Přehled posledních diskuzních příspěvků

Z dopolední procházky

Blanka Macháčková 14.11. 08:20
Moc hezké záběry. A hezký kout. Až se tomu nechce věřit, že je to v Praze.

Aromaterapie potěší i uleví

Jitka Caklová 13.11. 21:11
Článek se mi líbí, stejně jako aromaterapie a když se k ní přidá tichá relaxační hudba, je to nádhera :-)

Podvody po internetu

Mirek Hahn 13.11. 13:41
:-) Příznačné. Opatrnosti na internetu není nikdy dost.

Francouzský paradox existuje

Olga Škopánová 13.11. 13:31
Je to zkrátka styl, který je vlastní určitému národu avšak v zájmu objektivity ten národ má i spoustu méně obdivuhodných vlastností

Nová Škoda Fabia má pozměněný design a také nové motory i asistenty

Mirek Hahn 13.11. 13:26
Trojková Fabie vypadá konečně opravdu dobře. Konečně se zbavila podivně zakulacených linií a "optického" vjemu, že je vyšší než širší. Ale tříválcový motor, to nevím jestli bych chtěl.... V nejslabší motorizaci je i tak lehké auto poměrně líné, nic moc akcelerace. V dnešním přeplněném provozu je potom docela potíž, vjet pohotově do křižovatky nebo zrychlit pro svižné předjíždění.

Škoda z lásky: Cesta k Černému moři

Dana Puchalská 13.11. 12:11
Krásná vzpomínka. Muselo to být fakt napínavé.

Mám ráda kuchařské knihy - XIX.díl

Zuzana Pivcová 13.11. 09:56
Dřív jsem mívala žampiony dost často, ale co se objevila hlíva, dávám přednost jí. Recepty to jsou lákavé, ale to bych tak leda musela mít hosty. :-D

Co se asi skrývá za těmito kamennými zdmi ? Uhádnete?

Olga Štolbová 13.11. 08:35
Kde se tento dům nachází, nevím a docela by mě to zajímalo. Že hraje dvakrát týdně v jednom dlouhodobém seriálu, to jsem poznala.

Škoda z lásky: Havárie s Octaviou

Jana Šenbergerová 13.11. 07:39
Zdeňku, vy jste mistr veršovaných příběhů. Štěstí i pro nás, že jste za tu havarii nezaplatil "víc".

Moje kytarové prázdniny

Jana Šenbergerová 12.11. 16:13
Marie, baví mě číst vaše články a držím vám pěsti, ať si užijete se svou zálibou hodně radosti.

Gibraltar - cesta zpět

Zuzana Pivcová 12.11. 16:07
Milé i věcně bohaté vyprávění, fotky jsou krásné. Už jsem se někde zmínila, že mě lákal Gibraltar hlavně jako britské území, odkud odplouvali naši vojáci v létě 1940 po kapitulaci Francie, kde bojovali, do Británie. Zmínka o službách v kempu, které vykonávali lidé s postižením, mi připomněla mé poslední období ve vojenském archivu, kde úklidová firma zaměstnávala výlučně lidi s lehčím postižením. Jenže tam šlo firmě spíš o peníze než o pomoc těm lidem. Díky za cestopisné vyprávění, jste borci.

Když je z ženy semetrika

Zuzana Pivcová 12.11. 11:45
Bydleli v jeho rodičovském domku. Nadávala mu neustále Debile a podobně. Po šedesátce se rozhodl, že se rozvedou, což se stalo. Paní se odstěhovala a on ji vyplatil. Pak byl šťastný, jak teď žije. Měl i možnost jiného vztahu. Asi po 4 měsících vzal exmanželku zpátky, že to tak je lepší, protože ona už tam ví, co a jak, a že už to nějak doklepe. P. S. Netýkalo se to mne, nepíšu to z nějaké uraženosti. Jen jako případ. Prostě neochota podniknout v určitém věku jakoukoliv změnu.

Spravedlivá mezi národy

Jana Kollinová 12.11. 10:28
Ráda jsem se prostřednictvím článku poprvé seznámila s obdivuhodnou a statečnou ženou. K popisovanému osudu si přiřazuji podvědomě prostřední fotografii. Nevím v jakém období jejího života byla pořízena, ale vyzařuje nostalgii až smutek. Děkuji za zajímavý příspěvek.

Parfém je dárek oblíbený, ale riskantní

Mirek Hahn 12.11. 10:24
To jsou velmi rozumné zásady pro nákup parfému jako dárku. Ve zralém věku už bychom to, my muži, měli mít zmáknuté. Včetně toho, kdy koupit parfém, kdy parfémovou vodu a kdy toaletní vodu.

Vzácné nemoci: zákeřné a těžko diagnostikovatelné a často fatální

Karel Boháček 12.11. 09:59
...stále postrádám ve zdravotnictví speciální diagnostické centrum, kde by pacientovi udělali opravdu komplexní rozbor.Slyšel jsem jen o jednom soukromém zařízení, ale tam komplexní rozbor stojí desetitisíce.

I takový je život

Zuzana Pivcová 12.11. 09:03
Chvíli mi připadalo, jako kdybych si to říkala sama. Nemyslím krásné verše, jen pocit. Díky, Jituš.

Charitativní vánoční koncert Štefana Margity

Jitka Hašková 12.11. 08:26
Zajímavá akce, ale to bych potřebovala, aby mi dal někdo lístek darem.

Charitativní prodej halenek na podporu prevence rakoviny prsu

Karel Boháček 12.11. 07:57
Proč zase charita ? Podpora a i léčba veškerých nemocí by měla být samozřejmostí ministerstva zdraví.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.