Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak šel čas, který se dlouho loudal

Alena Tollarová 27.10. 13:30
Mladou Boleslav moc neznám, proto mě při jednom z výletů s i60 tak překvapila existence hlavního nádraží tam, kde je i jeho vzhled. Bondy centrum znám z aktuální fotky a to, že tam někdy byly koleje, jsem opravdu netušila.

Kam vzít děti na výlet o podzimních prázdninách

Alena Tollarová 27.10. 13:24
Já bych je vzala na Plešivec do Českého středohoří. Zvláště ty zlobivé :)

Zimní street style v zahraničí

Alena Tollarová 27.10. 13:22
Super! Jdem do toho? Na shledanou v prosinci na setkání ve žlutém domě.

Ostende a plážová tramvaj

Dana Puchalská 27.10. 12:55
Děkuju za krásnou procházku. A pěkné fotografie.

Staré lásky se vracejí

Dana Puchalská 27.10. 12:31
Moc hezké. Držím všechny palce ať to zase vyjde.

Jiří Vaněk - obrazy

Blanka Macháčková 27.10. 11:13
Ještě že jsi vložila pod obrazy popisky. Já vidím jen barvy. Ale moc se mi to líbí.

Podzimní čarování

Dana Puchalská 27.10. 08:51
Moc krásné verše. Já mám barevný podzim také ráda.

Ořechové rohlíčky pro svatého Martina

Alena Tollarová 26.10. 21:09
Recept na Martinské rohlíčky mám sice někde v sešitě, ale nikdy jsem je nedělala. Teď jsem si tak četla recept a říkala jsem si - chtělo by to obrázky. A ejhle, obrázky jsou. A já mám na ty rohlíčky setsakramenskou chuť! Zkusím je upéct.

Když je z prarodičů banka

Ján Zábranský 26.10. 15:25
Mně i moje děti nikdy nenapadlo žádat o finanční výpomoc.

Příběhy naší republiky: Vojna na počátku normalizace

Mirek Hahn 26.10. 14:44
To přesně odpovídá skutečnosti. Na vojně jsem zažil i horší věci.

Řídké vlasy. Co s nimi?

Zuzana Pivcová 26.10. 11:37
Co dodat? Je to genetická výbava a ještě hormonální záležitost. Když vidí někdo mou fotku z mládí, nechce věřit, že jsem to já. Takže tzv. z nouze ctnost - krátké vlasy. :-D

Superpotraviny ze zahrádky

Dana Puchalská 26.10. 11:20
Samé dobroty. Dala bych si všechny kromě červené řepy. Tu ráda nemám už od dětství. A tu pomazánku z mrkve jsem si dělala v úterý. Je skvělá.

Mám ráda kuchařské knihy XIII. díl

Blanka Macháčková 26.10. 08:59
Za každý jablečný recept jsem ráda. Dík.

Lukáš Pollert: Teď už jen trénuji děti a léčím

Jana Šenbergerová 25.10. 13:48
Asi je fajn mít takového tátu. Tak ať je jemu s dětmi a dětem s ním vždycky dobře.Jinak toho o něm moc nevím.

Život s nevěrníkem. Jaký je?

Jana Šenbergerová 25.10. 13:42
Za jistých okolností jsem pro velkorysost a s posledním odstavcem se plně ztotožňuji. Něčeho takového je schopen jen člověk, který něco ví o nepodmíněné lásce. Takových je však velmi málo.

Jak šel čas v Litoměřicích

Zuzana Pivcová 25.10. 13:12
Je to úžasné! Vypadá to, žes "proslídila" celé město a porovnala kdejaký kout. To se mi líbí. Litoměřice znám spíš z dokumentů. včetně toho Leitmeritz, tam někde vedla hranice mezi Sudety a protektorátem. Ale na Zahradě Čech jsem nebyla nikdy. Moje chyba.

Probuzení do tmy

Mirek Hahn 25.10. 11:50
Správná úvaha..... bez elektřiny je celá naše civilizace na hromádce za tři dny.

Příběhy naší republiky: Televize černobílá a barevná

Dana Puchalská 25.10. 09:20
Pamatuju se na naší první televizi. Jmenovala se Ametyst. Bylo to dobrodružství. Běžně u nás bývalo tak 10 lidí, hlavně když dávali krasobruslení. Teď máme HD a když si vzpomenu na tu mojí první barevnou televizi, je to neuvěřitelné. Běžně tam bývaly podivné barvy a hlavně jsem viděla i tzv. duchy.

Roztroušená skleróza: zákeřná choroba, která mate svými projevy pacienty i lékaře

Věra Halátová 25.10. 09:13
Roztroušená skleróza není časté onemocnění. Ve svém okolí znám jen jednu ženu, u které tato nemoc byla diagnostikována v jejích cca 35 letech. Od té doby uplynulo 30 let a paní žije, chodí. Články o vážných nemocech jsou dobré pro hypochondry, určitě spousta - většinou žen - najde na sobě příznaky této nemoci.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.