Přehled posledních diskuzních příspěvků

8 tipů, jak poznat slavnou renesanční Florencii

Věra Ježková 5.7. 13:55
Byla jsem tam v rámci poznávacího zájezdu. Je krásná.

Za Draculou do Českého Krumlova

Zuzana Pivcová 5.7. 10:29
Některá místa z vašeho výletu trochu znám. Vzpomínám si na zájezd do Českého Krumlova na otáčivé hlediště. To bylo krátce po přistěhování do již. Čech a bylo mi 14. Bylo to na operu Rigoletto. Proběhlo jen první dějství a pak se spustil tak silný a neutuchající déšť, že muselo představení skončit. No, a v Týně nad Vltavou jsem právě teď.

Nekonečná polévka

Blanka Macháčková 5.7. 07:26
Jako bych byla u nás doma. Opravdu ten úsměv (někdy skutečný hlasitý smích) nám prodlužuje život.

Letní osvěžující salátová omáčka z Valašska

Elena Valeriánová 4.7. 16:41
V dětství jsme podobnou omáčku vařili doma, z duše jsem ji nesnášela. Možná by m i teď naopak chutnala.

Světlík lékařský: bylinka na záněty spojivek, ale i hemeroidy

Dana Puchalská 4.7. 14:29
U čaje pro lepší zrak jsem nenapsala toto:1 lžička listu ořešáku. Omlouvám se za překlep.

Rozkvetlá louka. Čím dál větší vzácnost

Dana Puchalská 4.7. 13:54
Letos jsem měla možnost vidět ještě pár takových míst. A sice za městem Bechyně. Byl to moc hezký pohled. Ale je pravda že moc takových míst už není.

Pocit štěstí nesouvisí s věkem

Věra Ježková 3.7. 21:00
Když jsem byla mladší, šťastnější jsem nebyla.

Ach, to jídlo! Jak vypadá zdravá strava pro seniory?

Věra Halátová 3.7. 17:08
Je to pěkná hrstka do mlýna. Ale zůstává mi záhadou, co je to "klasická strava". Já doma čtu klasickou literaturu, poslouchám klasickou hudbu.

Tip na výlet: Jezdil tam už Rudolf II.

Naděžda Špásová 3.7. 13:52
Věrko, hopsa hejsa do Brandejsa. Určitě by to byl hezký výlet, mám dojem, že jsem přes Brandýs párkrát jela, ale od nás je to trochu z ruky. Moc pěkné fotky. :-)

Canalboating - netradiční způsob, jak poznat Anglii

Mirek Hahn 3.7. 10:15
Úžasné ! To musí být fantastická dovolená.

Jedna NDR, a různé zásobování. Co mi utkvělo v paměti - část třetí

Dana Puchalská 3.7. 09:36
Ano. Bylo to zajímavé. Moje matka jezdila do NDR pro různé zboží co tu nebylo. Nejraději vozidla právě to koření a pak rýži ve varných sáčcích. A pak někdy v r. 1969 záclony. To byla šťastná jako blecha. Ale mně nejvíc chutnal ty bílé klobásy protože tady jsme je neznali.

Šlofíček po obědě? Ano!

Věra Halátová 2.7. 12:51
Předevčírem, myslím, že to bylo předevčírem, jste psali o tom, jak senioři jsou nespavci - trpí nespavostí. Tak ať ten, kdo trpí v noci nespavostí, nespí přes den, a pak si nestěžuje.

O revizi a křtu

Zuzana Pivcová 2.7. 09:54
Dano, to mi připomnělo generální inventuru ve Vojenském historickém archivu v letech 2013 - 14. Trvala rok a pak jsme se odstěhovali z Invalidovny na Ruzyň. To ale ještě byla zčásti fyzická záležitost. Já sama jsem přebalila německou dokumentaci asi v 2700 kartonech. Ale muselo se to udělat, aby materiál přišel do nového úložiště čistější. Tvoje revize asi musela být mnohem zábavnější. Archiv, ve kterém už nejsem, se také přece jen pohnul krůček kupředu. Díky!

Lopuch větší: nejen plevel, ale i bylina na ledviny či revma

Zuzana Pivcová 2.7. 09:48
O lopuchu jsem věděla jen to, že se s ním mají oplachovat vlasy. Díky za další informace.

Na plzeň ve Florencii

Zuzana Pivcová 2.7. 09:11
To je sympatické. Kdysi jsem viděla pořad o české restauraci někde ve Vietnamu. Neprovozovali ji Češi, nýbrž Vietnamci, kteří tu byli kdysi v učení.

S Míšou za mraky nad Libercem

Marie Ženatová 2.7. 07:23
Díky moc za veselé verše a nádherné fotečky...

Otoky z horka a cestování?! Pozor, možná volá srdce o pomoc

Věra Ježková 2.7. 06:11
Článek považuji za velmi užitečný. Léky na odvodnění přispívají i ke snížení hmotnosti.

Senioři v Praze představí Princeznu republiku

Zuzana Pivcová 1.7. 19:29
Dnes jsem na autobusové zastávce pozorovala skupinu zralých žen, zaručeně cvičenek. Bylo vidět, že sletem žijí a vedle toho si ještě užívají pobytu v Praze. To je dobře.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.