Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dům v plamenech aneb Moje nezapomenutelné Vánoce

Eva Mužíková 19.12. 08:52
Paní Hano. Krásně se Váš příbèh čte a ještě krásněji se poslouchal ve Vašem osobním podáním v rámci předvànočního setkání.

McDonald ‘s – firma, která mě udržuje ve střehu

Dana Puchalská 18.12. 16:49
Super ,pobavila jsi mně. Ještě že jsi tu účtenku nevyhodila do smetí. Pak by to bylo ještě zajímavější.

Proč Ježíšek jezdí z Číny a další vánoční vtipy

Jana Kollinová 18.12. 12:43
Můžeme dnes přežít bez čínského zboží? Děsí mě, že si Čína troufá na Ježíška. Navazujeme úzké obchodní vztahy. Nechť ekonomové, prognostici a blízká budoucnost vyhodnotí profit pro malou Českou republiku. Přemýšlím, zda nám v rámci vzájemné ekonomické prosperity neposlala aktivní avatary.

Zámek Chvaly - Čerti Karla Franty - fotoreportáž z výstavy

Zuzana Pivcová 18.12. 11:29
Hezky jste se s Věrkou doplnily. Díky a určitě se na čertíky vydáme.

Boj o bramborový salát začíná

Hana Nováková 18.12. 10:11
co kuchařka, to jiný bramborový salát, tak jako svíčková, rajská atd. Nekonečné množství chutí a vůní spojuje jedno přání - nechte si chutnat!

Petržel: Chutná, zdobí i léčí

Jitka Chodorová 18.12. 09:24
Petržel miluji ve všech podobách, ale čerstvá zelená je výborná nejen pro chuť pokrmu, ale i lahodí oku.

Fotoreportáž: Moje toulání Prahou

Dana Puchalská 18.12. 09:15
Moc krásná procházka s ještě krásnějšími fotografiemi.

ŠKODA NejMix: Nejlepší kombinace z podzimní nabídky vozů značky ŠKODA

Antonín Vácha 17.12. 15:55
Nová Fabia se mi líbí. Design i výbava jsou povedené, jestli ještě půjdu v důchodu do jednoho auta, vsadím na Škodu.

Ladislav Vízek: svatba jako řemen

Antonín Vácha 17.12. 15:54
Pan Vízek je mi velmi sympatický, především tím, že se nebojí kritizovat zoufalé praktiky fotbalového svazu. Nebojí se tak jako jiní fotbaloví činovníci. Přeji mu hodně úspěchů v osobním životě.

Bojovat proti vráskám? Zbytečnost

Marie Doušová 17.12. 09:53
Souhlasím s tímto článkem. Moje maminka nikdy nebojovala s vráskami a byla přirozeně krásná i ve stáří ,které uměla přijmout .

Slyším vzdychat stromy nejen o Vánocích

Hana Nováková 17.12. 09:24
Pani Jano, moc krásné psaní a připojená fota, působí blohodárně na duší v této době, kdy jde jen a především o moc a peníze. Ale z přírody jsme vyšli a do ní se zase budeme vracet a měla by tu být i pro naše děti a to bychom si měli všichni na této krásné planetě uvědomit, Měli!!!!

Nejen vánoční stromek

Dana Puchalská 17.12. 09:01
Mám ještě schovanou figurku vánočního kouřícího mužíčka, kterého mi kdysi přivezla kamarádka z Drážďan. Ale už je to takový invalida. Přežil 39 let v krabici na půdě. Už ho ani nevystavuju. A trhy v Německu jsou hezké. Jezdili jsme rádi do Bavorska - Weidenu. Teď už bohužel ne, ale bývalo to tam moc krásné.

Pravidla pro domácí přípravu perfektní kávy

Ivona Lachová 16.12. 17:52
Kávičky kupuji v Oxalisu. Nechám si je semlet podle toho, zda použiji moka konvičku nebo french press. Ostatní dělám občas podle návodu kuchařky, která sloužila ve Vídni u dvora. Řídím se heslem: Raději jedno dobré kafíčko denně, než 5 špatných.

Verše psané životem

Naděžda Špásová 16.12. 11:07
Hezký napsané a pěkné fotky. :-)

Objevte kouzlo elektrokola

Libuše Křapová 16.12. 10:17
Hodilo by se. No, až třeba jednou pocítím, že jsem už stará :-)

Manželská etuda

Zuzana Pivcová 16.12. 09:34
I když od Tebe vaši předmanželskou "dohodu" už znám, přesto mě Tvá etuda pobavila a samozřejmě i potěšila. Škoda, že jsem neměla nějakou vaši fotku. Nešlo by to dodatečně?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.