Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nohy hodné obdivu a bez křečových žil

Jarmila Komberec Jakubcová 1.8. 08:07
Od svých 50 let chodím pravidelně na tzv. sklerotizaci žil. Vždy se za tento zákrok platilo ale to se mi bohatě vyplatilo. Nemám ve svých 72 letech ani jednu křečovou žilku. Jinak denně si nohy mažu mastičkou s rutinem.

LEOŠ JEDE … Den 3

Věra Ježková 1.8. 07:20
Oldo, já jsem fanynka pod 65! :-)

Po cestách

Věra Ježková 1.8. 07:18
Cesty mám ráda. Líbí se mi, jak jste uchopila téma. A přeji vám hodně šťastných cest životem. :-)

Švýcarská reminiscence

Dana Puchalská 1.8. 06:58
Ano.Je to krásná země. Tchán byl služebně dlouhou dobu v Bernu. A měl narozeniny právě 1.8. A tak říkal pochopitelně v legraci, že ta oslava patří i jemu. Díky za článek.

LEOŠ JEDE… a myslí na stařenky

Blanka Macháčková 31.7. 13:56
Přečetla jsem, podívala jsem se a fandím.

Domácí zavařenina

Zuzana Pivcová 31.7. 12:35
Musela jsem se hrozně smát, nějak jsem si ten postup při mazání chleba živě představila!!

Řecké ostrovy. V čem se liší?

Libor Farský 31.7. 09:37
Ještě bych rád doporučil ostrov Hydra v krásném, pro Řecko typickém, modro-bílém ladění.

Rebarbora: Využívá se nejen v kuchyni, ale i k léčbě

Věra Ježková 31.7. 09:31
Několikrát jsem z ní dělala koláč, ale potřeboval moc cukru. Šťávu jsme vypili, ochucenou něčím tvrdším. Obsahuje ale moc šťavelanů, a není tedy nejvhodnější na ledviny (zejména pro nás, kteří už jsme si prožili aspoň jednu koliku – já dvě).

Zvířata a já - Ptačí povídánky a podívánky

Věra Ježková 30.7. 16:23
Ali, pořídila sis perfektní botky. Ptáčkové jsou kouzelní. Moc hezký článek.

Všechny děti si zaslouží šťastný život

Zuzana Pivcová 30.7. 15:50
V Týně nad Vltavou je zařízení pro děti a mládež z nevhodného sociálního prostředí. Zvažovala jsem také, že bych tam udělala návštěvu, ale nakonec jsem si netroufla, je možné, že by mě tam nepustili. Díky, Eli, za osobně pojatou reportáž.

Stará a bez peněz. Přesto půvabná

Olga Škopánová 30.7. 14:31
V second handech mají spoustu krásných věcí a za pár korun ale když ono seprané triko a vytahané legíny jsou tak pohodlné.

Bechyňské slavnosti dopadly na jedničku

Dana Puchalská 30.7. 09:26
Krásný trh a ty motorky nemají chybu. Co si víc přát, Bechyně je k r á s n á. Škoda že jsme to s manželem neviděli a nezajeli jsme tam. Nezbývá nám nic jiného, než vydržet a počkat si na další.

7 věcí, kterých se vyvarovat v Německu

Věra Ježková 30.7. 08:49
Zábavný aktuální pohled do německých reálií. Možná poněkud nahodilý výběr.

Příprava na období penze

Olga Škopánová 30.7. 06:50
Jo moc hezké rady tady bych jen podotkla šedá je teorie a zelený strom života.

Jak se cestovatel Stingl stal indiánským náčelníkem. Jediným v Evropě

Jana Šenbergerová 29.7. 17:43
Ta náčelnická čelenka panu Stinglovi moc sluší. Řekla bych, že mu koluje v žilách indiánská krev, nebo spíše indiánská minulost.

Národní parky Norska - zastavení druhé

Zuzana Pivcová 29.7. 12:59
To je ohromně nabitý program, Hani, a k tomu se ještě starat po organizační stránce! Obdivuji Tě a doufám, že tam nikdo nereptal, to by bylo na pár pohlavků jako v té škole! :-D

Černý jeřáb právě nyní rozdává poklady

Marta Kovacsiková 29.7. 12:59
Loni jsem neohlídala, byli ptáci rychlejší. Letos jsem přikryla záclonou, tak snad něco zůstane. S jogurtem ohromná bašta.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.