Přehled posledních diskuzních příspěvků
Šok přímo elektrický
Zuzana Pivcová 18.10. 11:10
Něco takového bych taky potřebovala, ovšem v úměrném množství voltů. :-D
Jak se bránit tlaku okolí
Mirek Hahn 18.10. 09:47
Reklamu a marketing už odfiltrovávám automaticky, s rozhodováním nemám problém. Širokou nabídku všech produktů vnímám pozitivně, dává mi to velkou svobodu, koupit si kdykoli cokoli, co potřebuji nebo chci. A moc toho nepotřebuji ani nechci.... :-)
Po výlovu v Putimi
Mirek Hahn 18.10. 09:11
Rád jsem si přečetl. Krásné fotky ! byl jsem v Putimi cca týden, před třemi lety, a také se mi tam moc líbilo.
Máte pochybnosti o svém zdravotním stavu? Lab Tests Online vám napoví
Olga Škopánová 18.10. 08:37
Tady není problém, že by lidé neměli dostatek informací, ale že se jimi nechtějí řídit. Zásady zdravého životního stylu dnes najdou prakticky všude.
Vtipnější vyhrává: Doplňte vtipné komentáře k fotkám
Miluše Hasenohrlová 17.10. 13:25
1. Vidíš toho bejka ? 2. Ne,kde?
Tři trochu mystické zážitky z dovolených
Zuzana Pivcová 17.10. 11:53
Věrko, chápu Tě, některé obdobné pocity jsem měla také. To, že tam patřím, jsem pociťovala např. při příjezdech na řecké ostrovy. Tady ale víc uvádět nebudu. Bylo toho víc.
First minute dovolená. Je výhodná nebo ne?
Zuzana Pivcová 17.10. 11:49
Nemyslím si, že by to bylo finančně výhodné, ale často se platí jen malá záloha a navíc je větší výběr.
Stříbrná. Trend, který je na vrcholu
Zuzana Pivcová 17.10. 11:48
Asi to zvláštní je a možná, že i elegantní, ale mně by taková barva určitě neslušela.
Dopolední setkávání v centru Prahy
Zuzana Pivcová 17.10. 11:46
Sice na jejich aktivity nechodím, ale jejich existence zde v budově je milá. A kavárna příjemná. Ale trochu se zdráhám, že jsem proti nim tak stará. :-D
Miroslav Táborský: Divadla bych se nevzdal
Dana Puchalská 17.10. 10:01
Pana Táborského mám ráda. Je fajn, že se neobjevuje v "nekonečných" seriálech. Moc se mi líbil v mini sérii Zahradnictví. Díky za rozhovor s ním.
V poslední lavici
Věra Ježková 17.10. 07:27
Zuzko, ty to umíš vypointovat. Uf. Tenhle rytmus básniček se mi moc líbí. :-)
Moje cesta do Anglie - jedeme a letíme
Zuzana Pivcová 16.10. 11:08
Je to už 18 let, co jsem byla naposledy v Londýně, přitom před tím skoro každý rok. Kromě první cesty autobusem a trajektem z Calais jsem vžy letěla, a pokaždé na Heathrow. I odtamtud to byla do centra docela dálka. Ano, vždy jsem bydlela v té části města, kterou máte na snímku. Letenku a ubytování mi vyřizovalo MO, mně dalo práci si vyřídit pětidenní průkazku na dopravu. Na vstup do metra na letišti také nezapomenu. Moc děkuji za vyprávění a obdivuji vás, jak jste si vše předem vyřídili. Inu, doba pokročila.
Ořešák černý - nádherný strom s léčivými účinky
Zuzana Pivcová 16.10. 09:39
Vím, že si naše maminka kdysi vždy po umytí vtírala do vlasů ořechový olej, ten byl speciálně na tmavé vlasy. Strom na snímcích vypadá majestátně, neznám, díky.
Pavol Hammel oslaví sedmdesátku a chystá velké turné
Dana Puchalská 16.10. 08:09
Ano Pavol byl dřív dost populární. Pohodové a vtipné texty. Ani jsem netušila, že ještě u nás koncertuje.
Pomík, stafbulík aneb Proč se psi zmenšují
Jana Šenbergerová 15.10. 19:01
Kdo chce mini zvířátko, ať si pořídí blechu nebo veš. Jsou nenáročné, zaberou minimum místa a budou se jich držet, ať půjdou kamkoliv. :-)
Jak šel čas v mé rodné vesničce
Naděžda Špásová 15.10. 13:31
Maruško, mám to podobně, taky už jsou místa v mé rodné obci, která se dost změnila. Ale to je život, máš moc hezké obrázky.
Pravidla příjemné samoty
Věra Ježková 15.10. 12:13
„Samota je krásná, ale musíš mít někoho, komu o ní vyprávíš.“ J. Fousek
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.