Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak se seznámit ve vyšším věku aneb Líbají se senioři?

Eliška Houšková 23.6. 20:55
Mám bohužel špatnou zkušenost, když mi zemřel manžel, byla pro mne samota strašná. Snažila jsem se najít někoho na seznamkách a bohužel, najít tam solidního člověka, to je jako hledat jehlu v kupce sena, jak říká dcera, co hledat ve vykáceném lese? Závidím párům, kteří spolu zestárli, neměla jsem to štěstí a hledání jsem vzdala, poznala jsem tolik zoufalců, jako nikdy v životě, už raději ne. Nějak už dožiju, samota prý zkracuje život, tak aspoň se nebudu dlouho trápit..

Zvířata a já: Pes versus vnoučata

Věra Ježková 23.6. 13:33
Blanko, napsala jsi to moc hezky. Pejsek je sympaťák. A věřím, že vnoučátka postupně přijdou na to, že mají úžasnou babičku. :-)

Nádherně modrá chrpa polní. Věděli jste, že léčí oči?

Eva Mužíková 23.6. 08:18
Další typ ....po operaci oka by se jistě koupel uplatnila. A o unavené pleti ani nepíši. Vlastně ne, já mám vrásky od smíchu:)))}

Hurá do Bulharska

Blanka Macháčková 23.6. 07:48
Přesně tak. Oprášit vzpomínky a porovnat. Nejen služby, ale i vztahy v běhu času.

Láska mi říká Dcero

Věra Ježková 23.6. 07:30
Zuzko, díky za krásný vstup do nového dne. ♥

Proč ženy trpí rozchodem s partnerem více než muži?

Věra Ježková 23.6. 07:29
Myslím, že city se nedají měřit, a tedy ani porovnávat. A nepomůže ani škála. Protože i stejnou intenzitu, v tomto případě utrpení, můžou lidi označit odlišně.

Nesourodé páry. Ale klape jim to

Jana Šenbergerová 22.6. 20:45
V obou dlouhodobých vztazích jsem/byla součástí různě nesourodého páru, takže o tom něco vím. Oba mě svým způsobem poznamenaly, ale do žádného jsem si nenechala mluvit. Je to jen a jen věc těch dvou.

5 tipů, kam vzít vnoučata za vysvědčení

Libor Farský 22.6. 16:19
Kdyby mi to zdraví dovolilo, hned bych se rozjel za tím mamutem !!! Krásná pozvánka, děkuji Michaele jménem všech kluků.

Kuchařští mistři: Ladislav Douša

Libor Farský 22.6. 16:07
Zajímalo by mne proč ten název Čapí hnízdo. Že by bylo na jídelníčku také "čapí stehýnko"? :-)

Desatero ideálního muže

Libuše Křapová 22.6. 11:49
Uf, Lubomíre, nechci ideálního muže. Byl by tak předvídatelný, že by s ním byla nuda. A taky by mohl vyžadovat ideální ženu - a to já rozhodně nejsem.

Zvířata a já: Jak se zbavit pocitu osamělosti

Zuzana Pivcová 22.6. 09:38
Naprosto souhlasím a děkuji Vám za tento článek.

První generace podnikatelů zestárla

Jitka Caklová 22.6. 07:49
Dám k tomuto jeden příklad za všechny. Když bratr se čtyřmi tituly, ve svých třiatřiceti lety byl "odejit" z vlasti, namířil si cestu na vlastní pěst, bez jakýchkoliv "zadních koleček" do USA. Tam začínal jako obyčejný kopáč a příležitostný pracovník džobservisu. Byl poslán do rodiny podnikatele, aby posekal zahradu. Pan podnikatel měl 5 dětí ve věku 5 -17 let. Když se ho bratr, po zkušenostech z domova, zeptal, proč zahradu neposekají děti, tak dostal, s výrazem pohrdání, odpověď: "Moje děti to nemají zapotřebí." Ne vše je třeba dávat za vinu politikům. Nikdy jsem nesouhlasila s heslem, že máme politiky, jaké si zasloužíme, ale v tomto smyslu ano. Kam se podělo okřídlené, "Rodina je základ státu."?

O svijanském pivu

Blanka Macháčková 22.6. 07:24
Z té básně je cítit opravdu velká láska. To chce potlesk!!!

Skříň je plná oblečení, a přitom nemám co na sebe. Znáte to také?

Zuzana Pivcová 21.6. 17:32
No, znala jsem to a z toho jsem usoudila, že většina té skříně mi je k ničemu, když stejně nemám co na sebe. Tak jsem to vylučovací metodou vytřídila a odnesla do charitativního kontejneru.

Žižkovská sobota

Jana Kollinová 21.6. 13:22
To je neuvěřitelné čeho je autor svědkem. Začínám se domnívat, že je katalyzátorem všech neštěstí na Žižkově. Možná by bylo dobré opouštět byt pouze v noci a za úplňku. Nicméně fotografie potvrzují autorovo sdělení. Věřím, že se dočkám článku bez katastrof. Něco o kytičkách, zvířátkách, pečení bábovek (to už tu bylo), ale předem tuším, že vše nedopadne dobře.

Vstup fandům - motoristům povolen

Mirek Hahn 21.6. 12:38
Kdysi..., jsem jednou řídil Trabant, v dešti. Zážitek na celý život :-)

Grilujme s láskou, péčí i rozumem

Zuzana Pivcová 21.6. 12:08
My grilujeme zcela ojediněle, a to během léta na chalupě. A toho škodlivého masa je minimálně. Mám ráda i grilované papriky.

Pět nejhezčích chorvatských ostrovů. Na který se vydáte?

Zuzana Pivcová 21.6. 10:46
Pro většinu z nás byla za minulého režimu Jugoslávie (hlavně dnešní Chorvatsko) vysněnou a nedostižnou dovolenou. Jeden lékař mi v hovoru řekl, ať si nechám Jugoslávii až na konec, protože se mi pak už nikde nebude tak líbit. Oni mě tam ale stejně nepustili. A popravdě musím říct, že jsem tam nebyla dodnes.

Fotbalový šampionát

Zuzana Pivcová 21.6. 09:48
I když podobnou situaci nezažívám, pobavila jsem se. V životě jsem znala jen skutečně málo mužů, které nezajímal fotbal ani hokej. Jinak tím všichni žijí.

Lnice obecná: užívá se na žlučník, játra, ale také čistí pleť a bělí pihy

Zuzana Pivcová 21.6. 09:41
Ty mi, Dano, svými články vždy připomeneš název, který mi utkvěl v hlavě při zájmu o byliny někdy před 20 lety. Vybavila jsem si teď lnice květel, ale to je možná něco jiného. A vím, že z ní opravdu prodávali mast.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.