Přehled posledních diskuzních příspěvků
Obyčejný život
Jitka Caklová 6.12. 09:56
Milá Jano, ač fyzicky vzdálené, v podstatě jsme si velmi blízké. Ať je člověk přízemní, nebo na výši, vždy musím počítat s variantou, že psaním či reagováním na napsané, jdu s vlastní kůží na trh a buď mi to někdo osladí, nebo náležitě "osladí" :-) To je život :-)
České vánoční ozdoby patří ve světě stále k nejlepším
Dana Puchalská 6.12. 07:43
Jsme šikovný. Vím o tom. České vánoční ozdoby jsou nádherné.
Aktivní senioři jsou zdravější, sportujte nejméně půl hodiny denně
Jitka Caklová 6.12. 07:34
Rozhovor s Janou Havrdovou "dobrý", ale.... Když budu mluvit podle sebe, jak je jen tak mimochodem mým zvykem, tak když jsem v padesáti, se svojí tělesnou schránkou přišla k neurologovi a zmínila se o lyžování, tak mi řekl, že je to nebezpečné, neboť pády jsou nekontrolovatelné pohyby a mohla bych si nevratně poškodit páteř. Mohla bych si dovolit trenéra fitness profesionála pro silový trénink, ale udržování svalové hmoty není odvislé od toho, co mi za nemalé peníze poradí, nýbrž od toho,co jsem schopná, ale hlavně ochotná, sama pro sebe denně udělat. pro mě je ideální, v článku zmíněná jóga. Totéž co u lyžování, platí pro mě i u venkovních posiloven. Tam když přijdu neinformovaná o tom, co ten který prvek dokáže udělat s mým tělem, díky nepřipravenosti nedostatečného množství svalové hmoty, mám na dlouhou dobu "vymalováno" a věřte, že vím o čem píši :-) Co vyhovuje jinému, nutně nemusí vyhovovat mě, ale mám možnost si svoji cestu, jaká mi vyhovuje, zvolit.
Za plotem
Elena Valeriánová 6.12. 07:04
Zuzko, Zuzko, trocha poezie nikoho nezabije. A tvoje poezie po ránu je jak pohlazení po duši. Krásné, zas a znova. Jsi nedostižná.
Objednejte si kalendář na rok 2019
Jan Raška 5.12. 20:21
A ještě jedna čerstvá zpráva: Vypadá to, že první várka kalendářů by měla být vytištěna v úterý, tzn. že by mohly být k dispozici k osobnímu odběru na naší redakční akci dne 13.12. Takže zájemci - tašky s sebou :-)
Když je muž závislý na ženě
Magda Škodová 5.12. 17:10
No ono je docela těžké být tolerantní a chápavý, nedejbože milující, když vás partner - partnerka celý život uráží, ponižuje, podvádí apod. Člověk to většinou strpí buď, že je na partnerovi finančně závislý či "kvůli dětem." Když se situace obrátí, tak to najednou nikdo nechápe...
Do stovky: Nemocnice Na Bulovce – Holešovice
Alena Vávrová 5.12. 13:54
Tak tohle si teprve musím vyzkoušet, jsi vážně dobrá, Věrko.
Vtipnější vyhrává: Doplňte vtipné komentáře k fotkám
Alena Tollarová 5.12. 13:40
On si fakt myslí, že jsem mu věrná
Milovníky tepla potěší Vánoce v Egyptě
Jarmila Komberec Jakubcová 5.12. 10:48
Byla jsem několikrát na Vánoce "pod palmami" a stejně není nad tím být na Vánoce doma. Asi nejhezčí jsem zažila na Tenerife, bylo teplo že jsme se koupali i v Atlantiku a pak krásné Vánoce jsem zažila v Thajsku, kde je v té době opravdové léto. I v Izraeli se dá koupat v Mrtvém moři a zažít příjemné počasí. Jen Jeruzalém je v té době trochu chladnější. leží totiž v nadmoř.výšce cca 750 m.Uvedené destinace jsou hlavně bezpečné.
Vánoce, na které nikdy nezapomenu
Hana Nováková 5.12. 09:30
díky, díky, vrátila jste mně do dob před více jak 40 lety, kdy se narodil i můj syn. Přesný popis porodnice, snad jako přes kopírák, jen mně se narodil v červnu. Měla jste krásný vánoční dárek. I takové vánoce mohou být i když ne s celou rodinou, ale pro to jediné štěstí, pro vaše miminko, kterým jste jistě po vánočních svátcích udělala největší radost celé rodině. Nádherná je i černobílá fotka, moc pěkný příběh....
Přestat kouřit na stará kolena?
Jana Šenbergerová 5.12. 09:07
Ideální je nikdy nezačít. Měla jsem štěstí. Ke štěstí mi stačí jiné závislosti. Jsem celoživotně závislá na vzduchu, vodě, potravě. A jen tak s tím určitě nepřestanu. :-)
Káva z kavárny? Ne, z automatického kávovaru!
Danuše D'Engeli 4.12. 18:31
Chtěla bych si také koupit automatický kávovovar. Možná k vánocích.
I elektřina v procesu léčby
Danuše D'Engeli 4.12. 17:10
Čtyři roční období.
Jako hudba,
jako pravidla Země,
Miluji celý rok, ať prší, sněží......
Nabíjím se laskavostí, soucitem a láskou k lidem a k přírodě.
I vše kolem má svůj život a je krásné milovat vše.
Bůh stvořil Zemi pro člověka.
Nejzajímavější tipy, kam vyrazit za kulturou na podzim
nina hor 4.12. 15:09
Dobrý denmate tu moc hezke vyletyjeste hodim doporucenimy jezdime s detmi do krumlova :) moc krásné mestovzdy jezdime sem XXXXX (skrytá reklama - smazáno redakcí) a nemuzeme si stezovat
Lelkování o adventu je zdraví prospěšné
Mirek Hahn 4.12. 11:33
Děkuji pěkně Vratislavě Hofmanové. Tenhle článek chápu jako malý vánoční dárek pro sebe. Takhle se to snažím dělat... Nevnímá advent úplně rigidně v termínu ale řekněme, že od Mikuláše do Nového roku se snažím prolelkovat. Věnuji se prostým, lelkovacím činnostem, např. laboruji kolik rumu dát do hrnku pečeného čaje, aby to nebylo moc silné ale přitom to zahřálo a chutnalo... nebo si nosím domů z lesa šišky a lepím je vteřinovým lepidlem do dekorativních kompozic, abych je pak všechny vyhodil a žádnou nepoužil... nebo si rozměřuji na dílky svou adventní šišku uheráku abych věděl jak tlusté kolečko mám na každý den až do Vánoc... anebo tahám z knihovny knížky, které bych běžně podruhé nečetl ale ta sváteční nálada mi vede ruku... Tak hezký předvánoční čas přeju :-)
Předvánoční vzpomínání
Jitka Hašková 4.12. 11:28
Věro, napsala jsi to báječně. Líbí se mi to víc, než když jsem tam byla s tebou
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.