Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zvířata a já – 1. Na psí knížku
Dana Puchalská 28.8. 11:15
Krásný článek. Děkuji za něj. Víc slov chvály ze sebe teď prostě nedostanu.
Cesta
Dana Puchalská 28.8. 10:32
Pan Sitenský skvělý fotograf by měl radost. Nádherné mraky. Ráda se na ně dívám a ještě radši fotím.
Procházka Jindřišskou věží
Dana Puchalská 28.8. 09:40
Opět super článek a skvělé fotografie. Díky Věrko. **********************
Domácí mazlíček v důchodu? Radost i starost
Dana Puchalská 28.8. 09:37
Mám pocit, že tenhle článek vyvolá mezi čtenáři portálu hodně diskuzí. Pes je závazek na neskutečně dlouhou dobu. Ale je to zároveň parťák do pohody i nepohody. Kdyby to jen trochu šlo, měla bych pejska doma" natotata".
Kuchařští mistři: Jan Horký - Přišlo to brzy
Dana Puchalská 28.8. 09:17
Ano. Taky jsem ho postrádám.
Kdy může neprofesionální masér ublížit
Dana Puchalská 28.8. 09:11
Kdysi jsem znala maséra, který doopravdy uměl pomoci. Pracoval v nemocnici a protože jeho plat byl
trestuhodně nízký, nezbylo mu nic jiného než si přivydělat po večerech a o víkendech u známých. Byl to odborník. Od té doby jsem už nikoho takového nepoznala. Nikdy bych se nenechala "zničit" od nějakého šarlatána.
Při balení rodiny na dovolenou uděláte i 12 404 kroků
Jana Šenbergerová 27.8. 17:11
To mě potěšilo. Ani nemusím opustit byt a mám 5km v nohách.
Tipujte na výsledky US Open! Hraje se o sportovní ručníky Spokey Cosmo
Anna Potůčková 27.8. 11:48
Super!!! Zase trošku herního adrenalinu a své první tipy tipy jsem již dala. Všem přeji správný odhad a trochu herního štěstí!
Fotoreportáž: Pozvánka na výlet
Naděžda Špásová 27.8. 10:45
Dát sama sobě hvězdičky se mi už dlouho nepovedlo. To se tedy fakt povedlo.:-)
Sušené ovoce nadchlo i prince Charlese
Libor Farský 27.8. 09:04
To je pro mne překrásná vzpomínka na babičku a dědečka před 55 lety, kteří vyráběli "křížaly" v troubě kuchyňského sporáku. Škoda, že je nenapadlo pozvat mladého prince Charlese...
Právo v praxi: Exekuce na výživné se jen tak nezbavíte
Svatava Páleníková 27.8. 07:57
Ano, děkuji za upozornění. Podobná situace se stala mým známým. Nebylo to jednoduché a vlastně dodnes ten problém není zcela vyřešen.
Tip na výlet: Zámek Veltrusy
Jitka Hašková 26.8. 11:36
Moc zajímavé. Chystám se tam už léta, už bych to neměla odkládat.
Čtyři chyby, kterých se dopouštíme na pohybovém ústrojí
Jitka Hašková 26.8. 08:20
Ve stáří už to nedoženeme. Když mě v mládí neposlali na cvičení se skoliozou páteře, tak teď už ji nesrovnám. Začala jsem s tím po čtyřicítce, když jsem se to dozvěděla, že bych s tím měla cvičit, ale už bylo pozdě.
To možná není absolutní
Věra Ježková 26.8. 07:18
To jenom tvoje krásná slova duši mi hladí zas a znova.
Děda není horší než babička. Proč se o nich tolik nemluví?
Oldřich Čepelka 25.8. 17:19
Pěkný článek, se vším souhlasím. Jen dodám, že se mi nelíbí, když se většinou píše "děda hlídá", "babička hlídá". Co je tu HLÍDÁ? Často, hlavně u trochu větších dětí, není podstatou to hlídání (aby neupadlo? neuteklo?), ale intenzivní výchova tím, že dítě vidí, co b. a d. dělají, jak mluví, co umějí. Když mí vnuci nadšeně vyprávějí, co se dělo, když byli u nás, tak jejich otec (můj syn) se mlčky usmívá, protože nás zná, a jejich matka chvílemi nevěřícně zírá a určitě se mockrát modlila, že to všichni přežili.
Země živitelka letos po pětačtyřicáté
Naděžda Špásová 25.8. 15:49
Zuzanko, je vidět, že máš vztah k mašinkám, ty fotky jsou parádní. Na Živitelku jezdí naši sousedi, pro nás je to moc daleko. Počkám si na Litoměřice, ty jsou blíž. Viděla jsem spot s prezidentem, seděl tam jak král, jen ta koruna mu chyběla a jakoby říkal, tak noste na stůl. Fakt ho nemusím. To jen tak na okraj. Živitelka je vždycky velká akce a je tam asi hodně lidí, viď. Ty fotky jsou moc pěkné. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.