Přehled posledních diskuzních příspěvků

Listopad, měsíc svetrů

Marie Doušová 5.11. 10:56
Nádherná ukázka svetrů. Sama mám svetry ráda a vždy mám některý po ruce..

Rychlé srdce proti mrtvici

Jitka Hašková 5.11. 10:50
Mám s tím zkušenost. Musela jsem letos volat záchranku kamarádce, která má mnoho let srdeční arytmii, nějak zapomněla si vzít lék a na procházce jsi stihla mrtvička. Naštěstí jsem kdysi zažila mrtvičku své babičky, tak jsem věděla o co jde.

Mám ráda kuchařské knihy - XVI.díl

Zuzana Pivcová 5.11. 10:00
Líbí se mi ty fotografie. Už jako dítě, ačkoliv jsem jedla nerada a skoro nic mi nechutnalo, jsem ráda prohlížela maminčinu Sandtnerku s fotografiemi, místy i barevnými. Nejvíc moučníky. Díky.

Odhalené tajemství

Marie Doušová 5.11. 08:49
Úsměvné a vtipné.........

Škoda z lásky: Nová soutěž o vůz Karoq

Jana Šenbergerová 4.11. 22:26
Měli jsme jen tři auta, a byly to škodovky. Manžel vždycky prohlašoval, že profesionálové jezdí ve vozech značky Škoda. Už se těším, co kdo se svou škodovkou zažil. Možná některou z těch našich také "zvěčním".

Tip na podzimní výlet: Do Brd po stopách filmu Obecná škola

Věra Ježková 4.11. 19:22
Brdy jsou pro mě Příbramsko a Kája Mařík. Film Obecná škola nemusím.

Podzimní nostalgie

Dana Puchalská 4.11. 16:03
Děkuji moc za milé dušičkové vzpomínání.

Podzimní procházka ulicemi Teplic

Hana Rypáčková 4.11. 12:46
Tak jsem se Zdenko zase do Teplic s tebou vrátila. Moc se mi tam líbilo. A keramická fontána je moc hezká...Všechno jsme tam prošmejdili, kamarád tam pracoval několik let a tak jsme hledali i Lipovku, kde se dávno tomu tancovalo..Je to hezké město a má i zajímavé okolí...

Úspěšný basketbalista Jiří Zídek: Sport mě naučil zodpovědnosti

Marie Doušová 4.11. 09:52
Děkuji za poutavý rozhovor s naším úspěšným basketbalistou.

Kuřecí roláda tak trochu jinak

Jana Kollinová 4.11. 09:19
Zajímavý recept. Škoda, že autorka nedala fotografii hotové rolády.

Co jsme si přáli

Dana Puchalská 4.11. 07:11
Nádhera jako vždy. Děkuju.

Alografní závěť může pomoci předejít sporům v rodině

Věra Halátová 3.11. 20:07
Ta paní, která ten článek napsala, má právnické vzdělání, je advokátka? Závěť neřeší spory po smrti toho, kdo závěť sepsal. A musí být alografická? Notář/ka se svou zapisovatelkou nemohou přijet na místo, kde ten, kdo chce závěť napsat, přijet a sepsat to na místě? Ono už neplatí, že když někomu něco odkážu, nebo odkážu všechno, musí ten dotyčný vyplatit tzv. dědice ze zákona?

Spory v rodině: Oblíbená a neoblíbená babička

Věra Halátová 3.11. 14:47
Ono jde o to, že i malé děti a velcí dospělí jsou si s někým sympatičtější, než s někým jiným. Jako malá jsem nechtěla být u matčiny matky. Byla drsná, nadávala mi, nějak mne neměla ráda. Otcova matka, to byla moje babička a já byla její nejmilejší vnučka. I když na ni moje matka neustále nadávala. Ale ona nebyla spokojena ani se svou vlastní matkou. Můj vnuk, bohužel, nemá kompletní rodinu, ale všichni se respektujeme a vnuk pobývá u své matky, otce, u mne i druhých prarodičů. Není v něm zášť - u dětí většinou vštípená někým - proti komukoliv z té celé "rodiny", i když vinou jeho rodičů rozklížené.

Bruggy

Dana Puchalská 3.11. 13:07
Jedním slovem k r á s a. A při těch vaflích mi šla pusa "rundem" . Mňam.

Dnešní generace tatínků se velmi liší od těch předešlých

Marie Faldynová 3.11. 12:35
Mě se péče mého syna o malé děti v jeho rodině líbí. Sama jsem vychovala tři děti bez babiček a byla jsem mnohdy opravdu na konci sil. Postoj minulé generace "celý den doma nic neděláš" se mi nelíbí. jen ať si tatínkové vyzkoušejí, že mateřská dovolená není žádná rekreace. A ať si děti užijí i tatínka, učitelek ve škole si ještě zažijí dost. Také zeť s dcerou se dokážou domluvit na spolupráci a dělají mi radost.

Čistá radost

Zuzana Pivcová 3.11. 09:09
Ano, to je pro mě taky radost. I když nesvítí slunce výrazně na obloze, svítí dál. Díky, Naďo.

Lojza přišel na poštu

Zuzana Pivcová 3.11. 08:51
Paní asi byla ráda, že má u přepážky konečně nějakého mužského. Vždyť kdo dnes kupuje známku na dopis na poště? :-D

Oslík nebo mořská panna? V kurzu jsou neobvyklé dárky

Elena Valeriánová 2.11. 20:02
Teď jsem se podívala na Člověk v tísni - skutečný dárek. A mohu říct, že mě to zaujalo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.