Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pražské mosty
Dana Puchalská 1.12. 07:14
Ještě teď se co? Přeci směju! Už vidím jak jedu na koloběžce. Děkuju. :-) :-) :-)
Tlusté a líné aneb Děti se mění
Eva Balúchová 30.11. 18:16
Ano,vidím to na vnoučatech.Často jim říkám,že když nás maminka večer volala ať už jdeme dom,tak jsme odpovídaly:Za chvilku.A ta "chvilka" se většinou protáhla.Měli jsme hry,které dnešní děti vůbec neznají.Sice se jim je snažím ukázat,ale víc je zajímají tablety.Naštěstí se mnou jeden vnuk chodí aspoň na výšlapy.
Fotbalista Antonín Panenka dnes slaví sedmdesáté narozeniny
Dana Puchalská 30.11. 12:25
Ano,říkali jsme tenkrát, že Tóňa Páňa je kabrňák.
Hrátky s češtinou: Ta naše čeština
Naděžda Špásová 30.11. 11:10
Jani, to se ti moc povedlo, fakt jsem se pobavila. Čeština je opravdu bohatý jazyk. Sem tam se mi taky podaří vymyslet složeninu, že mě to až překvapí. :-)
Pozor, přednáška vědkyně Heleny Illnerové zrušena - více v komentáři
Dana Puchalská 30.11. 10:14
Četla jsem moc pěkný a hlavně inteligentní rozhovor s p. Illnerovou. A je to skutečně zajímavé. Tahle problematika se týká každého z nás.
Třikrát rybí zelňačku, prosím!
Zuzana Pivcová 30.11. 09:13
Sama to neznám, jen z vyprávění známých. Tys to podala s humorem, ale asi to tak jednoduché není. Ne každá by to tak velkoryse zvládla. Já určitě ne. Díky.
Advent v Brně
Hana Nováková 30.11. 09:12
Krásný adventní příspěvek z Brna. Krom výstaviště z Brna nic neznám, tak jsem uvítala i připojené foto. Dýchne z nich kouzlo vánoc s z vašich řádek klid, mír a pohoda, které neodmyslitelně k vánocům patří.Hezký adventní čas.....
Vánoce? Jak zapomenout, když nemohu?
Libuše Křapová 29.11. 13:28
Vzpomínky na Vánoce nemusí být vždycky jen krásné, Hani. Je mi té tvé kolegyně líto.
Mňau! My jsme kočičí královny
Zuzana Pivcová 29.11. 09:56
Souhlasím, že s kočkami je to také módní záležitost jako se psy. Ale to se týká především těch, kteří mají chovnou stanici a výstavní chovné jedince. I u nás je to určitá uzavřená komunita, což znám z výstav. My jsme sice také kocoury několikrát před lety vystavily, protože jsme měly radost, že se líbí, ale nešlo o žádný business. Kočky milujeme jako bytosti a kamarády, i když to jsou nalezenci bez průkazu původu.
Nejlepší čas na změnu dodavatele energií je právě teď!
Jitka Caklová 29.11. 07:33
"Změna dodavatele je úspěšně za vámi." O "úspěšnosti" se dá hovořit až po seznámení-se s podmínkami a někdy i nepříjemnými dopady, od nového dodavatele. Stejně jde elektřina v jedněch drátech a někdy se stane, že vám nový dodavatel dá výchovný "pohlavek", jindy "vytahá za uši" a někdy dokáže i pěkně chytnout "pod krkem". :-)
Za vysoký cholesterol mohou i geny. Včasná léčba výrazně zkvalitní život
Blanka Bílá 28.11. 19:07
No, to je téma...Kdysi jsme si nechali s manželem udělat test na cholesterol ve stejnou dobu, každý jiné rodové zatížení, mužův tatínek tři infarkty, na poslení zemřel, jeho bratr po čtyřicítce budík.Můj muž, tehdy invalidní důchodce, měl lepší výsledky než já, pracující žena, v profesi vyžadující i fyzickou a duševní námahu, strava stejná. Ne cholesterol, ale hlavně stres způsobují infarkty, můj tchán dodržoval dietu, nebylo mu to nic platné.Jezte, na co máte chuť, o co si tělo řekne, ale s mírou, s ohledem na roční období, jak to dělali naši dědové a babičky.
Klára Klempířová: Najděte si svůj styl
Svatava Páleníková 28.11. 17:51
Pohled paní Klempířové na módu nás, seniorek, se mi zamlouvá. Jen ještě vědět, kde oděvy nakupovat, hlavně mimo Prahu.
Exkluzivní nabídka pro čtenáře portálu i60: španělská Murcie a albánská Dračská riviéra
Svatava Páleníková 28.11. 17:50
Zajímavé. Lákala by mne Albánie.
Soutěž: Nezapomenutelné vánoce
Hana Nováková 28.11. 15:16
Myslím si, že existuje něco mezi nebem a zemí, vše v našem životě je nějak propojené, nějak spolu souvisí. Víra v Boha je pro mnoho lidí spojena s jejich reálným životem, vychovávají v ní své děti a jejich děti. Pokud je víra citlivá, myslím že není na škodu. Znám pár takových, jsou to hodní, milí, vstřícní lidé, pomohou, neublíží, ale znám i takové, že víra je pro ně jen zástěrkou, jinak kradou, pomlouvají a další...Kdepak je pak ten Bůh? Ale vy jste jistě ten první případ.Přeji vám všem krásný vánoční čas spojený s modlitbami....
Fibrilace síní novou epidemií?
Karel Boháček 28.11. 11:21
Já doporučuji víno z aronie, mí pacienti už nemají arytmii.
Vtipnější vyhrává: Doplňte vtipné komentáře k fotkám
Zuzana Pivcová 28.11. 10:24
Jani, gratuluji, moc se mi ten komentář líbil.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.