Přehled posledních diskuzních příspěvků
Když chcete ušetřit, omezujete se v jídle?
Eliška Houšková 22.7. 14:13
Když jsem zůstala sama a k životu jsem měla jen svůj důchod, zaměřila jsem se na spotřebu energií a mobilní a internetové distributory. To vše platil dříve manžel a nějak jej nezajímalo, kolik za co. Takže jsem omezila spotřebu elektřiny a hodně mi pomohl indukční vařič, nemám zapojený plynový sporák a ani jej nechci, šetření teplou vodou a nižší stupeň chlazení v ledničce, u plynu jsem zavřela kohouty v místnostech, kde nebývám přes den a jen spím,navíc mám kamna a přitápím dřívím, a nejvíce mi pomohla změna distributora plynu , od něj jsem přešla k jinému a hle, tam, kde se zálohy u bývalého distributora zvyšovaly do nekonečna, najednou se o více jak tisíc korun snížily, stejně jsem postupovalai u mobilních a internetových operátorů. Manžel mi zanechal docela velké dluhy, ty jsem v pohodě splatila, takže jen díky těmto úsporám nemám problémy vyjít. Navíc zahrada a pár slepiček,stačí jen čtyři a mohu vozit vajíčka i dětem. Autem musím jezdit, bydlím v rekreační osadě a do obchodů není nejblíž, když jedu do města, auto nechávám na nádraží a do města jedu vlakem.
Mapa suvenýrů: co si přivézt z dovolené
Jitka Hašková 22.7. 09:25
Nejlepší suvenýry jsou vlastní fotky.
Se "žluťáskem" do Vysokých Tater
Zuzana Pivcová 21.7. 12:59
Pokud bych jela takto daleko, určitě bych si vybrala pohodlné cestování, i kdybych si měla připlatit. Věřím, že se vám dobře cestovalo. Nedovedu si představit, že bych se měla celou noc někde krčit a druhý den normálně fungovat, jako se jezdilo dřív.
Norsko: Po stopách vody
Věra Ježková 21.7. 11:45
Kdybych mohla, do Norska bych jela hned. Severské země mě velmi lákají.
Přeslička rolní: Používá se proti vypadávání vlasů i celulitidě
Jitka Hašková 21.7. 09:48
Moc užitečné, hned to pošlu kamarádkám.
Malé a velké radosti
Jitka Hašková 21.7. 09:47
Krásné, jak štěňátka mají radost že života a to z těch fotek přímo čiší. Já žádné technické nedokonalosti nevidím, a pokud tam jsou zážitek neničí. Psy i koně mám moc ráda. Kdysi jsem si zkusila jízdu na koni a byl to úžasný zážitek. Moc děkuji za fotky i článek.
A la Mode - výstava barokních oděvů v Klementinu
Eliška Murasová 20.7. 11:22
Jitko, krásné kostýmy, naživo to bude určitě zážitek, ale bohužel velmi daleko.Tak aspoň zprostředkovaně, díky.
Několik důvodů, proč cvičit jógu. Ideálně v přírodě
Jitka Hašková 20.7. 10:57
Jóga není všelék. Hathajoga se zaměňuje za jógu. Vím to dobře sama na sobě jako učitelka jógy. Učitel jógy by měl znát zdravotní stav svých cvičenců a také vědět, co kterému zdravotnímu problému škodí, např. při skolióze páteře je stoj o hlavě nevhodný, také spinální cviky při skolióze škodí, zádrže dechu jsou nevhodné pro kardiaky. Dozvěděla jsem se toho mnoho na kursech České lékařské společnosti, které organizoval Prof. Mudr. Jiří Votava pod názvem "Využití jógy v rehabilitaci" a mimo lékařů a zdravotníků se mohli zúčastnit i učitelé a cvičitelé jógy.
Když tvoří mladí
Jana Kollinová 20.7. 10:12
Umělecké výrobky ze skla mě okouzlují svojí křehkou krásou a nikdy nekončícími možnostmi pro ztvárnění představ umělců.
Šest věcí, které vás zaskočí v Řecku. Ale nebojte
Marie Metelková 20.7. 09:00
Velmi poučný článek, díky.
Bílé džíny. Ano či ne?
Věra Ježková 19.7. 16:30
Pro mě ne. Džíny, ani jiný materiál. Bílá mi připadá nepraktická a ani se mi moc nelíbí. I když jako mladá jsem nosila kombinaci převážně černobílou. Nikdy ale kalhoty.
Albánie - Země orlů
Zuzana Pivcová 19.7. 13:42
S radostí jsem si připomněla známá místa a zároveň mám radost z toho, že jsem nedoporučila destinaci, která by se vám nelíbila. P. S. Jen mě šokovala ta 2,5 hod. jízda z letiště po rekonstruované dálnici. Běžně to trvá tak 35 minut.
Tinktury, které by vám neměly chybět ve vaší domácí lékárničce
Dana Puchalská 19.7. 12:30
Je to ona.
Do penze bez přátel? Jen to ne!
Libor Farský 19.7. 10:59
Velká většina mých přátelství, která přetrvají do našich posledních dnů, vznikla na střední škole. Ovšem vídáme se tak jedenkrát za rok, žijí většinou v Praze, jeden kamarád dokonce v Anglii. Kladu si otázku, zda by podobně bylo možné navázat přátelství nová opět ve školních lavicích - v nějakých kurzech anebo ještě lépe studiem na Univerzitě třetího věku. Máte někdo takovou zkušenost?
Socializace singl seniora introverta
Mirek Hahn 19.7. 10:24
Klobouk dolů ! Skvěle formulovaná úvaha. Naštěstí nic z virtuálního prostředí není nutné brát příliš vážně..... Je dobré si to uvědomit a k tomu tento text nemalou měrou přispívá.
Jak kůže přiléhavá
Marie Doušová 19.7. 10:03
Zuzko , moc pěkné,smutné a jinak bych to neuměla vyjádřit. Moc si Vás vážím,za vaši ušlechtilou duši a těším vždy na Vaši novou báseň , která vezme za srdce. Dík.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.