Přehled posledních diskuzních příspěvků
Orchidejový kaktus: Nenáročná kytka, která ozdobí vaši domácnost
Dana Puchalská 6.9. 09:21
Mám ho doma v několika exemplářich. A kvetou červeně. Naposledy byly květy velké jako podšálek.
Jak šel čas v legendárním horolezeckém Sliezkom dome v Tatrách
Marie Seitlová 5.9. 20:25
Na Sliezký dom jsem pravidelně při návštěvě Tater chodila. Ale letos to asi nebude, no ale uvidím, co koleno.
Muži mají rádi svůj klid. A ženy by to měly respektovat
Věra Halátová 5.9. 19:38
Ano. Já vím. Ale pokud to některá žena do tohoto věku - i60 nepochopila, je zbytečné jí to říkat. Oni už to před časem napsali ti dva australští psychologové - manželé, ve třech knihách, které se u nás prodávaly (teď momentálně je nemohu najít, tak vám nenapíšu autory názvy knih). Přesně o tom, že muž a žena, každý má jiné myšlení. Ovšem, že bych já, jako žena, chodila ze společnosti, kde se "hodně mluvilo" "občerstvena", to nemohu tvrdit. Takové společnosti se vyhýbám.
Příběhy první republiky: Čtyři generace kantorů
Zuzana Pivcová 5.9. 17:25
Báječná kantorská a jinak činorodá rodina! Věřím, že v některých rodinách se povolání či řemeslo opravdu nenásilně dědí, když děti vidí, s jakou láskou si počínají jejich rodiče či prarodiče. Teď někdy jsem četla o soukromých včelařích, kde hospodaří třetí generace a čtvrtá už to také začíná ve svém školním věku vnímat jako své budoucí povolání. Také obdivuji, jak máte zmapován Váš rod.
Zakynthos pro starší a pokročilé (Část 3)
Jana Šenbergerová 5.9. 13:20
Budu si muset popovídat s bratrem, ten už tam několikrát byl. Asi byl spokojen. V opačném případě už bych o Zakynthosu dávno věděla a nic by ho nedonutilo pobyt opakovat. :-)
Smutek po sexu není jen záležitostí žen
Karel Boháček 5.9. 12:32
...já taky trpím depresí, ale z toho, že se nemůžu milovat celý den / a to můžu.
Letadla, rotačky, vysavače, lokomotivy
Zuzana Pivcová 4.9. 14:20
Je v tom cítit ten steampunk, který ovlivnil docela zdařile i Tvůj způsob vyjadřování. Líbí se mi to.
Vernisáž fotografií už zítra!
Jana Šenbergerová 4.9. 13:24
Vernisáž se blíží, tak at všechny potěší: autory i návštěvníky. :-)
Těšíme se na vás!
Jitka Caklová 4.9. 12:43
Už se těším a věřím, že se zde setkám s dalšími příznivci módy 50+ a dalšími příznivci tohoto portálu. Za tři týdny na shledanou :-)
Mohou důchodci spát pod širákem? Ano, a je to paráda
Naděžda Špásová 4.9. 10:19
Pod širákem jsem spala jen jednou v životě a zařekla jsem se, že nikdy více a musím říct, že jsem to dodržela. Do Děčína to máme blízko a krajina kolem nás je opravdu moc pěkná. Hezky jste to napsala a fotky jsou taky pěkné. :-)
Posedlost dlouhověkostí? Je to porucha
Mirek Hahn 4.9. 09:06
Posedlost zdravým životním stylem je opravdu honička. Ona každá posedlost je peklo. Trpím posedlostí pohodlností. Jak někde vytuším jen stopu možnosti, že bych mohl vyhovět své pohodlnosti, dám se do toho a nepřestanu, dokud si pohodlnosti a pohodlí neužiju. Je to dřina.
Vřesoviště na zahradě. Jak na to?
Svatava Páleníková 4.9. 08:58
Také mám na zahradě trsy barevných vřesů. Ale letošní horka jim daly zabrat.
V Bruggách aneb Tady chci s tebou bydlet!
Věra Ježková 4.9. 07:24
Taky se mi tam moc líbilo. Ráda jsem si zavzpomínala.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.