Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hledání starých lásek. Hlavně opatrně

Zuzana Pivcová 12.12. 10:57
Před několika lety mě v létě v jižních Čechách chytla zvědavost a začala jsem si na internetu vyhledávat své "staré lásky". Byla to ale jen taková zábava, nic jsem tím nesledovala. V některých případech, u cizinců, jsem byla překvapena. Pokud někdo žije ve vztahu, spíš by takto "pokoušet osud" neměl.

Nezapomenutelné vánoce: Červený svetr

Zuzana Pivcová 12.12. 10:40
Tak to muselo být opravdu zklamání. Tady se Ti to předběžné hledání nevyplatilo. Protože bys ten svetr neočekávala, a tudíž nebyla po jeho "objevení" zklamaná. Hezké a upřímné vyprávění, díky.

Dary vánoční

Jana Šenbergerová 12.12. 09:49
Pěkně hravé. :-)

Tradice jsou pro děti pilířem jistoty, nejen o Vánocích

Irena Mertová 12.12. 09:18
Tradice a rituály jsou jedna z nejdůležitějších věcí, drží a jistí nás celý život

Moje nezapomenutelné vánoce: To pravé štěstí.

Hana Nováková 11.12. 13:36
někdy obyčejná hračka udělá oběma stranám více radosti jak nákladný dar a v tom je to kouzlo vánoc...

Vánoční dělostřelec

Zuzana Pivcová 11.12. 11:22
Františku, byla jsem také někdy nedočkavá a hledala jsem. Asi dvakrát jsem dárek našla a pak mi dalo práci předstírat velké překvapení. Tak jsem toho nechala. Díky za hezké a upřímné vyprávění.

Čas

Dana Puchalská 11.12. 08:21
Hezká báseň.

Jitka Pagana: Dovedu spát i deset hodin

Jana Šenbergerová 10.12. 17:15
Pracovitým lidem přeji, ať se jim daří. :-)

Zůstali jste milovníky vánočních pohlednic?

Karel Boháček 10.12. 14:17
Není nad dopis či pohlednici - toto mi moc chybí a postrádám to. Nenávidím Poštu, že zdražila poštovné, známky.

O dědovi Václavovi a jeho rodině

Zuzana Pivcová 10.12. 13:37
Libuško, nevím, jak bych to lépe napsala. Ty jsi opravdu na tyhle příběhy mistryně. Pro mě je úžasné, že píšeš, jací lidé jsou, ale zároveň je v tom určitý náznak, jací by měli být. Je to velice lidské, poutavé a skromné. I to prostředí, žádné vysoké sféry a vykonstruované báchorky. Kdyby to šlo, hned bych si u Tebe objednala vlastní pohádku nebo příběh.

Škoda z lásky: Nechtěný striptýz aneb Spěch se někdy nevyplácí

Zuzana Pivcová 10.12. 11:04
To víš, Bertice, já už jsem to četla trochu dřív než ostatní a redakce zněla smíchem. A vidím, že vnučka měla představivost dokonalou. Obě si zasloužíte vyznamenání.

VZP chce zacelit díry v síti praktických lékařů

Kateřina Baziková 10.12. 09:45
Moc bymne zajímalo, jak chtějí rozšířením kompetencí praktiků zvýšit jejich počet. Dostupnost základní péče tím ještě sníží. A VZP bych vůbec nevěřila.

Vločky

Hana Nováková 10.12. 07:52
díky za krásné, poetické ráno Zuzko...

Vánoce na dluh? Klidně, ale dodržujte základní zásady

Danuše D'Engeli 9.12. 18:43
Nechtěla bych mít žádné dluhy, ani i kdyby šlo o vánoce nebo dovolenou. Je to psychická zátěž, dle mého názoru.

Rejžáček - můj miláček

Eva Mužíková 9.12. 13:56
Libore, ani já nedám na rýžový hrnec dopustit. Využívám i přidaného pařáku, zelenina na něm dušená nemá chybu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.