Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž z neděle v Botanické zahradě v Troji

Alena Tollarová 11.10. 13:12
V botanické jsem byla na jaře kvůli motýlům. Samozřejmě svoje kouzlo má i na podzim. Dýně, dýně, dýně ... sochy jsou taky zajímavé.

Něco na hlavu. Ale co?

Jana Kollinová 11.10. 11:39
Zajímavé téma, ale pro mě bez dalšího praktického využití. Zkouším najít něco slušivého na hlavu celý život a když už mám správný model na dosah, jediný pohled do zrcadla stačí. Dokonalosti v nošení klobouků dosáhla královna Alžběta a příslušnice britské královské rodiny. Dnes vím, že jakoukoliv část oblečení zhodnotí pouze osobnost nositelky. A v tom je celé kouzlo módy.

Slovinsko 2018 - Orchidárium

Jitka Hašková 11.10. 11:12
Krásné. Orchideje miluji. Díky.

Jangová variace

Zuzana Pivcová 11.10. 10:07
To je zvláštní, něčím mi to připomíná vznešenou renesanční poezii. Ojediněle jsem znala i muže jinové, ale pravda, že ten jang převládá a je i ženami víc oceňován. Díky.

Příběhy naší republiky: Po stopách T. G. Masaryka a M. R. Štefánika

Jitka Hašková 11.10. 09:47
Zajímavý článek, hezké fotky, škoda, že jsou tolik nakřivo a uříznutá střecha u radnice a vrcholek věže u kostela.

Jak bydlí senioři v Evropské unii? 66,5 procenta má vlastní dům nebo byt

Jitka Hašková 11.10. 09:44
Mám zkušenost z Londýna, kde jsem rok bydlela a bylo tam levnější platit hypotéku než nájem. Totéž platí v současnosti o Praze. Nájmy jsou příšerné, jsem ráda. že bydlím v vlastním bytě a nemusím žádat o příspěvek na bydlení. Mám kamarádku, také přes 70 jako já. Ta musí bydlet v činžovním domě, má menší byt 1+1 (já mám 3+1) a platí činži 2,5 x větší nežli já, je to více než její důchod a musí žádat o sociální příspěvek na bydlení.

Gayové a lesby v seniorském věku svou orientaci tají

Danka Rotyková 10.10. 20:15
Je to smutné a pravdivé. Co se žen týče, opravdu to mají v tomto ohledu jednodušší. Na venkově bych jako homosexuál žít nechtěla, a to ani jako mladá.

Po výlovu

Zuzana Pivcová 10.10. 11:35
Nejvíc se mi líbí ty labutě s mladými. Co vše je naházeno v rybníku, si dovedu představit. Loni v Albánii jsem měla možnost vidět na pláži po bouřce, co vše moře vyvrhlo ven.

Chřipka je neléčitelná, prevenci raději nepodceňujme. Ideální čas na očkování je právě podzim

Elena Valeriánová 10.10. 10:47
Ani článek číst nebudu, jen chci napsat svou zkušenost s očkováním proti chřipce. Měla jsem v domě sousedku, starou paní okolo osmdesáti, jak ta umělá zpívat na celý dům, když umývala schody. Běhala do obchodu, byla plná života, její elán jsem ji i maličko záviděla. Jeden rok na podzim se nechala naočkovat proti chřipce. Dostala ji a takovou, že ztratila nejen chuť, čich, ale také ten svůj elán. I v létě chodila jako mátoha, už nezpívala, neměla sílu ani ty schody umýt. Přišel další podzim a doktor ji přesvědčil, neměla sílu vzdorovat, k novému očkování. Únava, zakalený zrak. V květnu to vzdala, neměla sílu bojovat. Byla tak nemocná, že jsme se s ní ani nemohli rozloučit. Proto nebudu číst a očkovat se nenechám.

Tip na procházku: Palírka a okolí

Zuzana Pivcová 10.10. 09:32
Blízko bydlí moje sestra, byla jsem už v Draháni, v Zámkách a v Podhoří na konečné autobusu ze zoo, ale tuhle popsanou trasu neznám. Díky za informaci i pěkný článek.

O injekci před svatbou

Zuzana Pivcová 10.10. 09:30
Vidím, že vtipně zveršovat se dá vše. K tomu já narozdíl od Vás nadání nemám. :-D

Táta a princezna

Dana Puchalská 9.10. 17:26
Hezké, taky bych byla na takového tátu hrdá..

Magdalena Dietlová oslavila narozeniny se čtenáři portálu i60

Eva Balúchová 9.10. 16:32
Velmi lákavé,škoda,že bydlím až na jižní Moravě.

Zveme vás do Poděbrad na vernisáž fotografií s módní přehlídkou

Alena Várošová 9.10. 16:04
Asi se někdo z redakce spletl,omyl.13.května do Poděbrad??To už bylo.Hezký zbytek dne.

Častolovická hraběnka: Klidně mě oslovujte Diano

Marcela Broumová 9.10. 11:41
Otevřená, hrdá a obdivuhodná dáma. Knihu Cesta mám a mám ji ráda. V častolovickém parku byly nádherné růže a zcela neobřadně parkem procházela i paní Diana. Děkuji za rozhovor.

Hrátky s češtinou: Podzim

Eliška Murasová 9.10. 11:31
Ochránce Olda odhání opilého obejdu opřeného o opadávající olši.

Retro Auto muzeum - výlet do mládí i dětství

Mirek Hahn 9.10. 09:13
Krásné stroje ! Bezva článek i fotky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.