Přehled posledních diskuzních příspěvků
Partnerka neumí stárnout. Mohou s tím muži něco dělat?
Marie Doušová 31.8. 12:35
Víte, v životě některých lidí bylo vždy všechno fajn a neměli žádné velké starosti a starali se jen o sebe. Tak se pak nemůžou divit , že jsou ve stáří se sebou nespokojeni. Ať místo do obchodů pošle ženu do dětského domova, nebo do důchoďáku ,či do nemocnice dlouhodobě nemocných a pak pozná , že je vlastně šťastná a bude si vážit toho, co má.Jenom život ,který dokážeš žít i pro druhý, má nějakou cenu a hodně Tě obohatí.
Lepší je před nemocí varovat než zachraňovat
Kateřina Baziková 31.8. 10:23
Ráda bych upozornila, že nejde o pojištění, ale o daň. Na rozdíl od pojištění zde není přesně stanoveno pojistné plnění, toto plnění ani není vymahatelné. Platíte určitá procenta z příjmu. Nemáte pojistnou smlouvu.
Čas nám letí, milé děti...
Věra Ježková 31.8. 07:10
Hano, vaše články čtu moc ráda. Jsou moudré, laskavé, s přiměřenou dávkou humoru.
8 efektních cviků v kanceláři, které zvládnete za pár minut
Věra Halátová 30.8. 17:13
Když nechcete, aby vás bolela záda, nenoste takové příšerné jehly. A když už cvičíte, tak se zujte.
Hana Podolská v Uměleckoprůmyslovém muzeu: salon, který oblékal Mandlovou i Gollovou
Věra Ježková 30.8. 17:09
Chystáme se tam s Jitkou H. A viděla jsem reportáž v televizi.
Okrasné trávy. Ozdoba každé zahrady
Věra Ježková 30.8. 16:47
A nejen zahrady. Jsem ráda, když je vidím ve městě. Zrovna včera jsem nad nimi jásala na Vltavské.
Pozvánka na výlet: Formanka a okolí
Zuzana Pivcová 30.8. 14:01
Moc hezký a hodně pestrý výlet, ráda jsem si početla.
Desatero finanční bezpečnosti
Zuzana Pivcová 30.8. 14:00
Zní to trochu jako humorná nadsázka, ale není. Přiznejme si, v kolika obdobných situacích už se každý z nás ocitl!
Leoš Hrádek: Ujel 4000 km, aby podpořil projekt pro seniory
Oldřich Čepelka 30.8. 10:39
Mám radost, že se celého záměru CWA (nyní raději: cykloterapie) ujímají další lidé. To jsme od počátku chtěli. Nechceme mít s Leošem nějaký "monopol" a nejde o byznys. Proto také budete častěji nacházet články od někoho jiného než ode mne a já já nebudu doplňovat nebo opravovat. Máme plno práce s dalším pokračováním záměru. Včera byla v Praze tisk. konference, vystoupil jsem v Českém rozhlase, Leoš točil s Českou televizí, vyjdou články v časopisech, měl jsem dlouhý předtáčený rozhovor ve studiu Radiožurnálu atd. Věci se hýbou a tak to má být.
Pojďte s námi na výlet
Helena Votíková 30.8. 10:02
Naďo všechny tři reportáže a fotky máš moc pěkné. Hezky jste si dovču užili.
Co bude po naší smrti? To záleží na nás
Jitka Hašková 30.8. 07:56
Jsem sama, nejlepší pro mně je neprodlužovat život na hadičkách, pohřeb kremací a rozprášit na rozptylové loučce na hřbitově v Košířích, kde mám i rodiče.
Zakynthos pro starší a pokročilé (Část 2)
Alena Tollarová 29.8. 20:26
V Laganas jsem byla, noční život nevyhledávám, a přesto si nemůžu stěžovat. Hotel jsme měli směrem k želví pláži a tam byl klid a nádherné koupání. Na hlavní třídu jsme se vlastně šli jen podívat a pak do lékárny, když jsem chytila sluneční alergii a pořádný zánět spojivek. Pana místního lékárníka musím pochválit. Pomohl mi a zachránil mi zbytek dovolené.
Cykloterapie: V Kadani a Otrokovicích začnou jezdit cyklorikši pro nepohyblivé seniory
Věra Ježková 29.8. 17:35
Olda je skvělý. Díky za článek. Čím víc lidí si ho přečte, tím větší šance, že se cyklorikši rozšíří i u nás.
Staří a tetovaní. Proč ne?
Ladislav Vesecký 29.8. 15:25
Tetování, ani náhodou! Komu se líbí, budiž, ale Je to hrozné !
Strejdova vesta
Zuzana Pivcová 29.8. 14:12
Vyprávění se mi moc líbilo. Jako holka jsem také obdivovala něco z módy dospělých - např. tzv. drátěnky pod sukně, černý gumový pás se zlatou sponou atd. - a moc jsem litovala, že to ještě nemůžu nosit.
Já a Srpen 1968
Naděžda Špásová 29.8. 13:12
Hani, aspoň někdo je po srpnu šťastný, já se k té době nerada vracím. :-)
Zvířata a já: Jak jsem venčila kočku
Věra Lišková 29.8. 10:00
Máte s domácími mazlíčky veselo, a to je dobře. Pobavila jsem se. Několikrát se mi také stalo, že jsem sice chtěla zachovat noční klid, ale zakopla jsem o rohožku, upustila tašku a nákup se kutálel s rámusem po schodech.
Ani senioři by neměli ztrácet víru v sebe sama
Věra Ježková 29.8. 09:03
Víru v sebe sama jsem ztrácela zamlada; teď ji neztrácím. Během života jsem získala zkušenost, že se na sebe můžu spolehnout. Nemám potřebu se s někým srovnávat. (Proč je nám tato myšlenka v různých obměnách stále podsouvána?)
Chutné a zdravé pomazánky - na svačinu či pro hosty
Jana Šenbergerová 29.8. 08:17
Mám pomazánky ráda a chutnají mi i bez pečiva, třeba na rozpůlené paprice nebo rajčeti.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.