Přehled posledních diskuzních příspěvků
Andílci z korálků
Hana Rypáčková 9.12. 09:06
Hezké, taky mi jedem visí na lustru, ale má jinou sukýnku..
Palma nebo jedlička, hlavně ať jsou veselé
Věra Ježková 9.12. 08:00
Líbí se mi výraz z knížky Hacknutá čeština ŘÍJNOCE, tj. „období v říjnu, kdy se ve všech obchodech začíná s prodejem vánočního zboží“. Z rozhovoru s autorem, Magazín MFD, č. 49.
Těžký život psů
Jana Kollinová 8.12. 11:54
Článek, který by si měli přečíst všichni majitelé psů nebo ti, kteří o tom uvažují. Ano, pes není člověk, ale je to živá bytost a historicky se připojil k člověku ze zcela pragmatického důvodu, dostal nažrat. A to je zjednodušeně pouto mezi člověkem a zvířetem. Mým prvním psem je fenka z útulku. Pozoruji ji a vidím, že netouží po muchlání v náručí, odstrkuje mě packami tak intenzivně, že se okamžitě přestávám vnucovat. V kteroukoli denní a noční hodinu je připravena k dlouhým procházkám a cítím, že chce volnost, pohyb bez obojku a 24 hodin venku. Nemohu jí to splnit, vzala jsem ji z útulku a nezbývá než brouzdat dlouhé hodiny po parcích a cestách. Byla v útulku, možná mohla mít lepší péči u náhradních majitelů, ale pes je jako každý jiný tvor osobnost a je na nás jak to pochopíme.
Poslední podzimní prosluněná procházka do Hoštky
Hana Nováková 8.12. 11:54
děkuji za krásná, neznámá místa v plném podzimu. Uchvátily mně včely v detailu, to je moc povedený. Jistě jste si procházku užila a je moc dobře, že jste ji i pro nás tak krásně zpracovala...
Škoda Škodovky Ženévie
Hana Rypáčková 8.12. 09:16
Hani, bezva příběh ke snídani.A jaká jsi kočka. Nádherné autíčko, takové obdivuji na veteránech. Moje maminka , když tatínek chtěl koupit auto, pořád nabádala , aby nemělo oči na stopkách, myslela tím světla. Služební auto bylo Škoda Tudor a to se jí líbilo. S klikou startovat si taky pamatuji..A máš dva soutěžní příběhy v jednom.
Raclette, stromeček a cukroví. Tak vypadají rakouské Vánoce
Věra Ježková 8.12. 08:12
Díky za pohled do rakouských reálií. Raclette si dopřáváme několikrát během roku.
O internetové diskuzi
Jitka Caklová 8.12. 07:22
Schovávají ji za masku pózy, rádi mydlí druhým schody. Nevědouc co činí, přidávají se i jiní
Slovenské Vánoce: koledy, kapr, opékance a štědrák
Alena Vávrová 7.12. 20:06
Zeť pochází ze Slovenska a pořádná zelňačka u nás zdomácněla, nejen na vánoce. On přidává i velké fazole.
Moje nezapomenutelné Vánoce
Hana Nováková 7.12. 13:11
nádherný, vytoužený, živý, brečící vánoční dárek, to je ten dárek dárků na celý život. Jistě bylo radosti i po vánocích dost a dost...
Nový trend: Nekupovat hračky
Karel Boháček 7.12. 11:13
Závěr článku to celé pravdivě shrnul. Jinak u mně : plyšáky nekujpuji, je to největší zlo co může dítě dostat : alergie, lapač prachu a roztočů, vevnitř recyklované textilie s jedy. plyšáci mají přinést radost, ale já za nimy vidím stovky dětských otroků.
Škoda z lásky: Se Škodovkou 1203 vesele i vážně
Hana Rypáčková 7.12. 11:13
Taky jsem si užila s 1203 své na služebních cestách i do NDR po F"urerově silnici , drn, drn, drn . Na Šumavě jsme před kopcem i slézali a zatěžovali zadní nárazník, aby kopec byl zdolán.Hezké vzpomínky.
Soutěž: Nejsmutnější vánoce
Marie Doušová 7.12. 09:37
Smutný příběh ,ale s dobrým koncem. Moc pěkně napsáno. Dík.
Jiří Babica: Nejdivočejší Silvestr? Tajfun v Austrálii
Zdenka Jírová 6.12. 22:55
Velmi příjemný rozhovor.Pan Babica je optimistický člověk a takové mám ráda.
Nový e-shop portálu i60 se slevami pro registrované čtenáře
Danuše D'Engeli 6.12. 19:14
Děkuji za informace, jste skvělí. A máte krásný obrázek na portálu.Se srdečným pozdravem Danuše S.
Moje nezapomenutelné vánoce
Věra Ježková 6.12. 14:10
Jano, to je poezie v próze. Do pocitů malé holčičky se umím dobře vcítit. A spolu s tou zestárlou mám radost, že se má kam vracet. :-)
Nejlepší kuchařské knížky pod stromeček
Elena Valeriánová 6.12. 10:48
Já jsem si napsala Ježíškovi o Karolínu. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.