Přehled posledních diskuzních příspěvků
Marek Vašut o depresích: Nejtěžší je si to přiznat
Věra Ježková 17.9. 12:58
Výborný článek. Děkuji. V souvislosti s depresemi a jinými psychickými nemocemi mi vadí přetrvávající „středověké“ myšlení u řady lidí. Když je někdo „běžně“ nemocný, jde k lékaři. Když je nemocný na duši, měl by jít také. A nebýt stigmatizován okolím jako divný. Ti lidé si svoji nemoc nezvolili a život a boj s ní je, myslím, někdy těžší než s nemocí těla.
Umí si mládež vychutnat radosti všedních dní, když je pohlcena mobilní technologií?
Irena Mertová 17.9. 09:40
No ano, někdy si představuji, co by se asi stalo, kdyby to najednou vše přestalo fungovat.... to by bylo probuzení ...:-))
Dobře zvládnutý nordic walking je pro hubnutí lepší než běh
Jitka Caklová 16.9. 09:38
To jsem si také myslela, dokonce jsem o tom byla přesvědčená, ale jen do doby, než jsem poznala, co s tělem dokáže udělat koloběžka (ale nikoliv při jízdě z kopce :-))
Pepouš esemeskuje
Zuzana Pivcová 16.9. 09:15
To je ono, mrazem a ledem, ohněm a peklem, ale nesmí pršet! Dobrý nápad!
Jožka Černý: Bez vínečka bílého se žádný koncert neobejde
Karel Hyndrák 15.9. 13:51
Já Jožku Černého zbožňuji. K tomu ještě cimbálovka, to nemá chybu. Celá americká muzika se může jít vycpat. Rock´n ´roll je vlastně taková nedokonalá cimbálovka.
Nejkrásnější podzimní cyklovýlet: Polabím za historií
Alena Tollarová 15.9. 09:44
No vida! Vždyť vám to říkám pořád, že je u nás krásně! Přijeďte a uvidíte.
Letní rychlá rýže
Zuzana Pivcová 15.9. 09:29
Mně se nechce stát u vařiče, ani když není úmorné vedro, :-D takže takovýto recept uvítám, díky.
Jehlice trnitá - krásný keř, který má léčivé kořeny
Věra Ježková 15.9. 08:33
Znám ji možná od vidění. Je moc hezká.
Podzimní dekorace. Jak na ně?
Jana Šenbergerová 14.9. 13:08
Všechny uvedené dekorace se mi líbí. V kuchyni nad sporákem mívám kytici velikonoční, letní, podzimní a vánoční. Teď přemýšlím, s čím dám dohromady makovice.
V ČR trpí cukrovkou více než milión lidí, většina z nich ale léčbu podceňuje
Zuzana Pivcová 14.9. 10:25
Když to čtu, není mi z toho dobře.
Legendární Expo 58 slaví 60 let. Do chystané výstavy může přispět každý
Zuzana Pivcová 14.9. 10:23
K samotné výstavě bohužel nic nemám. Vzpomínám si jen, že před několika lety byla výstava k této události s bohatou fotodokumentací a dobovými filmy.
Učit se to, co mě baví. Ale kde?
Libor Farský 14.9. 09:39
Děkuji za obsáhlé zpravodajství a hned se vrhnu na hledání nějakých kurzů počítačové grafiky v Českých Budějovicích, které se mi dosud nepodařilo nalézt.
Fyzioterapie a její přínos pro vaše záda
Hana Rypáčková 14.9. 09:15
Po sběru a úklidu jablek ho budu potřebovat....
Poznáš toto nádraží?/34
Jana Šenbergerová 14.9. 09:12
Nepoznám, je to dávno, co jsem tam byla. Ale vím, našla jsem. :-)
Povinné ručení pro seniory aneb Jak jej uzavřít?
Libuše Křapová 13.9. 12:24
Chybí mi tu určení věku seniora. Od kdy nás pojišťovny považují za staré? Často se při poslechu různých správ setkávám s bludnou informací,
(většinou právě u autonehod) kdy za seniora považují člověka nad padesát. Podle různých žebříčků, statistik a zařazení je senior od zhruba 70 let. Dokonce jsem objevila tento názor ***O začátku stáři ale můžeme mluvit zhruba jako o věku kolem 75 let, shoduje se neoficiálně většina expertů. Ve světě je hranice stáří často ještě vyšší. Pro Švýcary je člověk starý, když překročí 84 let, pro Kanaďany 79 let.*****(článek ze Seznamu " Věk, kdy je člověk už starý, oficiálně neexistuje, experti mluví o 75 letech "z r. 2012,
Fotoreportáž: Usychání
Dana Puchalská 13.9. 12:05
Ano ten barevný podzim už začíná. A léto nám skončilo nějak moc brzy. A psa jsem našla.
Češi se nehýbou: Jak to změnit?
Marie Doušová 13.9. 10:04
Já si myslím , že to s tím pohybem není zas tak zlé. Každý den při venčení psa potkávám hodně lidí na kolech a běžců.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.