Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jiří Němec v šedesáti závodí v kulturistice
Jana Šenbergerová 28.7. 19:37
Kulturistika nepatří k mým oblíbeným sportům, ale když to někoho baví, ať se snaží a daří se mu. :-)
Italka v Alžíru
Dana Puchalská 28.7. 11:55
Muselo to být parádní představení. Italská opera je k r á s n á.
Co z hub? Lahodný houbový krém po valašsku
Dana Puchalská 28.7. 11:48
To je moc veliká dobrota. Jedla jsem to v Beskydech u přátel a měla jsem "boule za ušima".
LEOŠ JEDE...přes celou Evropu o peníze pro seniory!
Věra Ježková 28.7. 10:01
Sympaťák. Přeji šťastnou cestu.
Tymián - univerzální léčivka i koření
Blanka Macháčková 28.7. 08:11
Tymiánu mám plnou zahradu, tak něco vyzkouším. Jen musím zjistit, co je atletická noha. Možná ji mám, ani o tom nevím. :-) (Už jsem zjistila - plísňové onemocnění chodidel a mezi prsty.)
Co číst v létě? Tady je sedm novinek
Věra Ježková 28.7. 07:41
Knihy si už kupuji minimálně, neb je nemám kam dávat. V knihovně novinky zpravidla nenajdu, což mi nevadí. I stařinky jsou dobré. Sci-fi a fantasy nemám ráda.
6 věcí, kterých se vyvarovat v Chorvatsku
Jana Šenbergerová 27.7. 21:05
Jiný kraj, jiný mrav. Do Chorvatska nejezdím, ale dobré vědět, co kdyby ...
Národní parky Norska: Zastavení první - Dánsko
Alena Tollarová 27.7. 12:52
A už je to tady! Těším se na pokračování.
Děti 21. století
Naděžda Špásová 27.7. 10:03
Danko, plně s tebou souhlasím. Obávám se ale, že se nad tím zamýšlíme jen my. Mladé to vůbec nezajímá, vidím to doma. :-)
Nebezpečné nálepkování. Znáte ho?
Libor Farský 27.7. 09:59
Velmi výstižné české termíny, jestlipak něco podobného existuje v cizích jazycích? Jen mi není jasné kdo je sluníčkář, vždyť opalování již vyšlo z módy. Že by to byl nějaký divňousek, který má rád lidi a usmívá se na ně jako sluníčko?
Jóga: začněte ráno pozdravem slunci
Alena Tollarová 27.7. 08:52
Díky. Jógou jako takovou jsem téměř nepolíbená, ale když si občas pustím nějaké cvičení jógy, tak zjišťuji, že vlastně ty cviky děláme i na cvičení, které se jógou jako takové nenazývá. Vše je tak pěkně provázané a to se mi líbí.
Jak ulevit unaveným očím
Věra Ježková 26.7. 19:25
Příjemné je taky chvíli o sebe třít dlaně, pak je přiložit na zavřené oči, aby k nim neproniklo ani trochu světla, a chvíli tak zůstat.
Vdovci. Žádaná lovná zvěř
Jana Gondášová 26.7. 15:51
Chudáci vdovci, taky jsem vdova, nelovím, ale ráda pokecám, no asi přestanu, abych někomu nezpůsobila trauma
Glosa: Čeho je moc, toho je příliš
Dana Puchalská 26.7. 11:06
Ano. Kompoty a džemy a nakládání všeho možného znám. A ty sklenice snad mizí v nějakém prapodivném
"špajzovém" kruhu. Kam se na něj hrabe ten proslulý Bermudský.
Hmyz patří mezi největší nebezpečí za jízdy
Mirek Hahn 26.7. 09:56
Je to velmi reálné riziko. Jel jsem si jednou v létě se staženým okénkem, vedro, loktík venku, jedu pomalu, pohoda. Košile s krátkým rukávem, rukáv hezky nabíral vítr a příjemně foukalo na tělo...., do té doby než jsem si rukávem nabral vosu. Řádila pod košilí a hledala kudy ven. Měl jsem velké starosti co dřív, jestli držet volant nebo za jízdy svlékat košili a vyhodit ji oknem.....
Zvířata a já
Zuzana Pivcová 26.7. 09:07
Moc hezký článek, i to vzpomínání , i současný postoj k rodině a zvířatům. Moc se mi to líbí, jako ostatně vždy, Maruško, díky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.