Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dohazovači. I v dnešním moderním světě jsou potřební
Věra Ježková 30.10. 12:44
Slovo dohazovač/ka má zbytečně pejorativní konotaci. Pokud někdo zná dva osamocené prima lidi, kteří se neznají, a bylo by fajn, kdyby se poznali, proč ne.
V barvách podzimu
Eva Balúchová 30.10. 11:56
Jitko,pěkná přehlídka,pěkné oblečení a velká návštěvnost.
Doslov k článku...A naposledy tam byla školka
Zuzana Pivcová 30.10. 10:42
Problém je v tom, že těch státních výdajů, které nám připadají účelné či prioritní, je tolik, že to stát nedá. Tak teď třeba stav mostů v Praze a riziko s tím spojené. Každý zná a vidí nejvíc to, co je v jeho bezprostřední blízkosti. Nezapomenu, když 2002 zatopila povodeň celé přízemí Invalidovny a poničila, co se dalo. Protože tam byl historický archiv, kam jezdili i cizinci, usoudili jsme s několika kolegy, že by nám třeba zahraniční návštěvníci či instituce mohli pomoct. Tak to jedna kolegyně někam na odpovídající zahraniční stránky umístila. Přišlo 10 dolarů.
Očima spisovatele Karla Pacnera: Chodíme se do Moskvy učit, jak vám zakroutit krk
Zuzana Pivcová 30.10. 10:09
Můj dědeček, proč to neříct, byl jeden ze zakladatelů KSČ ve svém bydlišti. Tedy od roku 1921, ovšem právě na sjezdu v roce 1929 on i jeho někteří spolustraníci z nesouhlasu s Gottwaldem vystoupili a přešli zpět do sociální demokracie. Na výstavce o čs. rozhlase byla o tomto Gottwaldově tvrdém vystoupení také řeč.
Mám ráda kuchařské knihy XIV. díl
Eva Balúchová 30.10. 09:28
Já většinou používám do polévek domácí nudle a čtu,že je dělám správně.Možná vyzkouším i něco nového z vašich návodů.
Připadám si
Věra Ježková 30.10. 07:31
Milá Bertice, připadej si tak, jak tě vidí ostatní, a budeš hodně spokojena. A myslím, že mysl (duše) nestárne. :-)
Blanka Chocholová: Fotografka, kurátorka výstav a renesanční člověk
Eva Mužíková 30.10. 00:58
Tak nějak nechápu, jak to všechno jde zvládnout.
Čechy často trápí bolest. K lékaři však moc nechodí, spoléhají na samoléčbu
Eva Balúchová 29.10. 18:56
Zajímavý průzkum.Bude to někomu k něčemu?
Roste počet týraných seniorů
Danka Rotyková 29.10. 17:24
To je strašné, jak někteří senioři trpí. Poděkování patří všem, kteří pomohou, byť jen svou všímavostí.
Pravda o Poděbradech ll.
Dana Puchalská 29.10. 14:23
Super. Já tam taky víc *dát neumím. Kdoi poradí?
Z mého archívu příběh třetí: Návrat do dětství ve vzpomínkách
Zuzana Pivcová 29.10. 11:28
Je mi z toho hrozně smutno, co dokáže pán tvorstva - člověk. Jako mstu jinému člověku použije tvora, který se nemůže bránit. Jíťo, to my jsme se proti vám ještě měli dobře.
Vůbec mi nevoláš aneb Závislost na dětech
Jana Kollinová 29.10. 10:10
Článek se mi libí a jeho obsah stojí za zamyšlení. Uvědomuji si, že někdy si mi hlavou honí podobné myšlenky, které jsou zde zmíněné.
Jak jsem nemyslela na nic
Zuzana Pivcová 29.10. 09:12
Ono je to, Jarmilko, obdobné i s výrazem Nedělat nic, protože člověk asi stále něco dělá. Paní tu samozřejmě ten termín "nic" dosadila za probírané problémy či smutky. Ale domyslet to do důsledků, jako se to vtipně podařilo Tobě, je dobré. Díky.
Rakovina sníží rodinný rozpočet o 8 000 korun měsíčně
Karel Boháček 29.10. 08:08
8000 ? 17 měsíců ? Zbytečný článek...My už máme za sebou 3 návrat rakoviny, 16 let pravidelné léčby a jak poslouchám ostatní nemocné tak jde o finanční částky mnohem větší. , někdy až desítky tisíc...
Čtenáři portálu i60 se podíleli na oslavách 100 let republiky
Mirek Hahn 28.10. 18:40
Gratuluji oceněným ! Je to moc hezká a symbolická cena, k výročí republiky.
Známe vítěze tenisové tipovačky
Alena Tollarová 28.10. 16:15
Blahopřeji vítězům i všem, kteří mají odvahu se do tipování pouštět a nějaký ten bodík uhrát.
Jak šel čas na vyhlídce na Labe u Dubického kostelíku
Naděžda Špásová 28.10. 13:48
Álo, tam jsem byla naposledy loni. Taky se nám tam líbilo.
Jak šel čas: A naposledy tam byla školka
Mirek Hahn 28.10. 13:30
Znám severní pohraničí, líbí se mi ta typická "německá" architektura a původní rozptýlená zástavba malých sídel. Díky za pohled na jeden z osudů.....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.