Přehled posledních diskuzních příspěvků

Deset věcí, které nedělat nebo naopak dělat ve Španělsku

Jarmila Komberec Jakubcová 7.8. 08:16
Tentokrát musím s autorkou článku souhlasit. jezdím od r. 1992 na Gran Canarii nebo na Menor Mar a vše funguje jak je popsáno. Mám Španělsko s jeho ostrovy velmi ráda a těším se že opět v září si užiji pobyt na Kanárských ostrovech.

Leoš JEDE… Olda míní, Leoš mění

Kamil Hrádek 7.8. 06:36
Dnes jsem nemohl dospat zvedavosti, kam az jsi vecer dojel. Neuveritelne, kde beres tu silu. Drzim palec, at ten dnesni checkpoint stihnes. Ty jo, uz jsem se ve snu pristihl, jak pred 20lety s tatou ve svarovne vymyslime konstrukci te trikolky, jejiz vyroba by v cechach urcite nemusela byt tak nasponovana.

Ať vám střevní potíže nezkazí dovolenou

Jana Šenbergerová 6.8. 14:22
Velmi často se tělo tímto způsobem brání tomu, že do něho cpeme, po čem vůbec netouží. A pak pomůže obyčejné živočišné uhlí a mírnit se. Zažívací potíže dokážou doslova "otrávit", proto je dobré veškerého "jedu" se rychle zbavit.

Rozpaky starého pokladníka

Dana Puchalská 6.8. 14:02
Františku, jako bych to viděla. Pěkně jsem se pobavila. Děkuju.

Společný koníček Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka: Cestování

Zuzana Pivcová 6.8. 13:25
Jako dvojice se mi zamlouvají, i když Petra jsem v mládí narozdíl od jeho bratra Martina moc ráda neměla. A zralá Zlata se mi také zamlouvá víc než třeba kdysi v Sanitce. Je z ní teď taková rázná "baba". Díky za pěkné přiblížení.

Příběhy naší republiky: Jak jsem (ne)cvičila na spartakiádě (část první)

Jitka Hašková 6.8. 13:22
Bohužel jsem musela cvičit na dvou spartakiádách, na té první v roce 1955 a na druhé v roce 1960. Pražské děti musely, i když jsem se těšila , že nebudu cvičit, jak mi tělocvikářka vyhrožovala vzhledem k mé nešikovnosti a neschopnosti se pohybovat v rytmu, tak jsem stejně musela. Jediné dobré bylo, že jsem ze Smíchova a všechny smíchovské děti mohly chodit domů pěšky-seběhly jsme kopec-nemusely se tlačit v trolejbusech - tenkrát ještě jezdily na Strahov trolejbusy. Dívat se na spartakiádu v televizi bylo hezké, ale péct se několik hodin na slunci, aniž by nám dal někdo napít, bylo podstatně horší.

Dvořákova stezka a Hostibejk

Věra Ježková 6.8. 12:13
Jarko, to koukám. Já myslela, že je to někde u vás. Znám osobně jen Dvořákovu Vysokou u Příbrami. Díky.

Motýli jsou krásná ozdoba krajiny. Ne nadarmo se jim říká létající drahokamy

Elena Valeriánová 6.8. 10:06
Kokrhel ... asi neznám. Hezký a zajímavý článek, je vidět, že to není jen opis z nějaké knihy. Mám ráda, když jsou tady autorské články.

Osobnosti české kuchyně: Vilém Vrabec

Vladislava Dejmková 6.8. 09:45
Klobouk dolů, v mládí jsem se učila vařit podle něj. Byl to spolehlivý základ.

Leoš JEDE… směr Krkonoše

Dana Puchalská 6.8. 07:05
Super. Fandím a jsem zvědavá na pokračování.

Máte cukrovku. Víte to?

Danka Rotyková 5.8. 16:37
Poučný článek. Díky za připomenutí, musím se polepšit a nechat si cukr zkontrolovat.

10 tipů, jak se projíst Itálií

Jana Šenbergerová 5.8. 13:14
Nudle ani rýže napatří k mým favoritům, ale určitě bych si tam něco dobrého našla.

Loudavá

Květa Chobotová 5.8. 10:01
Mooooc krásné, děkuji, v úctě květa

Leoš JEDE… do Čech

Věra Ježková 5.8. 07:03
Bezva. Tak ať dobře dojede. :-) Oldo, čestný pionýrský, já bych nehltala. Ani za jízdy, ani jindy.

Role rodiny a přátel

Věra Ježková 5.8. 06:59
„Člověk je tvor společenský“, pravil Aristoteles. A mnohem později kdosi připojil: „Dobře mu tak“.

Zámek Březnice voní bylinkami

Jana Šenbergerová 4.8. 13:45
Čimišník převislý vůbec neznám, o zámku Březnici mám jen povědomí, proto děkuji za přiblížení obou.

Když ubývá síla. Co s tím?

Jana Šenbergerová 4.8. 13:18
Předposlední odstavec je velmi výstižný. Kdybych jen posedávala a pofňukávala, byla bych dnes neschopná. Nicméně i já pociťuji, že už to není, co to bývalalo, ale bylo by škoda umřít na vrcholu svých sil, takže to beru jako přirozené. :-)

Leoš JEDE… přes slovinskou střechu

Dana Puchalská 4.8. 08:30
Já bych to teď už ani pěšky nevylezla. Natož abych to vyjela na kole. Leoš je borec. Ty skály jsou k r á s n é.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.