Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jan Rosák: Mám rád staré věci

Libor Farský 9.9. 10:16
Tak na ty poklady z půdy se opravdu těším.

Bowling Praha 20.9.2018

Zuzana Pivcová 9.9. 10:04
Minule se mi to moc líbilo, ale bohužel další akce, kdy budu ještě mimo.

Ranní zamyšlení aneb Za krásami starých časů

Zuzana Pivcová 9.9. 09:57
Také nemyslím na politiku. Ta naší rodině nakloněna nebyla. Ale řada věcí byla člověku bližší. Včetně vztahů.

Máte tlustého psa? V ohrožení jsou nejen klouby, ale i srdce a ledviny

Zuzana Pivcová 8.9. 14:24
Psi našich známých si mě spolehlivě vyberou jako "slabý článek", který neodolá jejich psím očím a potají jim podstrkuje sousta. Mohu ale potvrdit, že obezita psům skutečně nesvědčí, ba přímo ubližuje. Znala jsem až morbidně překrmené psy, u nichž to organismus nakonec nezvládl a selhal.

Jak na zdravá záda? Stačí pár jednoduchých cviků

Oldřich Čepelka 8.9. 13:40
originální a úspěšnou metodu při inkontinenci u žen má, učí a poskytuje MUDr. Soňa Hlavová ve východních čechách. A nejsou to pilulky ani plíny, je to čistá fyziologická technika.

Vracíme se domů. A pes to ví

Martina Lichnovská 8.9. 11:55
Já si myslím,ž e je úplně jedno proč to tak je, prostě to tak je. A je to krásné.

Jeden den a tolik štěstí

Elena Valeriánová 8.9. 11:21
Evičko, usmívám se a slzím zároveň. Ti pejsci ani netuší jaké mají štěstí, že jsi se takto rozhodla. Moc ti to chválím a přeji ti hodně radosti a dobrý pocit u srdíčka.

Poznáš toto nádraží?/32

Helena Votíková 8.9. 09:38
Tak tohle nádražíčko náhodou znám.

Zahrada v září: Nelenošit, pracovat

Hana Rypáčková 8.9. 07:50
Celé léto jsem koukala , jak to vše navzdory mé péči usychá. Budou jen rostliny, které to přežily...

Tipy, jak být svěží a krásná i na podzim

Věra Ježková 7.9. 19:09
Už se vidím, jak si pořizuju sérum pro růst řas. To mě fakt pobavilo.

Jak přežít první rok v penzi?

Věra Ježková 7.9. 18:52
Snadno a krásně. Nesrovnatelně lépe než poslední rok před penzí.

Tajemství brýlí. Znáte je?

Věra Ježková 7.9. 18:51
Děkuji za článek. Pro mě je velmi zajímavý. Brýle nosím asi od 15 let. Zpočátku jsem z nich měla mindrák, bývala jsem terčem posměchu spolužáků. (V té době propagovala brýle Naďa Urbánková.) Časem jsem se s nimi sžila – bez nich už to nejsem já. Nosím multifokální, samozabarvovací. Nabídka obrouček je skutečně velká.

Jozefína Růžičková vykouzlila džemy, které ohromily svět gastronomie

Elena Valeriánová 7.9. 16:46
To je super, mám radost z úspěchu této mladé krásné ženy. Tak to je pro mě celebrita. Jdu vymyslet něco z hroznů, mám jich hodně, jsou ale docela kyselé. Tak vymyslím nějaké želé, to já ráda.

Krkovičková variace

Jana Slavíková 7.9. 12:56
Když se zkombinují samé dobré věci, vznikne z toho zase jen dobrota!

Žít více než sto let. Je to fajn?

Elena Valeriánová 7.9. 09:44
Téma k zamyšlení. Maminka od kamarádky se dožila 96 let, ale už několik let nekomunikovala, nepoznávala nikoho z rodiny ... Můj otec se dožil skoro 93 let, ale ty poslední roky byl smutný, bez nálady. Nebyl sice ležák, ale pracovat už nemohl, nikam nechodil a ztratil se i jeho humor ...

Prodaná nevěsta v pražské Šárce

Dagmar Bartušková 7.9. 09:16
Původně jsem myslela. že bych na Prodanou také vyrazila, ale zůstala jsem na Mezinárodním festivalu filmové hudby v Poděbradech. Od známé, která tam byla, vím, že i když přišla kolem poledne, už bylo našlapáno. Lidé si s sebou přinesli skládací židličky nebo seděli v trávě. Na jeviště viděla mizerně, ale tolik to zas nevadilo, děj znala. Opera byla dobře ozvučená, tak alespoň slyšela. Díky za fotky.

Život bez koníčků? Problém ve vyšším věku

Jana Šenbergerová 6.9. 14:17
Stále platí, že nejen prací živ je člověk.

7 nejkrásnějších tipů na podzimní dovolenou v Chorvatsku

Jana Šenbergerová 6.9. 14:10
Jedno místo krásnější než druhé, ale my se chystáme opačným směrem.

Praha - Fotografie – Vernisáž - Výstava

Zuzana Pivcová 6.9. 13:13
Děkuji, Dano, za pohotovou reakci. Zase mám o něco lepší představu o celé akci.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.