Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak Češi objevili před sto lety Chorvatsko

Jitka Chodorová 12.7. 10:41
I já to tak cítím, nedám na Chorvatsko dopustit, a to nejen kvůli moři, které je samozřejmě prioritní, pochybuji, že moji předci byli průkopníky v této zemi, ale já se tam vždy cítila dobře, i když se tam pravděpodobně už nikdy nepodívám, a to díky zdravotnímu stavu mého manžela, ale i mému. Přeji všem, kteří tam letos pojedou, ať si to ve zdraví a pohodě užijí, a prosím, pozdravujte ode mě moře, ale i celou tu nádhernou zemi. Děkuji.

Přijela pouť

Věra Ježková 11.7. 18:04
Jé, ona tam byla Mára. Ta se líbí mému příteli, který se občas dívá na Šlágr. Mně je taky sympatická. A Frankie – ten hraje krásně.

Zničili jim mládí. Museli do Německa

Věra Ježková 11.7. 17:48
Považuji za potřebné takové události připomínat. Jenže mladí si to nejspíš nepřečtou. Jako malá jsem moc ráda poslouchala vyprávění prarodičů. A díky nim mám k minulosti naší země vztah a nemyslím si, že se mě netýká.

Cvičení vás udrží v kondici a prodlouží zdraví

Jitka Caklová 11.7. 15:11
Dokud nejsem přesvědčená, že cvičím hlavně pro svůj dobrý pocit a vlastní dobrou kondici, tak je lepší necvičit vůbec. Osobně jsem chodila do kurzu jógy, abych se naučila správně při cvičení dýchat a prociťovat, který cvik, na kterou partii v těle působí. Po půl roce jsem skupinové cvičení jógy opustila s pocitem, že už mi nemá co dát a od té doby, cvičím v klidu domova. Nárazové cvičení na povel, alespoň podle mých zkušeností, je k ničemu a pravidelné, alespoň 3x týdně ve fitku vyjde téměř na stejno jen víc leze do peněz. A není z rovna příjemné ztrapňovat se před děvčaty o 20-30-40 let mladšími a o 10-20-30 kg lehčími viz. úvodní foto. Do této polohy trvá secsakramensky dlouho se propracovat.

Fotoreportáž: Milada z jiné strany

Elena Valeriánová 11.7. 11:37
Milada je opravdu fotogenická. Ráda fotím vodní plochy a ráda jsem šla s tebou na výlet.

Brutnák lékařský: Účinkuje proti zánětům i na léčbu lupénky

Věra Ježková 11.7. 08:19
Zase kytka pro mě. Danko, až při čtení tvého bylinkového seriálu si uvědomuji, kolik neduhů mám. :-)

Osm věcí, které nesmíte nikdy udělat v Itálii

Mirek Hahn 10.7. 19:11
A co teprve kdyby se Italové zajímalo o to, co by neměli dělat u nás. To by bylo fajn.

Nemám ráda lidi, řekla vražedkyně Hepnarová příslušníkovi, když ji vytáhl z auta

Zuzana Pivcová 10.7. 14:19
Na ten případ, když ho přinesly sdělovací prostředky, se samozřejmě pamatuji. Na film bych ale nešla.

Bolesti stáří

Mirek Hahn 10.7. 12:29
Pravdivé. Přeji hodně síly a alespoň o něco víc lehčích chvilek.

Typická dovolená Čechů. Co to je?

Jarmila Komberec Jakubcová 10.7. 11:25
Přizná se, že se vždy cítím trapně když lidé při přistání tleskají. Nikdy jsem to nedělala a ani by mně to nenapadlo. Létám často - několikrát do roka i na pravidelných linkách zahraničních společností kde jsem to nikdy nezažila. Před třemi týdny jsme se vraceli s manželem z Albánie a naši turisté tleskali jako o život. Co se týče stravování volím AL nebo plnou penzi.

Fotoreportáž: Louka

Dana Puchalská 10.7. 11:20
Moc hezká procházka s foťákem. Škoda že bydlím ve městě.

Poznej toto malebné nádraží

Mirek Hahn 10.7. 08:36
Poznal jsem zpaměti :-) Za mlada jsem byl na tomto nádraží vyloučen z přepravy.....

Zlepšit se v plavání se dá v každém věku

Věra Ježková 10.7. 07:56
Plavání je jistě příjemné a dobré např. na páteř. Pro mě ale není, a to aspoň ze tří důvodů. 1) Srdce. Tak jako neuběhnu, ani neuplavu. Brzy se zadýchám. 2) Brýle. Zacákané si ve vodě neutřu, bez nich moc daleko nevidím a čočky nechci. 3) Pleť. Poněkud problematická, na obličej nesmí ani voda z vodovodu.

Hledám

Dana Puchalská 10.7. 07:35
Krásný úvod do dnešního pošmourého dne. Děkuju.

Dudák Jiří Sauer: Za dudy jsem zaplatil několik výplat

Karel Hyndrák 9.7. 21:57
Pěkný článek. Je to borec. U téhle muziky se často používá i vozembouch, na ten byste zahráli i vy.

Tip na výlet: Špulka

Hana Rypáčková 9.7. 19:36
Díky za reportáž a fotky.Jen jsem o ní slyšela...

Objevený zámek

Zuzana Pivcová 9.7. 13:51
Článek měl vyjít sice o něco později, ale naskočil mi teď. Nic se nestalo, naopak, jsem ráda. Je to zajímavé vyprávění a možná, že plno lidí slyší název zámku poprvé právě jako já.

Prázdninový tip - Jizerské hory

Mirek Hahn 9.7. 11:19
Bezva. Jizerky znám ale jak tak koukám na fotky, je pomalu čas, abych se tam vrátil :-)

Negativní zprávy. Je jich moc?

Olga Škopánová 9.7. 09:57
A navíc spousta zpráv je vylhaná nebo jsou to úplné nesmysly.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.