Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pochopíš

Jiří Hudeček 25.9. 07:13
Zuzko jako vždy jedním dechem. Krásné.

Intuitivní stravování aneb svět se vrací do normálu

Dana Puchalská 24.9. 11:29
Sláva že na to někdo upozornil. Jíst se má tak, aby to lidem chutnalo a ne proto, že zrovna tahle strava frčí.

Syndrom FOMO. Nová epidemie

Dana Puchalská 24.9. 11:28
Jsem asi divná. FB nemám, takže se nemám kde "chlubit" svými fotkami. A jsem tomu víc než ráda. A když se scházíme s přáteli, telefony máme vypnuté. Přece se scházíme proto,abychom si popovídali, nebo se snad pletu?

Čistec lesní zmirňuje migrénu i bolesti kloubů

Věra Ježková 24.9. 08:11
Většinu kytiček, které potkávám, neznám. A nechápu, jak může někdo studovat botaniku a všechny ty krkolomné názvy i s latinskými ekvivalenty si pamatovat. O medicíně nemluvě.

Očima spisovatele Karla Pacnera: odposlech končících monarchií

Zuzana Pivcová 24.9. 08:10
Pana Pacnera zdravim, chodil k nam casto do archivu. Byl odbornik na zpravodajskou sluzbu.

Fotosoutěž Obrázky podzimu právě začíná

Elena Valeriánová 23.9. 20:15
Děkuji redakci za další příležitost pro nás amatérské fotografy. Jen doufám, že bude méně fotek, které nesplňují pravidla. A taky doufám, že se mi vrátí foťák z reklamace a budu mít čím fotit.

Jak šel čas v Roudnici nad Labem

Zuzana Pivcová 23.9. 14:52
Roudnice pro me byla jen pojmem, protoze jsem ji vzdy mijela cestou rychlikem do Drazdan ci dale. Ted ji diky Tobe uz trochu znam. Z navstevy a ted z hezkeho clanku. Ocenuji Tvou praci, kterou sis dala.

Hřmění z nebes

Naděžda Špásová 23.9. 13:43
Tak nevím, jsem z toho v rozpacích. Neschvaluji jakékoliv navyšování bojových zbraní, letadla nevyjímaje. Jen je mi líto lidí, kteří u letiště bydlí. Asi bych se odstěhovala.

Češi se v průměru dožívají 75,8 let. Jak je na tom zbytek Evropy?

Jana Kollinová 23.9. 11:51
Podle statistiky mám před sebou 1,8 roku a to mě netěší, takže statistiko doufám, že ti udělám dírku v průměru!

Návštěva Zahrady Čech 2018

Věra Ježková 23.9. 07:32
Naďo, do vašich pocitů se umím vžít - chodím do Pražské tržnice. A to neočekávám krásnou výstavu. Fotky máš přesto krásné, jako vždy. Díky. :-)

Jsou mezi námi

Naděžda Špásová 22.9. 11:05
No to jsem si oddechla. Sice mě to napadlo, protože takhle komunikuje dcera s přítelem, ale co kdyby, že jo. Hezky napsané, pobavila jsem se. :-)

Pevné bříško? Jde to i po šedesátce

Marie Doušová 22.9. 11:04
Foto přesně ukazuje , jak cvičit a to je dobře.Sama vím ,jak a co cvičit ,ale výmluv si vždy najdu hodně , věřím , že si teď čas udělám . Dík.

Bavorské Alpy

Dana Puchalská 22.9. 10:50
Moc hezké a zajímavé čtení a krásné fotky.

Když se řekne klasika

Dana Puchalská 22.9. 10:12
Moc hezké modely. Díky.

Sny žijí dále

Věra Ježková 22.9. 07:44
Zuzko, to je nádhera. Přeji ti krásné snění. :-)

Pozvánka na Putování Šternberskou historií

Naděžda Špásová 21.9. 13:30
Špatné by to asi nebylo, ale je to trochu z ruky a určitě tam nesmí psi. Chtělo by to více fotek. :-)

Vlastimil Vondruška: Je doba, kdy lid reptá

Danka Rotyková 21.9. 12:35
Velmi ráda čtu všechny příspěvky p. Vondrušky na webu Svobodné universum. Škoda, že takové osobnosti nebývají našimi politickými představiteli. Ale máme to, co jsme si zasloužili, snad se jednou poučíme.

Prarodiče rozmazlovači. Pomocníci nebo škůdci?

Danka Rotyková 21.9. 12:14
I tady platí - všeho s mírou či zlatá střední cesta. A základem byl měl být zdravý rozum nejen rodičů, ale i prarodičů. Dítě patří mamince a tatínkovi a já bych jim v tom jejich nelehkém celoživotním úkolu měla pomáhat. Tak to mám já ....

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.