Přehled posledních diskuzních příspěvků

Toužím žít s Tebou

Zuzana Pivcová 18.6. 10:08
Krásné a naléhavé!

Zapomeňte na levanduli. Je tu šalvěj

Zuzana Pivcová 18.6. 09:59
Na trzích jsou k mání celé levandulové stánky, kde jsou drahé dekorační a kosmetické výrobky, dovezené většinou z Francie. Šalvěj mám spojenou s dětstvím, kdy nám ji maminka dávala ke kloktání při zánětech v krku. Tady ty fialové koberce jsou krásné.

Škoda VOS, ve které se vozil Gottwald i Zápotocký

Zuzana Pivcová 18.6. 09:48
Bezvadné jako vždy. Mám ráda výstavní exponáty, k nimž se váže dobová historie.

Známe všechny vítěze fotosoutěže portálu i60 "Obrázky jara"

Jitka Hašková 17.6. 19:19
Gratuluji všem výhercům. Hlasuji pro fotografii "Kostelík v jarním..." Marty Noskové.

Tip na výlet: Bouzov, Loštice, Čechy pod Kosířem

Blanka Macháčková 17.6. 14:38
Díky za tip na výlet. Jako děti jsme jely na výlet Bouzov - Úsov - Javoříčko. Už si z toho moc nepamatuji. Hezká fotodokumentace.

Domácí ořechovice. Čas na její výrobu se blíží

Marie Novotná 17.6. 13:36
Díky za připomenutí.Nejchutnější-u nás-je pouze se skořicí a hřebíčkem.Přislazuji medem a s vodou do této lahodné medicíny šetřím.:-)

Jestřabina lékařská, otužilá trvalka, která hojí ekzémy

Jana Kollinová 17.6. 12:33
Rostlinku neznám, ale je velmi krásná kvetoucí a jako léčivka dvojnásobně zajímavá.

Pohádka o tetičce ze Slovácka, které se splnil cestovatelský sen

Marie Doušová 17.6. 08:11
Moc hezké čtení a je krásné , že si Liduška splnila přání. Přeji ještě hodně krásných zážitků.

Přijměte pozvání na moje toulání

Hana Práglová 17.6. 07:39
Evi,pozvání jsem přijala a jsem nesmírnė spokojená.Díky .

V zajetí léků. Bereme jich moc

Dana Puchalská 16.6. 18:52
Ano jsou tací pacienti. A nenapadne je zajít k jinému lékaři. Bohužel. A nejhorší je že mají doma léky s prošlou dobou a mohou si i ublížit. A není nic jednoduššího než si nechat poradit. Ale je to někdy těžké. A přitom dávají nemalou finanční částku ze svého starobního důchodu za zbytečné léky.

Kam s vnoučaty o prázdninách?

Libor Farský 16.6. 13:36
Moc hezké, pro mne, bohužel, příliš daleko.

Malta aneb Tři grácie na cestách a jeden muž

Naděžda Špásová 16.6. 10:31
Malta je určitě moc krásná. Hlavně, že jste si to všichni užili. Fotky by to určitě potvrdily.

Růžičko červená

Věra Ježková 16.6. 07:04
Zuzko, to je nádhera. Až se tají dech. Díky. ♥♥♥

Maminka nám z nebe mávala

Hana Práglová 15.6. 18:51
Zajímavé čtení.Vzpomínala jsem na svou maminku a v očích měla slzy...

Starosti v penzi nemizí. Naopak

Libuše Křapová 15.6. 15:33
Celkem bych se vším v článku souhlasila, ale zaráží mne jedna věc. Socioložka L. Vidovičová a její kolegyně, které údajně prováděly výzkum, zařadily padesátileté osoby mezi mladé seniory? Pokud je mi známo, až do šedesáti let je to střední věk. Stáří začíná mezi 60 - 75 lety. Pokud sociologové špatně určují věkové kategorie, nakolik je potom takový výzkum objektivní a platný?

Kontryhel obecný: Zabírá proti průjmu, ale i celulitidě

Zuzana Pivcová 15.6. 12:53
Díky, postupně si připomínám, co jsem před 25 lety trochu studovala i používala.

Jak banky a exekutoři vyrábějí bezdomovce

Mirek Hahn 15.6. 11:27
Uff.... Držím ti palce, nedej se. Ta džungle bambilionu předpisů a norem je fakt peklo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.