Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dilema internetových seznamek: Blondýna, brunetka či zrzka?

Naděžda Špásová 2.11. 10:45
Internetovou seznamku nebrat, ta snese všechno. Naštěstí to nemám zapotřebí.

Mám ráda kuchařské knihy XV. díl

Zuzana Pivcová 2.11. 10:10
Líbí se mi ta stará čeština, jinak jsem tu spíš jako pozorovatelka, ne jako kuchařka. :-D

Mise

Dana Puchalská 2.11. 08:33
Lidmilo, nádhera co vystihuje všechen ten smutek a bezmocnost. Děkuji.

Létám ve snu i ve skutečnosti

Elena Valeriánová 1.11. 14:12
S tím letem do nebe ještě počkej, ještě ti toho musím hodně říct. Létání a chudokrevnost bych asi nespojovala, chudokrevností jsem trpěla, ale nelétala jsem :-)

Jizba plná pohody

Zuzana Pivcová 1.11. 11:36
Vím, že u Jungmannova náměstí byla prodejna UVA, kde měli různé předměty včetně oblečení z lidové tvorby. Krásná jizba jako pojem se mi vybavuje, ale obchod zde si nějak neumím vybavit. Máš krásné fotky s krásnými výrobky. České ruce dokázaly i v tomhle směru hodně, ale ne každý měl možnost.

Fotoreportáž: Plešivec, Kamýk a Tři kříže, aneb proč má Plešivec pleš?

Zuzana Pivcová 1.11. 09:48
Moc hezká procházka, jako vždy pojatá vtipně osobně, což mi vyhovuje. A jsem opět bohatší o další informace. Třeba tu o Smetanovi. Toho jsem spojovala vždy jen s Jabkenicemi. :-D

Dušičky 2018

Zuzana Pivcová 1.11. 09:46
Ano, poděkovat a popřát klid. Děkuji.

Senior ve městě. Ohrožený druh

Zuzana Pivcová 1.11. 09:39
V tomto smyslu jsem se zmínila nedávno v článku o Albánii, že tam průvodčí vysadí seniora do autobusu a mladí ho samozřejmě hned pustí sednout. Já jsem dnes u nás na Chodově přecházela na světlech jako každé ráno, při hustém provozu si přes vozovku jen tak netroufnu. Skočila mi jednoznačně zelená, zprava se přiřítil auťák (dodávka) a bez jakéhokoliv zájmu o mě přefrčel přes zebru. Já se nikam necpu a dávám pozor, ale kdybych byla kousek dál, a právem, bylo po mně.

Jídlo má být rituál. Ale není

Věra Ježková 31.10. 18:50
Jídlo považuji za příjemnou součást dne. Dělám si rychlovky, které mám ráda; u přítele vařím, peču, smažím… Hotovky si nekupuji. Do restaurace zajdu občas s kamarádkami nebo přítelem. Moc dlouhé stolování a hodování ale ráda nemám.

I muži mají své přechodové dny

Karel Boháček 31.10. 13:55
Andropauzou trpí už muži po 40. Já to pocítil až v 55 letech. Nejhorší na tom je, že doktoři toto neuznávají a spíše Vás považují za debila / já tedy neznám doktora, který by si o tom s Vámi popovídal a popřípadě pomohl/.

Spi sladce, Čertíku...

Zuzana Pivcová 31.10. 12:07
Je mi to moc líto, o to víc, že se sestrou máme také Čerta - Čertíka, který vypadá stejně, ale už je mu asi 16 let. Většina koček skončí na ledvinovou nedostatečnost, a vředy v tlamičce, i když to tak nevypadá, souvisí s ledvinami. Tak ať se mu sladce spí, víc nedokážu říct.

Nemocnice na kraji města slaví 40 let. Jak na seriál vzpomíná Magdalena Dietlová?

Zuzana Pivcová 31.10. 11:57
Původní "Nemocnici" jsem měla ráda, i to pokračování dalšími sedmi díly, i když se (říkalo se, že trochu na objednávku Němců) některé postavy charakterově dost změnily, ale stále to byl věrohodný Jaroslav Dietl. Ale nějaké pokračování po 20 či více letech nemám ráda a nevydržím sledovat.

Moje cesta do Anglie - vítejte v Suffolku

Alena Vávrová 31.10. 11:35
Pro mne moc hezké a zajímavé čtení i fotky. Děkuji a těším se na pokračování ;-).

Příběh na 50 slov: Na cestě

Zuzana Pivcová 31.10. 09:43
Věřím tomu, že to tak u někoho funguje. Že i tímhle způsobem potká sám sebe. Díky, Dano.

Jak šel čas na zámku v Oslavanech

Jitka Caklová 31.10. 09:18
Evo, líbí se mi článek i fotografie, jak skutečně "čas v Oslavanech šel".

Dětem vstup zakázán. Je to diskriminace?

Olga Škopánová 31.10. 08:14
Myslím, že není nic špatného označit hotel jako nevhodný pro děti např. proto, že tam není vybavení pro děti. Koneckonců takových míst je víc.

Nevšímavost, lhostejnost?

Libuše Křapová 30.10. 13:11
Julie, té nevšímavosti je opravdu kolem nás hodně. sama za sebe musím říct, že přestože mladou generaci neodsuzuji šmahem, dávám si pozor, koho oslovím a na co koho upozorním. Té slečně s nohama nahoru bych možná odsekla stejným způsobem, že se starám o sebe - abych si příště nesedla na špinavé sedadlo. Ale zase je fakt, že potřebné odpovědi mne napadnou většinou až druhý den ráno. Jinak - s těmi mládenci, co vytáhnou z uší sluchátko, jste mne rozesmála. Podobnou zkušenost mám i já. Pro svůj orientační nesmysl s chybějící prostorovou představivostí se často ztrácím. Když se potřebuji zeptat na cestu, zásadně je v té chvíli kolem mne jen mládež se sluchátkem v uchu. Pokaždé se ale při mém dotazu zastaví, usmějí, vytáhnou sluchátko a ukáží cestu. A často mne ještě kousek doprovodí. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.