Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hurá na kolo
Jitka Caklová 20.8. 07:57
První dvě věty tohoto článku mě nadchly a mé nadšení opadlo s první odporovací spojkou "ale". Nemám nic proti kolům, ani elektrokolům, ale mám jen své poznatky, co nejen kolo udělalo s mojí páteří a vrátím se tedy k prvním dvěma větám tohoto článku. .....a právě proto ve svých téměř sedmdesáti letech každý den začínám cvičením a nikdy, ani v mladším věku jsem se svým tělem nedokázala to, co dokáži nyní. Kolo jsem na doporučení neurochirurga a ve svém vlastním zájmu, odložila po první operaci páteře a po třetí operaci se k němu už nevrátila. Před třemi lety kolo nahradila koloběžka. Můj život je o pohybu na vlastní pohon. Alespoň zatím a když vidím padesátileté mladíky na elektrokole..............
Zvířata a já: Jak jsem zbavila strachu ze zvířátek
Libor Farský 19.8. 15:22
Hezké. Také rád vzpomínám na své dva boxery - Dinga a Denise a na poslední boxerku Bettynku. Po přestěhování do Č.Budějovic jsme přišli o zahrádky a museli i ji darovat "do dobrých rukou", neboť když s námi byla v bytě, tak se u malého Liborka objevila silná alergie na psí srst.
Tykání v rodině. Samozřejmost nebo ne?
Zuzana Pivcová 19.8. 12:11
Vím, že s tím kdysi přišel do archivu Američan, hned se představil jménem a že mu mám tak říkat, protože to bude méně formální. Já tedy všeobecně tykací mezigenerační typ nejsem. Asi proto, že nemám žádné mladé příbuzenstvo. Jméno a vykání se mi naopak líbí.
Jak zpomalit stárnutí vlasů
Zuzana Pivcová 19.8. 10:32
Osobně se přikláním k názoru, že vlasy jsou genetická a hormonální záležitost. Sama s nimi nic moc neudělám, ať se snažím sebelépe.
Fotoreportáž ze zájezdu do Alp
Alena Vávrová 19.8. 10:31
Haničko, nádherný výlet a nádherně zpracováno, umíš. Potěšila jsem oči své a zavzpomínala si na místa, která jsem též navštívila - dík za živý přenos od Krimmel. vodopádů!
21.srpen 1968: Den plný hrůzy a strachu
Zuzana Pivcová 19.8. 10:30
Olinko, i po těch letech mám husí kůži. Vážím si Tvého vyprávění a moc děkuji.
Ranní zamyšlení: Jak je krásně u nás doma
Věra Ježková 19.8. 08:15
U nás doma je krásně, s tím jistě souhlasí každý. Exotika mě nelákala nikdy. To, že mladá generace nezná historii své země, se mi také nelíbí. Návrh na změnu hymny byla blbost, při jejím poslouchání ale neslzím. Protože jde jen o sport. Vyvěsit praporek z okna by mě nenapadlo. Ostatně, od doby, kdy mám plastové, už ani nemám, kam bych ho zasunula. Uvítala bych připojené fotky z míst, o nichž píšete. I já Pražačka mám např. fotky z Kutné Hory.
Květinová kuchařka: Lichořeřišnicový vinný list
Ladislav Vesecký 19.8. 05:15
Závitky vypadají moc dobře. Dělám něco podobného, ale do kapustových listů.
Žižkovské poledne a fotky
Libor Farský 18.8. 20:14
Byl jste se snad zeptat jestli byli řidič anebo zraněná žena vesničané?
Na křeče a únavu z vedra tmavá čokoláda a banán!
Dagmar Bartušková 18.8. 19:25
Tak na křeče jsem dostatečně vyzbrojená. Banány, ořechy i listovou zeleninu můžu v kteroukoli denní dobu, čokoládu i v noci. Křeč se ale přesto někdy ohlásí, hlavně po sportu. To pak rychle sáhnu po krabičce s Magne B6 a je brzy po problému. Kávičku si neodpouštím, miluju její úžasnou chuť a vůni. Pozor na vodu, tělo si řekne, kolik jí potřebuje. Přepíjet se jí vede k různým nebezpečným otokům.
Pozvání na jižní Moravu
Alena Vávrová 18.8. 11:53
Ahoj, mně by se to líbilo. Zatím jsem koukla jen na možné vlakové spojení. Uvidíme....
Slavíme na stožáru
Jana Šenbergerová 17.8. 14:02
To jste dobří. To se nám nemůže stát, i když vlastně také slavíváme svým způsobem na stožáru v Olomoucké ZOO. Nepijeme šampáňo, ale na rozhlednu vyšplháme kvůli polibku. Pro mě má o to větší cenu, že ten, s kým se líbám, má fobii z výšek. Letos ještě nemáme splněno, přestože jsme na jaře měli 8. výročí. Tak ať těch společných výročí oslavíte ještě hodně.
Švýcárna: Jak švýcarští salašníci založili nejstarší chatu v Jeseníkách
Jana Šenbergerová 17.8. 13:27
Už jsem tam hodně dlouho nebyla.
Jiří Štěpnička: Umět pomoct je důležité
Jana Šenbergerová 17.8. 13:20
Také si myslím, že je důležité umět poskytnout první pomoc, ale nejsem si jistá, jak bych to zvládla já sama. Pan "primář" má moje sympatie, i když Modrý kód neleduji.
Leoš JEDE… domů
Jana Šenbergerová 17.8. 13:00
Ráno jsem jen nakoukla, ale teď konečně přečetla článek celý. Těší mě, že jsem měla možnost tuto akci sledovat skoro v přímém přenosu, a aspoň trochu přispět svojí troškou ke jejímu zdaru. Leoš byl skvělý závodník a ty, Oldřichu, zapálený reportér. Držím pěsti, ať je vaše nezdolné snažení korunováno úspěchem a my se s ním můžeme setkávat na různých místech naší země.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.