Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ladovy Hrusice propojují generace
Věra Ježková 16.12. 08:25
Jezdívala jsem do Ondřejova. Hrusice patřily k mým oblíbeným výletním cílům.
Společné zájmy posilují vztah
Jana Šenbergerová 15.12. 12:09
Zažila jsem obojí, proto mohu napsat, že oba vztahy mají své plusy a úskalí. S prvním mužem jsme byli každý jiný a měli svoje, víceméně neslučitelné zájmy, ale měli jsme se rádi a tolerovali je. Když zemřel, nebylo pro mě tak těžké pokračovat v životě sama. Byla jsem zvyklá zvládat bez něho většinu činností, i když mi při některých chyběl. Teď trávíme s mužem spolu denně 24 hodiny s výjimkou pár hodin měsíčně, které strávím s kolegy z práce, z klubu a návštěvou kadeřnice. Jsme také každý jiný, ale své zájmy jsme sladili hlavně proto, že spolu chceme být co nejvíc. Zřejmě oba doháníme, co jsme dříve nezažili. Kdoví, kolik času nám zbývá, a škoda každé vteřiny.
Příběh na 50 slov: Žralok
Dana Kolářová 15.12. 09:24
Plním slib a těchto 50 slov napsaných během pražského setkání íčkařů věnuji Marušce S. :-)
Mám ráda kuchařské knihy - XXIX.díl
Naděžda Špásová 14.12. 15:00
Pokusy s výrobou alkoholu u nás dělá manžel. Já mám svou značku a té se držím. Ale může to být zajímavé. :-)
Dárky pro celou rodinu: s láskou a bez shonu
Libor Farský 14.12. 13:22
Objednávám pod stromečky svých milých.
Václav Hudeček: Na housle musím trénovat stejně jako v mládí
Marie Doušová 14.12. 10:01
Hraje krásně na housle,jeho koncerty jsou úžasné.********
Pusa plná vánoc
Hana Nováková 14.12. 09:40
už cítím tu jeho omamnou vůni, mám punč ráda, rovněž tak i svařáček....
Energie pro domácnosti pomalu zdražují. Kdo stále drží výhodné ceny?
Svatava Páleníková 14.12. 08:29
Klidně bych přešla, každá korunka navíc se hodí. Nejraději bych měla jednoho dodavatele na plyn i elektřinu, abych mohla platit všechno najednou.
Polohovací elektrickou postel si můžete půjčit domů
Jitka Hašková 14.12. 07:18
Velmi šikovné. To by se mohlo někdy hodit.
Exim Tours rostl i letos
Danuše D'Engeli 13.12. 18:46
Přeji a opravdu velmi moc, aby Exim Tours rostl i v dalším roce. Budu tuto cestovní agenturu doporučovat.
Škoda z lásky: Oranžová škodovka
Naděžda Špásová 13.12. 13:44
Vzhledem k tomu, že Dimka znám osobně, potvrzuji tvoji životní výhru. V naší rodině už je čtvrtá škodovka plus jedna dcery. V tomhle jsme patrioti. :-)
Moje nezapomenutelné vánoce
Mirek Hahn 13.12. 11:54
Sváteční život v kostce :-) Ale děkuji za ta tresčí játra, skoro jsem zapomněl, ještě je do svátků musím nakoupit !
Vtipnější vyhrává: Doplňte vtipné komentáře k fotkám
Hana Rypáčková 13.12. 10:21
Ona: Vyletí ptáček. Pes: Buřt.
Andělé existují
Zuzana Pivcová 13.12. 09:20
To se skoro nechce ani věřit. Haničko, buď to byl opravdu anděl nebo normální muž, který vycítil anděla v Tobě. Držím palce, i bez křídel.
Modravé mořské korálky
Zuzana Pivcová 13.12. 09:15
Tvé milované moře a s ním Tvé pocity - a krásná báseň je na světě.
Netradiční dárky pro seniory: letecký simulátor či sauna s výhledem na hrad
Karel Boháček 13.12. 07:53
Pobyt na zámku je dobrý tip. My tak byli na Hrubé skále, Děčíně, na faře ve Valeči, Kosti. Super - doporučujeme !
Škoda z lásky: Na závodní trati a v plné rychlosti
Naděžda Špásová 12.12. 17:27
Marcelo, to bylo asi zajímavé, i když se zavřenýma očima toho moc vidět nebylo, viďte. Já jsem jen spolujezdec, ale rychlou jízdu opravdu nemusím. :-)
Příběh na 50 slov: I takové jsou
Zuzana Pivcová 12.12. 11:11
Ano, Věrko, je dobře, žes to připomněla. Stačí 50 slov, možná i méně, aby vyjádřila tu často smutnou realitu. Díky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.