Přehled posledních diskuzních příspěvků
Léta se nechci vzdát
Zuzana Pivcová 21.6. 09:15
Verše plné barevných a šťavnatých představ, že to vnímám krásně i já zde ve městě, kde znám ovoce jen z trhu. Díky.
Propad do chudoby. Pozor, je rychlý
Jarmila Fialová 20.6. 12:47
Zase článek o tom,jak jsou na tom ovdovělí špatně - proč tedy,pokud ještě žili oba,nemysleli na zadní kolečka?Co mají říkat ti,kteří jsou už léta sami s jedním důchodem bez vdovského přilepšení.
Kdo je hlupák?
Mirek Hahn 20.6. 11:41
Potlesk ! Dobré téma, stručně a srozumitelně zpracované. Moc se mi to líbí, i s tím rizikem, že na konci je výzva k revizi vlastního postoje.... No co už, ....kdo je bez vady ? :-)
10 anglických frází, které usnadní odlet z letiště v zahraničí
Jitka Hašková 20.6. 09:48
Mám připomínku v angličtině fronta je se řekne queue. Front=čelo. Nikdy jsem si na lešti nevšimla, že by v oznámeních byla chyba. Doporučila bych i číslice vypsat slovně v AJ. Jsem angličtinářka, která i žila 1 rok v Londýně.
Zvířata a já: Co jen jí řeknu?
Jitka Hašková 20.6. 09:27
Krásný příběh. Je dobře, že to skončilo tak dobře. Připomnělo mi to, když jsme si kdysi vzali štěňátko u tety v Černošcích a asi za dva týdny jsme se šli koupat k Berounce. Tam se nám štěně ztratilo, ale na volání jménem a nabídku jídla se vynořilo z rákosí a přiběhlo.
Zvířecí hvězdy internetu. Přibývá jich
Věra Ježková 19.6. 18:28
Jestlipak ty majitele zajímá, jestli se to jejich miláčkům líbí? Nejspíš ne. Je to šílenost. A paní Šlechtová – škoda slov.
Jak vařily naše prababičky: lívance, klasika naší kuchyně
Věra Ježková 19.6. 18:22
Babiččiny lívance jsem milovala. S cukrem a skořicí. (A bramborové placky smažené přímo na plotně.)
Různé typy osobností, jejich přednosti a slabiny
Blanka Macháčková 19.6. 16:03
Já jsem se nenašla. Líbily se mi přednosti. Tam bych si vybrala. U těch nedostatků se mi špatně hledá?.
Poklidné pražské ráno
Mirek Hahn 19.6. 13:46
:-) Dobrá protiváha tomu seriálu katastrofických pražských obrazů.....
Splněný sen: let balonem
Dana Kolářová 19.6. 11:40
Danuše, blahopřeji ke splnění snu! Být to můj sen nikdy by se neuskutečnil vzhledem k mé fobii z výšek. Také jsem si splnila velký sen – vydat knížku. Je krásné plnit si sny. Zajímavé foto pohledy z výšky. Děkuji za příjemný let. :-)
Trenčianské Teplice, lázně, kde vzniklo slovo „robot“
Zuzana Pivcová 19.6. 10:24
Velmi zajímavé informace, děkuji.
Čím pohostit vegetariány – obložená mísa
Zuzana Pivcová 19.6. 09:25
I když nejsem zavilá vegetariánka, tak na takové lahůdky se přímo "srdce směje".
Proskurník pomůže proti zánětu průdušek i kuřáckému kašli
Blanka Macháčková 19.6. 08:22
Dano, seriál o bylinkách by se mohl dočkat titulu - počin měsíce. A jestli ne od redakce, tak ode mě ho určitě dostanete.:-)
Kuchařští mistři: Jan Kracík
Antonín Vácha 19.6. 06:58
Zajímalo by mne, jaká klientela do těch vytříbených restaurací v Praze chodí - česká smetánka nebo spíše zahraniční turisté? Má své stálé hosty? Podnikat v gastrnomii musí být dřina.
Elektrické skútry – velké usnadnění života
Jitka Caklová 19.6. 05:55
Nic proti elektrickým skútrům, chápu, že je to reklamní tahák, ale sama za sebe mohu říci, "Čím více přesunů na vlastní pohon, tím se cítím lépe." Zdravý pohyb je pro mě všelék.
Mařinka vonná aneb Svízel vonný
Zuzana Pivcová 18.6. 16:34
Nechci hledat ve wikipedii, tak se rovnou přiznávám, že jsem se podle názvu domnívala, že jde o dvě různé byliny. Ze svízele jsem měla mast. Název mařinka vonná znám jen obecně.
Nocleh na tramvajových kolejích
Jana Šenbergerová 18.6. 14:47
Konec dobrý, všechno dobré, i když k optimizmu to má ještě daleko. :-)
Tip na výlet: Putování s mikulovickými seniory "Údolím radosti"
Zuzana Pivcová 18.6. 12:08
Původem z Bruntálu byla kdysi moje kolegyně na jazykové škole v ČB Helga. Určitě jste podnikli pěkný výlet, fotky tomu nasvědčují. Dobrá parta studentů.
Lofoty a Vesterály: místa, kde nyní slunce nezachází
Zuzana Pivcová 18.6. 10:11
Věřím, že je mnoho lidí, kteří před cestou za koupáním u moře dávají přednost severským krajům. Mají svůj nespoutaný půvab a nejsou přeplněné turisty.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.