Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje návštěva v Japonské zahradě Březová - Oleško

Marie Ženatová 18.7. 13:53
Je to skutečně obdivuhodná nádhera. Také bych se tam moc ráda někdy podívala...

Čeho se bát? Diabetes, obezita, rakovina střev, nemoci srdce a cév

Oldřich Čepelka 18.7. 13:29
Tam měl být kus reklamy? - Jinak jsem zastáncem názoru, že všem civil. nemocem, nebo skoro všem, se lze včas vyhnout, ale že to lidé podceňují, cítí se mladí, zdraví, ono to nějak dopadne, říkají si po 40, kdy by už měli se cíleně přirpavovat na delší život než nějakých 80 let. - naštěstí s nemocí ve stáří každý počítá, tak si to nemocní senoři asi tolik neberou. Anebo honí pozdě bycha.

S Dagmar Zichovou zdaleka nejen o módě

Marie Doušová 18.7. 12:55
Poutavý příběh jedné silné a statečné ženy. Přeji krásné a spokojené žití.

Kokoška pastuší tobolka - léčivý plevel

Zuzana Pivcová 18.7. 09:18
Neznám, jak vypadá, ale mezi léčivkami ji už v hlavě mám, díky.

Mobilní drama u Prahy

Marie Doušová 18.7. 07:30
Tři sloky perfektní a zbytku moc nerozumím , ale celkem dobrý. Jen tak dál.

Milujeme zmrzlinu. Ale kdo tu dobrotu vlastně vymyslel?

Dana Puchalská 18.7. 07:28
Nejlepší zmrzliny mají v Itálii. To mi nikdo nevymluví. Neskutečná dobrota a ten sortiment. Když si na to vzpomenu tak vypadám jak ti psi od I.P.Pavlova.

Ženy a víno. Těsné soužití.

Danka Rotyková 17.7. 19:44
Velmi zajímavý článek. Do restaurací chodím pouze vyjímečně a i tak se musím už 9 let obejít kvůli svému zdraví bez alkoholu. Pokud už my ženy popíjíme, měly bychom znát svou míru a jak nám maminky a babičky radily - pamatovat na dobré vychování.

Osm věcí, které nikdy nesmíte udělat ve Švýcarsku

Libor Farský 17.7. 13:14
Zajímalo by mne jak je to ve Švýcarsku s úředním jazykem. Je jich víc a podle oblastí?

Vzpomínání

Hana Rypáčková 17.7. 07:18
Hezké. Věrko, taková mladá... ( To vždy říkala má maminka..)

Špenát nejen ve známé komedii

Ladislav Vesecký 17.7. 06:12
Medvědí česnek se špenátem, půl na půl. Vynikající, nemá chybu.

Jak předejít nadměrnému pocení pomocí bylinek

Margita Melegova 16.7. 18:16
Priklanim se k pudrovani podpazi, je zdravejsi nez deodoranty, caj ze salveje si obcas uvarim pro zmenu.

Kinkeliba - zázračná léčivka z Afriky

Zuzana Pivcová 16.7. 13:26
Neznám, ale zkusím se poohlédnout.

Táto, nauč mě zvonit

Mirek Hahn 16.7. 11:28
Jsem občas kuřák, občas i cyklista..... Horší už jsou asi pouze masoví vrazi :-)

Slevové desatero. Jakou módu nakoupit?

Jitka Hašková 16.7. 10:41
Ty ženy na fotkách vypadají, jako že jdou na karneval.

10 jídel, která musíte ochutnat v Chorvatsku

Jana Slavíková 16.7. 09:22
Chybí tu důležitá součást chorvatského jídelníčku a to je zmrzlina. Mám za sebou týden ostružinové a už se těším na poslední týden v srpnu, kdy si to zopakuji. Co se týká pršutu, tak ten se neudí, jen suší. Několik měsíců, někdy i déle než rok. Kromě jehňat se grilují i selata (odojak). Chorvatsko je moje srdeční záležitost.

Tip na výlet: Březová - Oleško

Jitka Hašková 16.7. 09:03
Tam je to krásné, byla jsem tam asi před 2 roky na jaře. Z Prahy se tam dá jet přímo autobusem 333 z Kačerova.

Jablečník obecný: bylinka s mnoha léčivými účinky

Věra Ježková 16.7. 08:16
Moc hezká bylinka. Taky by se mi hodila. :-)

Milování třikrát týdně prodlouží věk o deset let

Věra Halátová 15.7. 23:38
Na vaši výzvu se zamýšlím. Imunitu, tu mám skvělou - infekcemi jako je rýma nebo chřipka netrpím a nikdy jsem netrpěla. Srdce mám jako zvon. Bolestí hlavy jsem nikdy netrpěla - kromě infekční encefalitidy a meningitidy. Pleť, tu mám skvělou - od pána boha - svěží, hladkou. Vlasy, ty mám od narození takové řidší, ale ani dlouholetý kvalitní sex mi je nezlepšil. Depresemi jsem netrpěla, netrpím, no a dál nevím .... (V rámci mého boje proti mým depresím, ráda bych se seznámila s mužem, který rozumí ženám.....). Redakce má dojem, že někteří senioři a seniorky starší 70 let začnou sexovat, i když to už několik let neprováděli? Ta výzva redakce ke starým lidem "sexujte, budete zdraví", znamená snad, že budou nesmrtelní? I když je to od redakce pěkné, že dává námět k zábavě starším a pokročilým. Sex je lepší než háčkování.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.