Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tipy na léto: jaké knižní bestsellery ještě přečíst
Jana Šenbergerová 4.8. 08:29
Vidím, že jsem pořádně "mimo mísu". Žádnou z nich jsem nečetla, ale to se dá napravit. "Seveřanů" máme doma hodně, ale jsou to pořádné bichle, do kterých se mi moc nechce. Zkusím se po některé poohlédnout a pak se podělím o své postřehy. :-)
Ve vlastním nebo v nájmu? Co je lepší pro seniory?
Věra Ježková 3.8. 15:33
Měla jsem štěstí, že jsem si před lety mohla koupit od bytového družstva za pár tisíc byt do osobního vlastnictví. Malý, ale můj. Nájem neplatím, jen to ostatní. Modrou chaloupku bych nechtěla.
Jitrocel kopinatý - léčivka, která roste všude okolo nás
Libor Farský 3.8. 09:11
To je úžasné, jaký máš, Danko, o bylinkách přehled!
Leoš JEDE... tak vytrvejme i my
Jarmila Komberec Jakubcová 3.8. 08:24
Projekt je velmi zajímavý. Myslím ale, že většina seniorů nemá tolik finančních prostředků aby na něj mohla přispět. Organizátoři musí především si zajistit nějaký grant - ty vypisují ministerstva a krajské či městské úřady. Takto získává naše neziskovka Totem v Plzni peníze na své aktivity.
Hloupá letní básnička
Věra Ježková 3.8. 07:16
Lidmilko, vůbec není hloupá. Těší mě, že jsi mne podpořila v mém protihicovém tažení. :-)
O přátelství jako balónky
Věra Ježková 3.8. 07:10
Hano, krásná myšlenka. Budu ji tlumočit kamarádkám.
Do penze s dluhy? Běžná věc
Libor Farský 2.8. 22:06
Tento článek by ovšem byl daleko přínosnější v nějakém magazínu i40+
Pět věcí, na které si dát pozor v Albánii
Elena Valeriánová 2.8. 19:50
Tak toto se moc nepovedlo. Článek za každou cenu? Jaká je teda přednost na kruhových objezdech? Náš řidič busu jel klidně do protisměru. Kdo by jel na dovolenou do Albánie a tam šel demonstrovat? Jídlo na ulici nese své riziko i jinde a nemusí být ani 30 st.
Pozor, v některých přírodních koupalištích už jsou sinice
Jan Bratan 2.8. 15:16
Dobrý den, jaké to je v Hnačově v rybnících? Protože příští týden jedeme do http://www.nadrybnikem.eu/ a celkem by nás zajímalo jestli se tam budeme moc koupat nebo ne, předem děkuji, Jan.
Tip na výlet: Letadlo mezi stromy
Dana Puchalská 2.8. 11:38
Tak to jsem nevěděla. Kamarádka je rodačka z Jindřichohradecka, ale to asi ani ona neví. A o historii Třeboně mi ráda a často vypráví. Kdybych to tušila, tak jsme tam s manželem v červnu zajeli. Manžel je příznivcem létání a tohle by ho určitě zajímalo. A historie té doby o které se v článku píše, by ho skutečně zaujala. Děkuji.
Jak se vyrovnat s novou etapou života
Olga Škopánová 2.8. 08:56
Moc hezké rady jen ta realita je složitější.
Barvení vlasů v pohodlí domova
Dagmar Bartušková 2.8. 08:03
Nic nového pod sluncem. U každé barvy je dokonalý návod. Vlasy si celý život odbarvuji sama, ale občas je svěřím do rukou kadeřnice.
Prarodičovské desatero: Jak se stát nejlepší babičkou a dědou
Libor Farský 1.8. 14:44
Dovolím si přidat osvědčený tip - jsou to jakékoliv výtvarné hrátky. Nejen kreslení a malování, ale nejzábavnější jsou pro děti i dědečky či babičky koláže. Z různých materiálů a s různým tématickým zaměřením. A také s fotografiemi, čemuž se říká scrapbooking. Ke všemu je k dostání zajímavá literatura s příklady a návody. Já jsem právě u startu, začal jsem tím, že jsem si zakoupil a zavěsil před pracovní stůl velkou korkovou nástěnku pro různé předlohy.
Kloš jelení - muška dotěrná
Zuzana Pivcová 1.8. 14:10
Jano, musím přiznat, že mě informace docela vyděsila, nijak ji nezlehčuji. Komáři si mě taky vždy spolehlivě najdou. Jednou na dovolené na Kosu jsem měla ráno na obličeji 7 štípanců.
Zámek Linhartovy: honosné interiéry chybí, přesto baví
Jitka Hašková 1.8. 13:02
Zajímavé, ale čekala jsem trochu více fotek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.