Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: Nebeské malování
Dana Puchalská 3.9. 09:39
Fotky jsou krásné. Bylo by škoda se o ně nepodělit s ostatními.
Hospodské zahrádky dříve a dnes
Dana Puchalská 3.9. 08:59
Ano zahrádky u restaurací jsou příjemné. Do té ve Stromovce s oblibou chodili mí prarodiče. Otec na to vzpomínal moc rád. Prý tam byla jedna pochoutka, kterou jsme si pak doma dělali taky. Chleba s máslem a navrch osolené a na jemno nastrouhané kedlubny.
Dnes už to jsou vážně poklady
Jitka Hašková 3.9. 08:27
Báječná připomínka věcí, které jsem jako malá vídala u své babičky.
Příběhy naší republiky: Moje prababička a pradědeček
Naděžda Špásová 2.9. 14:23
Maruško, něco pravdy na tom určitě je. My jsme se méně báli a počasí opravdu bylo podle ročního období. Příroda za ta léta dostala pěkně na frak a teď si řekla dost. Obávám se, že bude hůř. :-)
Elegantní dáma. Jak vlastně vypadá?
Marie Měchurová 2.9. 14:21
Elegantní dámu pro mě vždy představovala herečka Květa Fialová. Dokázala si až do pozdního věku udržet šarm a eleganci. Líbili se mi její doplňky - plédy, bižuterie, šátky a takový volný ležérní styl. Žena může být upravená a nemusí to stát "majland". V dnešní době jsou obchody jsou plné hezkého zboží, v našem věku už nemusíme mít všechno značkové...
Zvířata a já - 2. Jak pojmenovat domácího mazlíčka
Hana Rypáčková 2.9. 09:54
Libore, to jsem celé nedala...Ale jména našich psů Filip -chytrost a Venda -po mém tatínkovi, chovatelka mu říkala Kájínek ( zdrhal).
Poznáš toto nádraží?/29
Jana Šenbergerová 2.9. 08:22
Myslím, že jsem našla. V Jeseníkách se nachází vodní tok stejného jména.
Také si povídáte s kočkou?
Marcela Pivcová 1.9. 17:07
Náš kocour Čertík si mne stejným způsobem před dvanácti lety našel na umísťovací výstavě koček z útulků. Z klece mi přes mříž podal packu a po chvilce v náručí mi dal zřetelně najevo spokojenost. A jak se kočka bude projevovat v nové domácnosti? Všechno záleží na chování majitelů - pravidelnou komunikací a v klidu se možná naučí i to, co bychom od ní nečekali. Snad si to tvrzení po mnoha letech života s kočkami mohu dovolit.
František Němec oslavil pětasedmdesát
Zuzana Pivcová 1.9. 13:49
Pan Němec je herec velmi kvalitní a sympatický, vím, že se potýká se zdravotními problémy, které ho v herectví poněkud omezují. Tak mu přeji co nejvíce zdraví a vitality.
Tatry - má srdeční záležitost
Naděžda Špásová 1.9. 13:41
V Tatrách jsem nikdy nebyla jen na Malé Fatře, ale moc se mi tam líbilo. :-)
Kocourek, kterého nikdo nechtěl
Naděžda Špásová 1.9. 13:37
Hezký příběh, kočky mám taky ráda, ale vyhráli to pejsci. :-)
Jak chránit játra pomocí ajurvédy
Danka Rotyková 1.9. 12:35
Po r. 1989 se objevila kniha SÁM SOBĚ DOKTOREM od Dr. Cingroše. Popisuje všechny očistné programy, které na sobě aplikoval, včetně půstů. Poznatky sbíral dlouhá léta, popisoval postupy do detailu, upozorňoval na možná nebezpečí. U mne by měl 1*.
Maturita tatranského nosiče? Vynést na horskou chatu sud s pivem
Ján Zábranský 1.9. 08:39
Pekný článok.
Doporučujem film o tatranských nosičoch.: https://www.csfd.cz/film/449848-sloboda-pod-nakladom/zajimavosti/?type=film
Jeřabiny. Krásné, ale hlavně užitečné
Věra Ježková 1.9. 08:16
Jeřabiny obdivuji, ale nekonzumuji. A mám s nimi spojenu jednu nepříjemnou vzpomínku. Měla jsem je doma ve skleněné váze. A jak od nich odpadávaly listy, nechávala jsem je na stole, protože mi to přišlo malebné. Ne tak ovšem mé mamince, která mi doma v té době čekala na nějakého řemeslníka. A aby se nenudila, i přes můj výslovný zákaz uklízela. A spadané listy považovala za nepořádek. Jak já jsem zuřila, když jsem přišla domů a uviděla „čistý“ stůl!
21. a 27. srpen
Eva Mužíková 31.8. 14:49
Až mne z toho Vašeho vyprávění mrazí... zase jedna ukázka, jaké zkoušky dokáže život přinést.
Mladí už se nechtějí v práci dřít. O peníze nestojí, chtějí větší flexibilitu a příjemnou partu
Blanka Bílá 31.8. 14:19
Haha, poslední mí zaměstnavatelé si flexibilitu vysvětlovali tak, že budeme v práci jak oni budou chtít, bez ohledu na smlouvu a zákony, tedy od nevidím do nevidím.Návštěvi lékařů jsou někdy nutné, bylo doporučeno jen mimo pracovní dobu, lékaře to ale nezajímá...Mladí, pokud mají děti školkou, školou povinné, je tam musí dopravit, vyzvednout v stanoveném čase, za své děti zodpovídají, musí s nimi na pravidelné lék. prohlídky, když jim škola oznámí, musí se pro dítě dostavit, to je jen něco z mála. To samé, když je Vám okolo 60 +- a máte rodiče, nebudou soběstační stále, potřebují pomoc a vy už nejste nejmladší...
Slavný soude!
Hana Švejnohová 31.8. 13:24
Ano... a humor opět vítězí!!!! Ten vbíhá spolehlivě jako první do cíle na každé dráze ve všech českých disciplínách
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.