Přehled posledních diskuzních příspěvků
Láska bez bariér – nová romantická komedie přichází do kin
Libor Farský 26.6. 13:23
Doufám, že má příběh happy end !
Reportáž z rozhledny
Jitka Hašková 26.6. 13:20
Věro díky. Viděla jsem v TV pořad o Doubravce a jsem ráda, že jsi tam již byla na fotila to. Kdybys tam šla znovu, ráda se k tobě přidám.
10 mýtů o laserových operacích očí
Marie Doušová 26.6. 10:41
Nejvíce mě děsí, že i v článku píší , že záleží na tom, jakou kliniku si zvolíte. Nemohu pochopit , že se člověk může dostat někam , kde není jistota , že Vás ošetří bez problémů. Jak laik pozná, která klinika je dobrá a která má nějaké nedostatky. Raději si nechám brýle .
Návštěvníky Králické pevnostní oblasti čekají nové expozice
Zuzana Pivcová 26.6. 10:15
I když o opevnění mají spíš zájem muži, já jsem v tomto směru hodně ovlivněná vojenským archivem a dokumentací. Pan Ráboň u nás také býval návštěvníkem. Ještě tak, kdyby mě tam někdo dovezl. :-D
Vítejte v Třeboni
Zuzana Pivcová 26.6. 10:04
Chválím hezké fotky a chválím i Třeboň, i když jsem tam byla zatím jen dvakrát. a to krátkodobě. Moc se mi nelíbilo pouze nádraží, ale snad ho také vylepší, jak se to děje v mnoha jihočeských městech.
Mateřídouška úzkolistá pomáhá proti zánětům i proti nadýmání
Dana Puchalská 26.6. 08:23
To si piš a jak !!!
Babička nechce hlídat. Problém hlavně o prázdninách
Olga Škopánová 25.6. 14:58
No škoda ráda bych si ten nejnovější výzkum přečetla a zjistila zda jsem vážně divná když si myslím že o děti by se měli starat především jejich rodiče.
Zatýkání na Žižkově
Alena Tollarová 25.6. 13:13
Furt se něco děje a já jsem lempl, protože jsem nedávnou honičku cyklisty policistou na cykloszezce vůbec nezúročila.
Zvířata a já: Fotoreportáž: LOVY BEZE ZBRANÍ
Jiří Hudeček 25.6. 11:23
Co na to říci, Prostě nádhera. Elenko všechna čest. Článek i fotky - diplomová práce!
Jednoduchý recept, jak mít barvené vlasy krásné a lesklé
Zuzana Pivcová 25.6. 10:02
Pamatuji si, jak jsem někde po pubertě četla o šlechtičnách, které se koupaly třeba v mléce. Tak jsem si naplácala mléko na hlavu. To tam žluklo a velmi zapáchalo. Chemicky barvené vlasy sice nemám, ale Tvůj recept příležitostně vyzkouším, jen na svůj kratičký střih snížím dávku. :-D
Chci zaměstnat seniora. Zn. Ihned
Ladislav Vesecký 25.6. 06:19
Křivdy napáchala na padesátnících úmyslně vláda pravice! Skazili jim život i důchody! Měli by je všechny odškodnit.
Jsou kočky léčitelky?
Zuzana Pivcová 24.6. 20:44
Řekla bych, že se s kočkami léčíme navzájem, ale zda je to u lidí pravidlem, nevím. Asi záleží na intenzitě vzájemného vztahu.
GDPR není bubákem pro občany
Zuzana Pivcová 24.6. 19:21
Zatím se na mě kvůli souhlasu...obracejí jen různé firmy, u nichž jsem si po internetu něco objednávala nebo mám jejich nákupní kartu (celkem zbytečnou). Pokud to nějak ovlivní ty nežádané dotěrné telefonní nabídky, budu jedině ráda. Je pravda, že mi teď už nějak podezřele dlouho nikdo nevolal. :-D Díky, Jano, za účelnou informaci, mně se hodila.
Nejpodivnější stížnosti turistů: moře je moc slané a písek hrozně pálí
Libor Farský 24.6. 15:30
Navrhuji cestovním kancelářím dát dohromady a knižně vydat tuto humoristickou Knihu přání a stížností.
Splněný sen 2: Natáčení pohádky
Dagmar Bartušková 24.6. 11:52
Dano, rada jsem se zasnila. Pokud to někdy budou hrát v TV, určitě si pohádku nenechám ujít.
Klimakterium v létě: Vysoké teploty zhoršují návaly horka. Co s tím?
Jana Šenbergerová 24.6. 10:04
Tento neduh mě v klimakteriu úplně minul, aniž jsem používala jakékoliv doplňky stravy. Jsem přesvědčena o tom, že to bylo dáno mnohaletým vitariánským způsobem života. Přestože jsem u něho nezůstala, profituji z něho i ve stáří. Zde uvedené rady mohou být nepochybně prospěšné.
Fotoreportáž: Jaro
Zuzana Pivcová 24.6. 09:39
Moc krásné fotografie. Připomnělo mi to, jak se velmi pomalu rozjížděla fotosoutěž na téma Jaro, a pak už to šlo ráz na ráz. Jako samo to jaro. Díky, Aničko, zase vidím řeku, jak jsem loni v neděli šla sama kolem.
Veselé vdovy
Zuzana Pivcová 24.6. 09:32
Myslím, že se tu objeví námitky, že ta veselost pramenila z dobré finanční situace. Já osobně mám také zkušenost se zahraničními turisty v seniorském věku. Kdysi na Kosu jsem si koupila dva výlety s tamní CK a německá a britská společnost s převahou seniorského věku dodala celému dni opravdu veselou atmosféru. Ráda na to vzpomínám.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.