Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dva strýčkové v 1. světové válce
Hana Nováková 16.11. 11:57
Válka je hrozná věc, mnoho zničených lidských životů, mnoho utrpení pozůstalých.Hezky jste vyjádřil vzpomínku....
Mám ráda kuchařské knihy - XX. díl
Naděžda Špásová 16.11. 10:44
Králíka máme rádi, už mám jednoho v mrazáku, bude na vánoce. :-)
Dobře, že ty novinářské zrůdy máme
Jitka Caklová 16.11. 10:24
Pane Vácha, k Vašemu výstižnému článku není co dodat. Je to smutné konstatování. DĚKUJI a dávám palec nahoru.
Škoda z lásky: 3+1 se škodovkou
Zuzana Pivcová 16.11. 09:22
Taky jsem se pobavila. Oceňuji Tě o to víc, že sama autům nerozumím vůbec.
Nejkrásnější knížky pod stromeček
Jana Šenbergerová 16.11. 08:41
Tak jsem se nad sebou zamyslela. Tolik knih, ale žádná, kterou bych chtěla mít, nebo koupit komukoliv z uvedených lidí. Jen můj muž by měl šanci a byl by potěšen. Jednu z nich už máme doma, která byla také trefou pro mého muže. A ta pro dědečka by mohla potěšit mou kamarádku. Je-li Zahrádka v květináči uvnitř stejně pěkná jako zvenčí, možná bych ji uplatnila. Babiččin deník mě svým vzhledem spíše odrazuje, ale v knihkupectví si ho určitě prohlédnu. Kdoví, možná změním názor. Každopádně dík za inspiraci. Pro mě je přinejmenším odrazovým můstkem k přemýšlení o tom, čím komu udělat radost.
Tip na podzimní výlet: Na Zbraslav do míst, kde stálo největší keltské oppidum
Zuzana Pivcová 15.11. 19:05
Tohle místo láká už řadu let mou sestru, protože se o Kelty dost zajímá. Ale ještě jsme se tam nevypravily. Asi proto, že to je poněkud stranou na druhém břehu Vltavy. Ale díky za tip.
Škoda z lásky: Advantage - výhoda
Jana Šenbergerová 15.11. 18:16
Originální už od prvního odstavce. :-)
Vydatné podzimní polévky
Zuzana Pivcová 15.11. 11:40
Polévky, to je něco pro mě. Bez nich to pro mě není ono. Znám ale řadu lidí, kteří si ji se mnou v restauraci zásadně nedávají, takže já pak "zdržuji".
Cukroví od Věry Stránské
Zuzana Pivcová 15.11. 10:04
V práci jsem měla kolegyni, která mi vždy přinesla krabičku krásného cukroví. Ale kdo teď? :-D
Fotoreportáž: Splněné přání
Blanka Macháčková 15.11. 08:19
Úplně cítím to blaho. Nejen z hezkých fotek, ale i z textu.
Sklenice vína
Jana Šenbergerová 15.11. 07:54
V jediné tůňce, blaho v každé buňce. Mistrná zkratka. :-)
Vyzkoušejte sílu příběhů na kurzu tvůrčího psaní
Věra Ježková 15.11. 07:08
Tento čtvrtek 20. listopadu? Děkuji ne, už jsem jednou nepřijala pozvání od Národní kroniky na podobný kurz do Werichovy vily.
Milena Holcová: Nebezpečnější než islám mně připadá Rusko
Antonín Vácha 14.11. 18:15
Dobré názory, souhlasím.
Žena, muž a fotbal
Zuzana Pivcová 14.11. 11:18
Moc hezké a úsměvné, pobavila jste mě. Zároveň jsem si vzpomněla na svůj někdejší příchod do Prahy počátkem 80. let. Taky mě vzal jeden kolega, který o mě jevil zájem, na zápas Bohemky. To nebylo zrovna moudré, protože jsem fotbalu nerozuměla a jen jsem se do toho nutila. Byla jsem to já, kdo to hned zabalil. Nějaké předstírání se nevyplácí. Díky, těším se na další příspěvky.
Vtipnější vyhrává: Doplňte vtipné komentáře k fotkám
Marie Doušová 14.11. 10:45
ona: tak už nekřič, vždyť já ti tu peřinu přinesu. on: ještě nechoď, až se vrátíme, tak se nebudu mít čím přikrýt.....
Škoda z lásky: Rychlá jízda
Jiří Irber 14.11. 09:31
Dobrý den, mohu mít dotaz na redakci i60? proč jste z mého příspěvku odstranili mojí originální fotografii škodovky z roku 1991 a nahradili jí ilustračním fotem? A také se chci zeptat, proč jste tento můj příspěvek nezařadili do rubriky i60 - Škoda z lásky, ale umístili jste ho do rubriky Můj svět?
Děkuji předem za odpověď.
Co je to DVB-T2 a co přinese? Budete muset vyměnit svou starou televizi?
Jitka Hašková 14.11. 09:15
To už by snad měl mít každý dávno vyřešené?
Houby, které pomáhají v prevenci a zmírnění cukrovky
Věra Ježková 14.11. 08:36
Glykemii ohlídá také skořice.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.