Přehled posledních diskuzních příspěvků

Křehkost. Ve stáří je to problém

Jana Šenbergerová 23.11. 14:53
Co je tak nepochopitelného na tom, že starý člověk chřadne? Až se naučíme mládnout, bude po chřadnutí. Někteří staří lidé jsou opravdu divní. Ne proto, že jsou staří, ale protože jim někdo nakukal, že si mohou udržet mládí do vysokého stáří a oni tomu naivně věří. Svěžest v mládí a svěžest ve stáří, jsou dva naprosto rozdílné stavy.

"Oblečiem nielen vaše telo, ale aj vašu dušu"

Jitka Caklová 23.11. 13:28
Hano, díky za rozhovor i za fotky. Na každé činnosti je vidět, když se dělá srdíčkem, což Ty očividně zvládáš s bravurou sobě vlastní. Přeji Ti hodně dalších inspirací a počinů zakončených úspěchem :-)

Mám ráda kuchařské knihy - XXIII. díl

Zuzana Pivcová 23.11. 09:41
Já jsem akorát ochutnala něco z trhu, kde bývá stánek s francouzskými specialitami. Ovšem ceny závratné, takový špenátový řez stojí přes 50 Kč. Tak si tu budu mlsat očima. :-D

Ty ses smál

Věra Ježková 23.11. 07:28
Smutné, dojemné, krásné.

Škoda z lásky: Škodověnka

Zuzana Pivcová 22.11. 19:34
Vlastně jste tu se Škodověnkou podala i Váš rodinný život. Velmi si toho vážím. Tak ať si se škodovkami zůstanete věrní i nadále! Díky.

Škoda z lásky: Zážitek s „Mášou“

Naděžda Špásová 22.11. 16:16
Veselé ale nezáviděníhodné vyprávění. Jarmila asi vzpomíná nejvíc, že jo. Hlavně, že to dobře dopadlo. :-)

Kluci v akci jsou sehraný tandem

Jana Šenbergerová 22.11. 15:04
Také ráda sleduji jejich pořad o vaření, i když ne pravidelně. Ať se jim spolu pro nás ještě dlouho dobře vaří. :-)

Obezita čím dál více ohrožuje seniory

Karel Boháček 22.11. 14:30
..chudák ten pán na fotce, ví že je -obézní - ? Většinou důchodci s pohybovým postižením jsou na tom váhově špatně. Prostě Ti co těžce pracovali / jako bývalý stavební mistr znám mnoho takových případů/.

Adventní čas, skok k vánocům a pak krůček do nového roku...

Zuzana Pivcová 22.11. 12:18
Osobně nemám ráda předvánoční nákupní ruch, především pak vlezlou reklamu, útočící na všechny věkové kategorie. Nákupním centrům se v tomto ohledu vyhýbám co nejvíce a TV nesleduji. Pokud má někdo rodinu, v níž žije nebo se navštěvují, věřím, že prožijí krásné svátky, ale už i advent. U jedinců to je různé. Mě vánoce nerozlítostňují. Mám je ráda, ale předem z nich neztrácím hlavu. Díky za pěkný příspěvek. Ať si to s celou rodinou patřičně užijete.

Štěstí jako předmět výzkumu

Jitka Caklová 22.11. 09:59
Vědcům z Harvardu trvalo téměř osmdesát let, aby zjistili, co je štěstí. Celý život jsem byla v jakési ulitě a pouhé čtyři roky na tomto skvělém portálu mi stačily k tomu, abych poznala, že jsem opravdu šťastná.

České restaurace musí vyhazovat neprodané jídlo, ačkoliv ho chtějí rozdat

Karel Boháček 22.11. 08:00
Dnes je to takové, že ani nesmí Vám to dát ke zkrmení pro zvířata. Jinak to nemá logiku. To jídlo - porce by se mohli dávat za symbolickou cenu např.pro studenty či důchodce tzv.po - páté-/hodině/.

Adventní inspirace: klasika i novinky

Jana Šenbergerová 21.11. 16:00
Vybrala bych si, ale dělám si takový věnec-nevěnec pokaždé trochu jinak. Použila jsem už různé barvy svíček, ale nejvíc se mi líbí červené.

Vtipnější vyhrává: Doplňte vtipné komentáře k fotkám

Marie Doušová 21.11. 13:57
Co hledáš ? Ale , nevrť se ,pro fotografa, jako hledám vši.

Moje krabice s angličtinou

Zuzana Pivcová 21.11. 11:47
Hani, já jsem všechny své učebnice rozdala. Myslím, že už se k nim vracet nebudu. Vidím, že Tys tomu věnovala hodně, a zdaleka ne jen pro sebe. Díky.

Škoda z lásky: Škola smyku

Zuzana Pivcová 21.11. 11:45
No, tohle bylo, jak se lidově říká, "o hubu". Zdravotně i služebně. Jenže všichni jsme lidé. A zvlášť mladí lidé si riziko příliš nepřipouštějí. Díky za pěkné a upřímné vyprávění.

Mám ráda kuchařské knihy XXII. díl

Zuzana Pivcová 21.11. 09:28
Zvláštní, že lidé dřív taky mlsali, ale moc obézní nebyli. Měli mnohem víc pohybu. Ale recepty to jsou pěkné, to ano.

Babička s diplomem

Zuzana Pivcová 21.11. 09:02
To je úžasné! Moc mě to potěšilo a dojalo. Kdyby takhle pečovali o staré lidi všude!

Pacienti s rakovinou budou rychleji diagnostikováni a léčeni

Karel Boháček 21.11. 07:57
Opět centralismus, nejvíc zasažené oblasti si počkají.

Zázvorové kapsle ocení i lidé s citlivým žaludkem

Jana Šenbergerová 20.11. 21:34
Mě dnes zázvor nejen zahřál, ale i dopálil, když jsem pekla zázvorky podle Sandtnerové. Nikdy více!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.