Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak jsem (ne)pekla otevřené buchty

Libuše Křapová 17.8. 10:43
Eleno, já toho darebu znám :-) Říkám mu skřítek Domácníček :-)

Zdeněk Pohlreich: Končím, ale snad mé myšlenky platí

Elena Valeriánová 16.8. 19:45
Kéž by to tak bylo, ale skutečnost je zde!a jiná. Pořád se najdou hospody, kde jídlo je pod psa.

Národní parky Norska - zastavení sedmé a pár zajímavostí

Zuzana Pivcová 16.8. 12:33
Sama mám ráda, když se o zemi, do níž jsem přicestovala, dozvím víc než jen zeměpisné údaje. Oceňuji, žes na závěr zařadila postřehy a ověřené informace obecně-společenské. Přinejmenším pro porovnání s námi.

Vnoučata o návštěvy prarodičů příliš zájem nemají

Zorka Horká 16.8. 11:34
Moje zkušenost je jiná. Mám asi v životě veliké štěstí a nesmírně si toho vážím.

Padaly hvězdy

Zorka Horká 16.8. 11:26
Závidím..... :-)

Fotohádanka: Kde v Praze najdete tuto synagogu?

Helena Votíková 16.8. 08:34
Vím, kousek od tramvaje, a dále je bus MHD. A kousek odtud žil velice známý spisovatel. Snad jsem moc nenapověděla. :-)

Ajurvéda a dobrá paměť

Jitka Caklová 16.8. 08:12
Se zájmem jsem si článek přečetla a je hodně dobrý. Některé záležitosti už mám nějaký čas vžité a děkuji za další přísun informací.

Leoš Hrádek už JET NEMUSÍ… je v cíli!

Dana Puchalská 16.8. 06:31
Veliká gratulace Leošovi. Je to borec a neuvěřitelný p a š á k.

Vypovídat se je úleva. Ale komu?

Věra Ježková 15.8. 17:41
S předstíráním je to podobné jako se lhaním. Člověk musí mít dobrou paměť a poker face. Na svěřování jsou kamarádky. Opravdové, které svěřené nepustí dál. Občasné popovídání si s kamarádkou je pro mě duševní hygiena.

Modrá růže

Zuzana Pivcová 15.8. 15:58
Růže od syna určitě potěšila, nejen proto, že byla modrá!!

Kuchařští mistři: Jan Kaplan, vystudovaný antropolog

Jana Šenbergerová 15.8. 13:41
Je vždycky dobře, když někdo dělá, co ho baví a co umí. Kéž by to tak měli všichni.

Když chybí neverbální komunikace

Zorka Horká 15.8. 13:17
Asi si jdu pro přeshubu, ale nesouhlasím s vašimi postřehy. Pokud si člověk aktivitami, které zde rozebíráte, krátí jen momentální dlouhou chvíli, nepotřebuje osobně znát protějšek či protějšky.Jen v případě, že se budu cítit osamělá, zneuznaná, frustrovaná a nevím co ještě, tak ano. V tom případě budu toužit po pochopení, laskavém přijetí, vlídném slovu, zkrátka budu stát o osobní kontakt. Budu mít tendence nějak se zavděčit, být chválena a obdivována. Můj případ tohle není. Mám kolem sebe všechny "své" lidi na svých místech. Nebažím po uznání. Jak jste mi před časem vytkla, nejdu se svou kůží na trh. Nemám exibicionismus v povaze. Ono se vlastně s odstupem času ukázalo, že ty kůže jsou mnohdy tak trochu potrhané a někdy ani ani nejsou vlastní. Ovšem nijak to nesnižuji počiny těch, kteří tu potřebu seberalizace zrovna v této oblasti mají. Víte paní Macháčková, projevit osobní statečnost - tomu se říká "JÍT S KŮŽI NA TRH" a ne nějakým exibicím, které nemůžou člověka nijak ohrozit.

Fotoreportáž: Srpnový pozdrav z Jeseníků

Dana Puchalská 15.8. 08:23
Krásná procházka. Ano příroda je kouzelnice. Děkuju.

Jak správně pěstovat orchideje? Zvládne to i začátečník

Dana Puchalská 15.8. 08:05
Orchideje jsou krásné. Jednou jsem dostala orchidej (asi před 15ti lety) a to jsem nevěděla, že jí nesmím dát vedle mísy, kde byla jablka. Protože do rána mi všech 15 květů opadalo. Byla jsem z toho dost smutná. Teď mám jednu od června. Když opadalo květy, sestřihla jsem jí výhonky a už tam je 6 poupat. Těším se až opět vykvetou.

Leoš JEDE… a jeho velký cíl se blíží

Hana Rypáčková 15.8. 07:29
Ano, co by chtěla hlava, tělo nedovoluje....Je to borec...

Báby dolnožižkovandy I

Dana Puchalská 14.8. 16:21
Jupi!!!!!!!!! Byli to numera una.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.