Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zemědým lékařský - plevel, který umí čistit pleť i léčit hemeroidy
Věra Ježková 14.8. 08:10
Zemědým neznám. Ani ztebedým. Prima bylinka. :-)
Tipy, jak být krásná i po padesátce
Dagmar Bartušková 14.8. 08:09
Je to v genech. Ale pokud opravdu chce člověk vypadat po padesátce k r á s n ě, musí jít akorát pod kudlu. Pokud má sklony k vráskám, krémy nepomohou.
Leoš JEDE… a CWA ve světě taky
Věra Ježková 14.8. 08:07
To se musí podařit. Jak se říká: „Tam se svět hne, kam se síla napře.“
Přestat kouřit má význam i ve vyšším věku
Věra Ježková 13.8. 17:39
Vřele doporučuji. Je to úžasná úleva, když se člověk zbaví závislosti.
Džínová bunda. Nebojte se jí ani po šedesátce
Jana Komárková 13.8. 16:09
Dobrý den, musím souhlasit , džínovou bundu jsem si koupila ve zralém věku (60) a nosím ji velmi ráda k šatům, místo svetru. Myslím, že tohle je zrovna kousek do šatníku každé ženy v každém věku. Nebojte se jí nosit. Jana.
Co se dá zažít s parašutistou
Dana Puchalská 13.8. 15:35
Krásný příběh. Ano ženy jsou odvážné. Ale mně by tam nedostali ani párem pivovarských koní.
Autorka Květinové kuchařky: Louky jsou pro mě příjemná pastva
Jana Šenbergerová 13.8. 13:59
Jídlo ozdobené květinami chutná už od pohledu. Chutnají mi fialky, sedmikrásky, pampelišky. Před lety jsem dostala dort zdobený živými růžemi, jejichž okvětní lístky s cukrovými okraji nejen krásně vypadají, ale také dobře chutnají. Jsem schopná sníst všechno, co roste a není jedovaté. Při experimentování jsem se třikrát přiotrávila. :-) Tak ať si přírodní dobroty paní Vlková a její příznivci pěkně užívají.
Putování za pražskou šibenicí
Jana Šenbergerová 13.8. 13:43
Lotr, nelotr, po takovémto "divadle" bych určitě netoužila. Kéž by doba popravišť byla konečně za námi!
Národní parky Norska -- zastavení páté a šesté
Eva Balúchová 13.8. 12:13
Hani,krása!Když čtu tvoje zápisky,je mě líto,že jsem s vámi nebyla.
Mužský vzor. Nedostatkové zboží
Libor Farský 13.8. 10:40
Jako nejúspěšnější se mi jeví cesta přes sport, která ovšem není možná vždy.
Leoš JEDE… a Olda dává veřejný příslib
Oldřich Čepelka 13.8. 07:32
Leoš právě teď v 07:31stoupá na Bjelašnicu a je přesně na dolním okraji mapky, která je pod článkem! Tak sláva! Svět se pořád točí tak, jak má. :-)
Jeli byste na dovolenou i za cenu půjčky?
Zdenka Jírová 13.8. 01:19
Takovou nerozvážnost bych nikdy neudělala. Právě tak považuji za nesmysl si půjčit na dárky k Vánocům. Byly doby, kdy jsme měli s manželem starosti s opravou domku , a tak jsme si dávali dárky jen dětem a my jen symbolicky po 1 malém dárku / př. šampón, voda po holení/, ale na půjčku jsme ani nepomysleli.
Největší přání seniorů? Soběstačnost
Marie Metelková 12.8. 14:02
V podstatě je to pravda. Soběstačnost je velmi důležitá, ale proč sem míchat názor Anny z Ostravy, jestli existuje. Co je jí po tom, že sousedka využívá služeb asistentů? Že by dumala, kde na to bere? A jí by její syn ihned platil nejluxusnější péči, kdyby o to stála? Nejsou to jen "kyselé hrozny"? Takže mezi moje největší přání patří i co nejméně takových sousedek.
Šťavnatá buchta s tvarohem a jablky
Zdenka Hillová 12.8. 12:39
Určitě je to dobrůtka (upeču) dik za recept
Hogo fogo Hovorka
Zuzana Pivcová 12.8. 11:15
S odchodem do důchodu se příjmy výrazně sníží. Ale věřím, že jste grand. Všimla jsem si toho i u Leošova konta. :-D
Holky z gymplu
Zuzana Pivcová 12.8. 10:40
Je to hezké vyprávění. Životní cesty máte různé, ale kamarádky jste dodnes. To je vzácné.
Řecká reminiscence
Alena Tollarová 12.8. 07:57
Rozumím, něco podobného pár metrů od břehu jsem zažila. A vážně jsem se bála. Moc.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.