Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pozor na výměnu peněz a platby při zahraniční dovolené
Jarmila Komberec Jakubcová 15.7. 07:35
V Albánii jsem výměnu peněz řešila tak, že jsem si zakoupila v místním obchodě vodu a vrátily mi zbytek peněz v lekách. Jednalo se ale o cca 10EUR. Je dobře při cestě do této destinace mít drobné bankovky.
Návod, jak se starat o pleť v létě
Věra Ježková 14.7. 15:11
Vystavit pokožku hřejivým slunečním paprskům v létě je pro mě utrpení.
Překvapte návštěvu: namíchejte jim Aperol Spritz nebo Hugo
Danka Rotyková 14.7. 12:54
Díky za typ, znám pouze Huga a je opravdu moc dobrý ☺
Přátelské minisetkání
Jitka Caklová 14.7. 11:25
.... a tak to má být, protože když je vůle, tak nic není nemožné :-) . Jano a Dano DÍKY ♥
Řebříček obecný: bylinka pro ženy
Vladislava Dejmková 14.7. 08:40
Mám s řebříčkem zajímavou zkušenost. Kdysi a kdesi jsem četla, že tuto bylinu nemají rády vosy. Každý rok jsme měli na chatě na malé půdičce vosí báně, tak jsem tam začátkem každého léta pověsila kytici řebříčku a vosy se odstěhovaly jinam. Pro změnu nám ale pod štítem chaty sídlí malí netopýři.
Lannův kříž uprostřed ticha
Zuzana Pivcová 13.7. 13:25
Toto místo vůbec neznám a má velkou magickou sílu už od pohledu. Se jménem jsem během mnohaletého bydlení v Budějovicích spojovala jen dnešní Lannovu třídu, lidově i za minulého režimu nazývanou "Lanovka", vedoucí k nádraží.
Zapomeňte na gyros aneb Jaké jídlo si dát v Řecku
Kateřina Baziková 13.7. 10:02
Zapomínáte střeba na sutzukakia - masové válečky kořeněné mj římským kmínem, na jemista - plněné papriky a rajčata, na plněné vinné listy atd.
Deset tipů na nejlepší česká koupaliště
Vladislava Dejmková 13.7. 08:15
Přidám také jeden zajímavý typ na koupání, a to mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Je tam řada písníků, nejznámější je asi Opaťák. Ze strany od nádraží Opatovice je i občerstvení a WC.
Když medúza útočí: jak ošetřit zasažené místo
Elena Valeriánová 12.7. 23:00
Stalo se mi to v Řecku na Chalkidiki. Něco ostrého mi přejelo přes hrudník. Myslela jsem si, že rybářský háček nebo tak něco. Během chvilky se škrábnutí opakovalo a byl silnější. Jdu z vody. Na břehu se mi udělalo nevolno a na hrudníku jsem měla škrábance široké jak od nehtů. Tři nebo čtyři pruhy. Medúza si vybrala zrovna neplavce. Musela jsem na pokoj a sousedka, zdravotní sestra mi poskytla první pomoc. Natřela mi požahaná místa nějakým gelem a dala mi něco na alergii. Bylo mi špatně, ale pak jsem usnula a spala jsem asi dvě hodiny. A pak hurá do moře. Nejvíce jsme těch potvor viděli na třech místech - v Terstu, ty byly krásné, potom v Bibione - spousta průsvitných splasklých fialových pytlíků a na Elbě. V Chorvatsku nikdy a nikde.
Co dělají děti na internetu? Budete se divit
Danka Rotyková 12.7. 17:52
Je dobře si možná rizika občas uvědomit, i když se může zdát, že se nás to vlastně netýká.
Jak postupovat při zařizování nové kuchyně
Starej Jarda 12.7. 17:03
Dobrý večer, článek mě snad mluví z duše, není nic krásnějšího než si plánovat a zařizovat novou kuchyni, nás to za chvilku čeká protože mladý se stěhují a my máme našetřeno, madam již vybrala spotřebiče odtud tak jsem na ty nové zázraky zvědavej. Máte někdo s touto značkou zkušenost?Díky moc za každou radu.
Podzim ve znamení koupání a skvělého jídla
Věra Ježková 12.7. 16:58
Já mám radši podzim ve znamení zlatavého listí šustícího pod nohama.
Věrný kamarád z mládí
Zuzana Pivcová 12.7. 16:56
Vzpomínky zůstaly, ale věrní kamarádi už bohužel někdy ne. Je třeba si jich vážit. Moc děkuji.
Rakovina očí nebolí. Ročně onemocní 600 Čechů, na vině je sluneční záření i životní styl
Věra Ježková 12.7. 16:43
Hroznej strašák. V průhonické Gemini mi operovali kataraktu.
Báby Hornožižkovandy
Věra Ježková 12.7. 16:27
No vida, to je hezký článek. Připomněl mi, že když jsem si jako dítě chtěla vzít domů kamarádku, ještě před vchodem do domu jsme se zouvaly, aby nás neslyšela domovnice číhající za dveřmi a nevyhodila ji.
Podběl lékařský je dobrý na průdušky, hojí i pásový opar
Naděžda Špásová 12.7. 16:06
Tak o podbělu vím a dokonce bych ho i poznala. Čaj je moc dobrý. Taky už jsem ho delší dobu neviděla. :-)
Studiem U3V si rozšiřujeme obzory
Alena Tollarová 12.7. 13:18
Přiznám se, že mám dost potíže článek v klidu přečíst, když je přerušený reklamou jako filmy v televizi. :(
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.