Přehled posledních diskuzních příspěvků

Logománie – staronová posedlost

Věra Ježková 20.11. 10:55
Opravdu si nepamatuji, že bych někdy v životě prahla po nějaké značce čehokoliv. Ani jich moc neznám. Chudáci „postižení“, musí být svým způsobem štvanci. A lituju děti, které by bez nějaké značky mezi vrstevníky možná těžko obstály.

Z historie zemědělství

Dana Puchalská 20.11. 10:36
Moc zajímavé informace. Děkuju.

Myslete na zdraví jater

Věra Ježková 19.11. 15:56
Dovoluji si opravit chybku: výtažky z ostropeřce (1. pád ostropeřec). Občas ho užívám.

Ze všech sil

František MENDLÍK 19.11. 14:16
Ivanko já jen rozšiřuji svůj životopis o další příběhy. Ještě že se mi příhoda okamžitě promění v povídku.

Manuál pro kruté tchyně

Olga Škopánová 19.11. 13:59
No já bych té snaše z článku děti už podruhé nepohlídala.

100. výročí vzniku naší republiky

Zuzana Pivcová 19.11. 12:19
Když jsem ještě pracovala ve vojenském archivu, měla jsem v rukou řadu legionářských materiálů. Předpokládám, že jste pátral i tam, nyní na Ruzyni?? Určitě si Vaši knihu někde vyhledám, díky.

Mám ráda kuchařské knihy - XXI. díl

Zuzana Pivcová 19.11. 09:59
Vypadá to velmi lákavě, i když pro mě coby jedince je to velké množství. Leda, až budu slavit! :-D

Mám hadí kůži

Dana Puchalská 19.11. 07:53
Nádhera jako vždy. Děkuju po ránu to je moc hezký start do nového dne.

Konečně mám taky fotomlhovky

Dana Puchalská 18.11. 13:21
Fotky jsou krásné. Mám fotky s vodou moc ráda.

Medvídci - radost nejen pro děti

Mirek Hahn 18.11. 11:13
Bezva. Také ve mně někde přetrvává vztah k plyšovým medvědům, od dětství, až do teď :-)

Škoda z lásky: Paruka to pojistila, že jsem tenkrát nezhřešila

Jitka Caklová 18.11. 09:23
Evo já chválím. Mně totiž nezbývá, než jen tiše závidět, přesto jsem přející :-) :-)

Můj rodný kraj - mé vyznání

Vladislava Dejmková 18.11. 07:15
Hezké vzpomínání. Občas taky vzpomínám na místech pro mě milých, ale takhle hezky bych to ze sebe nedostala. Děkuji za hezkou chvilku i fotografie.

Těžkej Pokondr: Nejsme zpěváci, ale moderátoři, které zpívání začalo bavit

Danka Rotyková 17.11. 15:28
Oba dva mi moc baví, naposledy jsem se s nimi naživo potkala na vánočním firemním večírku před pár lety, byli úžasně vtipní. Pokud jsou v TV, dívám se, smích je zdravý. Tím, že jsou tak zábavní, je stále vnímám jako "kluky", jakoby vůbec nestárli.

Trapasy na školních srazech. A ty jsi kdo?

Hana Rypáčková 17.11. 13:02
Včera jsem na srazu třídy byla, ale scházíme se každý rok a tak se poznáme snadno. Jen včera jsme se dohadovali kdo je kdo na fotkách z první občanky.. Večírek je s živou hudbou /muzikanti třídy/ a tanečkem. Nenudíme se...

Vlastní zkušenost

Dana Puchalská 17.11. 12:43
Je to zvláštní pocit. Občas taky mívám podobný.

Podzimní bloudění

Jarka Wirterlová 17.11. 09:57
Velice pěkné čtení.

Vyznání

Dana Puchalská 17.11. 07:09
Zdeni,to je krásná poezie.

"Tradice 1894" není jen pouhým názvem, je výrazem úcty k tradici předků

Jana Šenbergerová 16.11. 19:14
Krása! U nás máme obchůdek s dárkovými předměty v podobném duchu.

Babi, přece nemůžeš řídit

Mirek Hahn 16.11. 15:09
Silně doufám....-, že případ šestasedmdesátileté Lenky z Ostravy, která si, po čtyřiceti letech bez řízení, nacvičila cestu do supermarketu a zpátky a jezdí tam jednou za dva týdny...., tedy doufám, že to je fabulace pro účely tohoto článku. Nechci nikdy, nikoho takového na silnici potkat ani se nechci dočkat nějakého neštěstí při parkování nebo vyjíždění z parkovacího místa.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.