Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bowling Praha 20.9.2018
Zuzana Pivcová 9.9. 10:04
Minule se mi to moc líbilo, ale bohužel další akce, kdy budu ještě mimo.
Ranní zamyšlení aneb Za krásami starých časů
Zuzana Pivcová 9.9. 09:57
Také nemyslím na politiku. Ta naší rodině nakloněna nebyla. Ale řada věcí byla člověku bližší. Včetně vztahů.
Máte tlustého psa? V ohrožení jsou nejen klouby, ale i srdce a ledviny
Zuzana Pivcová 8.9. 14:24
Psi našich známých si mě spolehlivě vyberou jako "slabý článek", který neodolá jejich psím očím a potají jim podstrkuje sousta. Mohu ale potvrdit, že obezita psům skutečně nesvědčí, ba přímo ubližuje. Znala jsem až morbidně překrmené psy, u nichž to organismus nakonec nezvládl a selhal.
Jak na zdravá záda? Stačí pár jednoduchých cviků
Oldřich Čepelka 8.9. 13:40
originální a úspěšnou metodu při inkontinenci u žen má, učí a poskytuje MUDr. Soňa Hlavová ve východních čechách. A nejsou to pilulky ani plíny, je to čistá fyziologická technika.
Vracíme se domů. A pes to ví
Martina Lichnovská 8.9. 11:55
Já si myslím,ž e je úplně jedno proč to tak je, prostě to tak je. A je to krásné.
Jeden den a tolik štěstí
Elena Valeriánová 8.9. 11:21
Evičko, usmívám se a slzím zároveň. Ti pejsci ani netuší jaké mají štěstí, že jsi se takto rozhodla. Moc ti to chválím a přeji ti hodně radosti a dobrý pocit u srdíčka.
Zahrada v září: Nelenošit, pracovat
Hana Rypáčková 8.9. 07:50
Celé léto jsem koukala , jak to vše navzdory mé péči usychá. Budou jen rostliny, které to přežily...
Tipy, jak být svěží a krásná i na podzim
Věra Ježková 7.9. 19:09
Už se vidím, jak si pořizuju sérum pro růst řas. To mě fakt pobavilo.
Jak přežít první rok v penzi?
Věra Ježková 7.9. 18:52
Snadno a krásně. Nesrovnatelně lépe než poslední rok před penzí.
Tajemství brýlí. Znáte je?
Věra Ježková 7.9. 18:51
Děkuji za článek. Pro mě je velmi zajímavý. Brýle nosím asi od 15 let. Zpočátku jsem z nich měla mindrák, bývala jsem terčem posměchu spolužáků. (V té době propagovala brýle Naďa Urbánková.) Časem jsem se s nimi sžila – bez nich už to nejsem já. Nosím multifokální, samozabarvovací. Nabídka obrouček je skutečně velká.
Jozefína Růžičková vykouzlila džemy, které ohromily svět gastronomie
Elena Valeriánová 7.9. 16:46
To je super, mám radost z úspěchu této mladé krásné ženy. Tak to je pro mě celebrita. Jdu vymyslet něco z hroznů, mám jich hodně, jsou ale docela kyselé. Tak vymyslím nějaké želé, to já ráda.
Krkovičková variace
Jana Slavíková 7.9. 12:56
Když se zkombinují samé dobré věci, vznikne z toho zase jen dobrota!
Žít více než sto let. Je to fajn?
Elena Valeriánová 7.9. 09:44
Téma k zamyšlení. Maminka od kamarádky se dožila 96 let, ale už několik let nekomunikovala, nepoznávala nikoho z rodiny ... Můj otec se dožil skoro 93 let, ale ty poslední roky byl smutný, bez nálady. Nebyl sice ležák, ale pracovat už nemohl, nikam nechodil a ztratil se i jeho humor ...
Prodaná nevěsta v pražské Šárce
Dagmar Bartušková 7.9. 09:16
Původně jsem myslela. že bych na Prodanou také vyrazila, ale zůstala jsem na Mezinárodním festivalu filmové hudby v Poděbradech. Od známé, která tam byla, vím, že i když přišla kolem poledne, už bylo našlapáno. Lidé si s sebou přinesli skládací židličky nebo seděli v trávě. Na jeviště viděla mizerně, ale tolik to zas nevadilo, děj znala. Opera byla dobře ozvučená, tak alespoň slyšela. Díky za fotky.
Ondřej Zmeškal: 600 km poslepu pro malé nevidomé sportovce
Jan Raška 7.9. 08:16
Daruji 3 km. Držím palce!
Život bez koníčků? Problém ve vyšším věku
Jana Šenbergerová 6.9. 14:17
Stále platí, že nejen prací živ je člověk.
7 nejkrásnějších tipů na podzimní dovolenou v Chorvatsku
Jana Šenbergerová 6.9. 14:10
Jedno místo krásnější než druhé, ale my se chystáme opačným směrem.
Praha - Fotografie – Vernisáž - Výstava
Zuzana Pivcová 6.9. 13:13
Děkuji, Dano, za pohotovou reakci. Zase mám o něco lepší představu o celé akci.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.