Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ženy diktátorky. Jak s nimi žít?
Libor Farský 14.6. 18:43
Velmi zajímavý rozbor situací hraničících s psychickým týráním mužů, které je zřejmě právně neřešitelné. Dokud muž nereaguje - již nepříčetně. Zaujala mě Vaše slova " Pokoj dává jen vnukům, protože ti její řeči pouštějí hned druhým uchem ven". U muže by to nefungovalo? Nevzpomínám si teď na podobné případy v literatuře, popisující rodinné vztahy třeba v 19. století. A vůbec by byl zajímavý exkurz i do dávné historie po názvem "POD PANTOFLEM". Velmi lákavé téma i pro další článek, "O fenoménu P...", jenže já v něm žádné zkušenosti nemám. Málem jsem napsal "bohužel", ale správně je bohudík.
Tip na výlet - Saddámovo dělo u Brandýsa
Zuzana Pivcová 14.6. 16:39
Při pohledu na ten kolos jsem si vzpomněla na údajně největší dělo na světě, které je turistickou atrakcí na Maltě u hlavního města Valetta. To je ale někde z druhé poloviny 19. století a mělo sloužit jako obrana proti Italům. Tahle novodobá obluda vypadá mnohem děsivěji, i když to je jen nápodoba části skutečně plánované funkční zbraně.
Růžová sponka do vlasů
Zuzana Pivcová 14.6. 13:06
Moc hezký článek. Myslím, že každý má právo být svůj, když tím druhým nijak neškodí. Tohle je zrovna příklad toho, že ostatní podle zevnějšku vůbec nemusí poznat, co ten dotyčný v sobě prožívá.
Jezero Kalterer See: víno, kola a koupání
Blanka Macháčková 14.6. 12:50
Nádherný tip na aktivní dovolenou. Určitě vyzkoušíme!
Voda jako lék. Nesmysl nebo realita?
Jitka Hašková 14.6. 10:57
Přečtěte si rozhovor s dr. Měšťákem dnes v Magazínu MF Dnes. Tam je vše jasně řečeno i s lékařským odůvodněním.
Kde stojí tento dům a kdo v něm žil?
Dana Puchalská 14.6. 08:15
Přišla jsem na to díky oné herečce, co měla tolik křestních jmen.
Takto předvádí módu zralé modelky
Zuzana Pivcová 13.6. 18:27
Mám radost, že jsem si při tomhle velmi profesionálním videu připomněla příjemný den a milý zážitek, jehož jsem se jako divák zúčastnila. Takže jste i vy ostatní mohli vidět to, co já jsem hned tehdy večer ve svém rychločlánku moc nedoložila, a sice, jaké oblečení modelky předváděly. :-D
Ořechová bábovka
Věra Ježková 13.6. 17:54
Musí být moc dobrá, ale taky kaloricky hodně vydatná. Radši se do ní nepustím.
Žižkov po kolonizaci venkovany
Libor Farský 13.6. 13:37
Nebydlíte náhodou v lokalitě "nepřizpůsobivých", z nichž většina již jsou nejméně druhou generací rození Pražané a nikdy na vesnici nežili, ani by neuměli kočovat? A vy jste Žižkovák odjakživa?
Ta barva mi nesluší. Opravdu?
Marie Doušová 13.6. 12:32
Barev je na výběr velké množství. Také mám některé v oblibě a některým se vyhýbám.Každý máme svou oblíbenou ,ale nic se nemá přehánět . Na fotografiích to ženám sluší.
Ať žije přátelství
Blanka Macháčková 13.6. 09:56
Na fotografiích vypadá vše bez chybičky. Musela to být zdařilá akce. Čiší z vás všech pohoda a spokojenost. A opět tvoje krásné mraky.
Pohádka pro dospělé
Zuzana Pivcová 13.6. 09:38
Jituš, Tvá báseň je krásná. Je v ní neformální a nefalšovaný životní pocit. Opravdu se mi moc líbí!!
Příběh na 50 slov: O pětiletce
Hana Rypáčková 13.6. 08:04
Moc hezké Dano, snídám, dívám se , čtu a ... Ujela mi ruka na jednu hvězdičku...
Řepík umí zahnat „zlé duchy“. Suší se právě teď
Hana Rypáčková 13.6. 08:01
Včera jsem ho ostříhala a suším vcelku zavěšeného hlavou dolů...
Ani slavné ženy se za své vrásky nestydí
Věra Ježková 12.6. 20:04
Moudré ženy. Nevadí, že téma se zde již po několikáté opakuje. Vrásky k věku patří.
Bakelitové vzpomínání
Libor Farský 12.6. 14:36
To je, Věrko, zajímavé, jak se po Tvém článku ve mně změnily mé letité antipatie k bakelitu ... :-)
Můj prázdninový tip: Po stopách Dušana Jurkoviče do Nového Města nad Metují
Zuzana Pivcová 12.6. 11:59
Moc hezký článek, díky, Alí. Ale při pomyšlení, že v tom zámku s pohledem do pohádkové zahrady jsem byla na školním výletě před 56 lety, je mi trochu úzko.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.