Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dusné žižkovské odpoledne

Dana Puchalská 9.8. 14:11
S u p e r. Život na Žižkově a okolí je jako z filmových scénářů . To by lidi čučeli, kdyby to někdo konečně nafilmoval a uvedl aspoň do TV. Dík.

Co jíst v těchto vedrech? Přece jídla, která chladí

Jana Kollinová 9.8. 13:45
Líbí se mi, že na prvním místě je můj oblíbený meloun. Jogurty mám také ráda, ale bez laktózy nejsou vždy k dostání. Co mě ale zcela fascinuje, je ovoce na ilustračním fotu. Může někdo napsat o jakou průzračnou delikatesu se jedná?

Pyšná princezna a jiné pohádky

Marie Doušová 9.8. 13:13
Na zámku v Telči jsem byla a výstavu viděla , moc hezké .Doporučuji zhlédnout a projít se zámeckou zahradou.

Sklo jako umění

Dana Puchalská 9.8. 09:06
Nádherná výstava. Děkuju za milou procházku s fotografickým doprovodem.

Co bylo

Dana Puchalská 9.8. 07:26
Krásné. Děkuji.

Leoš JEDE… Den 10.

Kamil Hrádek 8.8. 21:06
Primlouvam se k zachovani puvodnich nezkracenych a hlavne aktivnich url odkazu v clanku. Na neaktivni zkracene odkazy navic s Lybijskou domenou ( .ly ) nikdo neklikne. Google je sice indexuje, ale budou pro jejich tvar nedohledatelne. Pro SEO je sice nejlepsi odkaz vhodne pojmenovat, otazkou je, zda to umoznuje editor. Hlavne ten transparentni ucet by mel byt aktivni u kazde jeho zminky, protoze navstevnik leckdy neumi pouzit ctrl+c a ctrl+v. Leosi drz se, koukal jsem na dnesni meteo. Bourka pred Zdarem te asi pekne osvezila.

5 osvědčených rad, jak se v létě starat o pleť ve vyšším věku

Alena Tollarová 8.8. 19:34
Používám teď v létě přes den CC krém. Netuším ovšem, jestli dělám dobře. Čas mi to dozajista spočítá. :)

Sametky začínají útočit, jejich larvy zalézají lidem pod kůži

Libuše Žárská 8.8. 12:57
Dobrý den, tak už jsem sametku pocítila na vlastní kůži , kožní ambulance vydává recepty na zmírnění svědění , opravdu ta vodička zabírá , do zimy si sametky užijeme,loni se začala objevovat až v říjnu,

Je vedro, pijte. Ale kolik a co vlastně? Názory na to, kolik toho má člověk vypít, se různí

Dagmar Bartušková 8.8. 11:27
Pokud mám potřebu se napít, piju. Nepiju litry, jak se nám to pořád někteří snaží doporučovat, ale podle potřeby. A co piju? To, co mě osvěží.

Nové Heřminovy: Osud bunkru, který navštívil Hitler

Zuzana Pivcová 8.8. 10:52
Pokud vím z vojenské archivní dokumentace, tak Hitler se vyslovil o opevnění vcelku pochvalně, ale protože nemohl připustit, aby naše armáda byla hodnocena dokonce snad lépe než německá, tak bylo řečeno, že ale ještě nebylo zcela dokončeno, že zbývalo tak půl roku, aby pak bylo dokonalé. Takže zatím by se prý s tímhle Čechoslováci neubránili. Díky za informativní článek.

Vzpomínka

Dana Puchalská 8.8. 09:57
Moc hezké a milé krasosmutnění. Děkuji

Příběhy naší republiky: Jak jsem (ne)cvičila na spartakiádě (část druhá)

Dana Puchalská 8.8. 09:50
Ano disciplina být musela, jinak by to v tom mumraji vůbec nešlo. DP tenkrát zvládli neuvěřitelné situace v dopravě. A vzpomněla jsem si na svojí spolužačku. Tak dlouho chodila ve volném čase (někdy se ulila i z vyučování s tím, že na trati byla zácpa nebo bouračka) obdivovat do stanového městečka ty fešáky vojáky,až se z toho stala láska na první pohled. A vydrželo jim to hodně dlouho. Ještě teď jsou manželé a mají spolu 2 děti. A jednomu říkají z legrace Strahováček. Ovšem nejhorší bylo to, jak vysvětlit rodičům že máme stále odpolední výuku. A proč má stále v indexu pozdní příchody a občas i neomluvenou docházku, když do té doby se nic takového nestalo.

Leoš JEDE… stihl to o fous

Alena Vávrová 7.8. 22:36
Paráda, tak tohle má náš borec Leoš " v suchu" a jedeme dááál...kam až, to se teprv uvidí...úvahy o tom budiž předčasné. Takže hodně štěstí, Leoši!

Dovolená ve zdraví

Jana Šenbergerová 7.8. 19:38
Dík za připomenutí. Dovolená v zahraničí se blíží.

Podezíravost. Pomáhá i škodí

Věra Ježková 7.8. 15:28
Možná je lepší být podezíravý než příliš důvěřivý.

Její Veličenstvo Cuketa

Eva Buchtelová 7.8. 11:22
Já dělám z cukety kompot,také něco na způsob hořčice nebo ajvaru.Hodně ji požívám na různá jídla.

Bizarní aukce: Podprsenka, žvýkačka. Vydražit se dá vše

Libor Farský 7.8. 10:26
Mě výborně pobavil již tento samotný článek.

Národní parky Norska - zastavení třetí a čtvrté

Dana Puchalská 7.8. 09:39
Pěkně napsáno a krásné fotky. Nikdy tam nepojedu a tak aspoň to zkouknu z domova. Děkuju.

Objevit podstatu sebe

Věra Ježková 7.8. 08:52
Květo, zajímavá myšlenka. Blesky na obloze mám ráda. I hromy. (Existují taky blesky před očima, a ty dobré nejsou.)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.