Přehled posledních diskuzních příspěvků

O permoníkovi Perňuchovi

Zuzana Pivcová 12.9. 13:46
Vidím, že Máťa od výletu na Trosky pěkně povyrostl. A "jeho" vyprávění se mi líbí, jako už tenkrát, když líčil výlet.

Na ledovci

Blanka Macháčková 12.9. 13:36
Díky naší nevšímavosti jsme v Alpách přehlédly upozornění na uzavřený průsmyk pro padající laviny. Trestem za naši nepozornost byla 100 km zajížďka. Věrko, hlavně že se vám nic nestalo.

Mužská role se v posledních desetiletích mění. I muži často projevují své city

Olga Škopánová 12.9. 12:22
Chlapi můžou plakat pokud se jedná o vážnou situaci na druhé straně podle mě ufňukaného chapa,který brečí nad každou bolístkou, nikdo obdivovat nebude.

Dvě země - jeden svět

Hana Nováková 12.9. 09:25
Nejlepší fotky jsou jak říkám "co život přináší" často později hodnocené jako neopakovatelné kouzlo, nádherné. I lidé s postižením mají svůj svět, možná trochu odlišnější od nás na který zaměří oko fotoaparátu a my tak máme možnost z části proniknout do jejich vidění. Je to i pro nás zdravé poučné.

Naložená krkovička

Dana Puchalská 12.9. 08:58
Já si také myslím že to jsou k o t l e t y. Ale recept vypadá lákavě.

Nastal čas kaštanů. Pojďte si hrát

Věra Ježková 12.9. 07:54
Kaštany jsou krásné na povrchu i uvnitř. Takové malé zázraky přírody. Jeden od Zuzky mi pomohl, když mi na bowlingu narazila koule do malíčku. Otok začal mizet. Krásné fotky.

Když je z jídla náplast

Jana Šenbergerová 11.9. 18:52
Nu což, jsou různá životní období, takže občas to může postihnout každého. Také jsem to zažila. Na váze se to neprojevilo, ale kdoví, jaké jiné škody to v těle napáchalo.

Chystáte se za exotikou? Na co si dát pozor!

Jana Šenbergerová 11.9. 16:02
Za tak vzdálenou exotikou se sice nechystám, ale s chutí jsem si početla, jak to tam chodí. :-)

Zvířata a já

Zuzana Pivcová 11.9. 14:35
Myslím, že je nejdůležitější, aby člověk zvíře respektoval jako živého tvora a neubližoval mu. A jestli ho doma chová nebo ne, to často záleží na podmínkách a možnostech a není to důkazem, že má či nemá zvířata rád. Zvířatům je samozřejmě asi nejlépe v přirozeném prostředí, avšak když už se lidskou zásluhou ocitnou v nouzi, pak je jistě lepší jim i "nouzově" pomoci (viz byt, útulek nebo Zoo), než je nechat živořit či zajít. A je dobře, že to tolik lidí dokáže.

Žena jako inspirace: Linda Rodin a její Winky

Danka Rotyková 11.9. 12:34
Pudíci se mi moc nelíbí, ale tahle dáma je rozhodně zajímavá a pěkná.

Fotoreportáž: Hana Podolská - legenda české módy

Dana Puchalská 11.9. 11:11
Moc hezká výstava. A fotky jsou i přes sklo zajímavé. Mám pocit, že v některých modelech by to slušelo i současným ženám. Byla to prostě elegance sama.

Letí tady drak!

Zuzana Pivcová 11.9. 10:16
Moc se mi to líbí. Někdy by i dospělí potřebovali takovou poučnou pohádku, aby "procitli".

Zámek Sychrov: Od tvrze až k Nesmrtelné tetě

Mirek Hahn 11.9. 09:51
Prohlídky interiérů mne nelákají ale park je velmi zajímavý a působivý. Musím se obdivovat architektům, tvůrcům anglických parků. Při projektování krajinných partií už věděli, že se finální podoby parku nedočkají, protože většina plánovaných stromů dosáhne své mohutnosti až za desítky i stovky let.

Panenská Kalábrie

Ladislav Vesecký 10.9. 16:11
Ano, Kalábrie. To je naše nejoblíbenější místo. Teploučko, jak moře tak ovzduší.

Fotoreportáž: Co Mohamedu Mekka, to Čechu Říp

Zuzana Pivcová 10.9. 14:13
Ano, mně Ála také nabídla loni na jaře výlet na Říp. Ne nadarmo nese přezdívku Podřipská. :-D Je rozená přírodní i památková průvodkyně. Zásluhu na našem výletě měl i Zbyněk, který nás kousek "popovezl". Eli a Alčo, mám radost, že vám to všechno pěkně klaplo.

Chvátání na Sněžku

Mirek Hahn 10.9. 11:40
Tak to je výkon. Přeju ať vám to stále běhá :-)

Poznáš toto nádraží?/33

Dana Puchalská 10.9. 09:16
Poznala. Hurá. Pomohl mi německý název.

Petrklíč jarní neboli prvosenka - jarní kráska, která i léčí

Dagmar Bartušková 10.9. 08:43
Když se řekne petrklíč, vzpomínka mě nese do dětství. Jakmile na naší zahradě tato jarní rostlinka vykoukla ze země s téměř nerozvitými poupaty, utrhla jsem jí a nesla kytkalku své mámě. Ráda jsem si přečetla zajímavosti o jeho zdravotních účincích. Dano, díky!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.