Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hádejte!
Zuzana Pivcová 5.10. 09:52
Tip mám kvůli té zvláštní hrázi. Ale nemám žádného významného umělce, tak to budu asi vedle. :-D Jinak ale doufám, že tohle už snad patří do Fotohádanek, nebo ne?
Dávné chutě podzimu
Věra Ježková 5.10. 07:09
Hezké. Podzim mám z ročních období nejradši. Ale šumajstra bych si nedala.
Poznáte tuto boudu s pohnutou historií?
Jitka Hašková 4.10. 08:39
Výborně. Na pohlednici je napsáno Labská bouda. Opět není co hádat.
7 tipů, co podniknout v říjnu
Dana Puchalská 3.10. 17:26
Škoda, že je tak daleko. Zajela bych na frgály. Nejvíc mi chutná s hruškami.
Den státnosti a náš malý výlet
Naděžda Špásová 3.10. 15:44
Danko, je dobře, když se výlet povede. My jsme byli taky jen pár kilometrů od nás a bylo to super. K tomu, aby si člověk udělal radost někdy stačí opravdu málo. Pěkné fotky.
Táborská zoo určitě není pro zvířata vězením
Blanka Macháčková 3.10. 12:16
Včera v televizi dávali dokument o významu ZOO. Bylo to velmi zajímavé a korespondovalo to s názorem pana ředitele Korce.
Zdánlivě nekombinovatelné. Ale proč ne?
Eva Mužíková 3.10. 10:01
Ráda vybočuji z davu, ale zrovna ne oblečením. Nejraději mám kombinaci dvou barev, snad nikdy jsem na sobě neměla pestře květované kousky, necítila bych se v nich dobře...
Ozvěny z kalendária: 4.10. Mezinárodní den zvířat
Zuzana Pivcová 3.10. 09:45
Článek je sice dost dlouhý, ale myslím, že opodstatněně, protože pro ty, kterým leží zvířata na srdci, není téhle problematiky nikdy dost. Nebudu mluvit o cizině, stačí mnohdy situace u nás. V létě v jižních Čechách jsme objevily na kraji městečka malinké ohrádky s naprosto zanedbanými, hladovými zvířaty - husami a párem vietnamských prasátek. Šílené podmínky. A pán, tedy majitel, je téměř nechodil krmit, jen sem tam cizí lidé. My jsme jim denně nosily tři týdny. Místní říkali, že policie tam byla už dvakrát a nezasáhla. Když to chcete nahlásit, musíte vyplnit oznamovací protokol, uvést jméno majitele, adresu, své údaje, poslat na Veterinární správu. Jenže my toho pána neznáme, bydlí jinde. Takže takhle! Ať žijí naše zákony. Je mi z toho zle ještě teď. Libore, díky.
Test zimních pneumatik aut střední třídy
Mirek Hahn 3.10. 09:17
Dříve jsem podobným testům moc nevěřil. U světoznámé značky platí člověk i tu tradici a jméno, a vlastnosti výrobku zase tak zázračné nejsou. Ale u zimních pneumatik to je jiná, tam je to opravdu důležité a rozdíly jsou hodně znát. Roky jsem kupoval nějaké průměrné nebo nebo mírně nadprůměrné zimní pneu. Ne tak loni, koupil jsem levně nějakou novou progresívní značku. To byl cirkus ! Na jízdě úplně šílený rozdíl, pneu nedržely na mokru, nevedly v zatáčce, dělal jsem psí kusy, abych přežil zimu bez průšvihu. Díky tomu jsem loni získal své indiánské jméno "Tančí se Škodovkou".
Pojďte si hrát
Jitka Hašková 3.10. 08:23
Věro, výborně. Díky za bezvadnou připomínku výstavy, kde jsme spolu byly.
Módní přehlídka našich modelek v Písecké bráně opět okouzlila
Jana Šenbergerová 2.10. 14:24
Pěkně prezentováno i zdokumentováno. A inspirativní nejen pro zúčastněné. :-)
Svěřit se s problémy. Ano či ne?
Olga Škopánová 2.10. 12:48
Ony totiž předchozí generace se ani náhodou věčně nezaobíraly svými problémy. Moje babička měla dvě hesla Nějak bylo a nějak bude, a Pán Bůh dal Pán Bůh vzal. A s tím vystačila celý život a to prožila dvě světové války.
Svátečně na hradě Hněvín
Zuzana Pivcová 2.10. 11:46
Taky bych potřebovala Meginku, aby mě donutila šlapat! Je to milé a vtipné vyprávění!
Nikdy dvakrát neuvidíš stejné mraky
Dana Puchalská 2.10. 09:07
Nádhera. Mraky jsou super. Vzpomněla jsem si při nich na pana fotografa Sitenského. Ten měl na každém snímků, ikdyž černobílém taky mraky.
Kdepak tuto přírodní scenérii uvidíte?
Mirek Hahn 2.10. 08:42
Těžko neuhodnout, když je tak přesně v textu lokalizován :-)
Nespokojení, ale zkušení. Tak lidé vidí seniory
Alena Vávrová 1.10. 19:09
Hihihi, mně kdysi nejst. vnučka při nějaké příležtiosti řekla: "Babi, ty seš stará a neklidná!" :-))
Vtipnější vyhrává: Dodejte vtipné komentáře k fotkám
Jana Kollinová 1.10. 13:26
Zajímavé oživení. Moc se těším na příspěvky. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.