Přehled posledních diskuzních příspěvků
Renesanční člověk 21. století
Oldřich Čepelka 26.12. 21:02
pěkné počtení a moc pěkná aktivita pana Nováka. Říkám to už dávno, že naprostá většina lidí toho v životě tolik zažila, že kdyby si všichni sedli a sepsali to, budeme konkurovat vymyšleným fiktivním příběhům.
Časté nemoci a zdravotní problémy psů. Jak je poznat?
Jana Kollinová 26.12. 13:24
I60 nabízí v příspěvcích čtenářů neskutečné paradoxy. Před chvílí jsem četla článek s názvem Kádrový profil a následně článek na Seznamu.cz "Psí hospic pro seniory". Jediný závěr - pomáhejme fauně i flóře tak jak to považujeme za nejlepší.
Kádrový profil
Naděžda Špásová 26.12. 11:47
Buď jsem natvrdlá, nebo se s vaší inteligencí nemůžu srovnávat. Jsem milovnice domácích mazlíčků a nevidím na tom nic špatného. Pokud vám je tolik, kolik jste na profil napsal, tak by mě docela zajímalo, co byste si s pořádnou kočkou asi tak počnul? Ale třeba se mýlím?
První pětka do Stovky
Naděžda Špásová 26.12. 11:34
No vidíš, u vás sněžilo a u nás pršelo. Hezkou procházku jste si udělali, to liduprázdno je zajímavé.
Mezi svátky
Dana Puchalská 26.12. 08:41
Paní Hano, krásná vzpomínám. Myslím že je nás víc, kteří rádi vzpomínají na dětství a ono kouzelné volno, kdy jsme byli doma sami. A teď jsem se dočetla, že máte na Boží hod i narozeniny. Tak všechno nejlepší a hodně radosti, lásky, klidu a hlavně zdraví. P. S. Těším se na Vaše další milé fejetony.
Kam na procházku na hory, když nechcete lyžovat
Jitka Hašková 25.12. 11:07
Nejhorší je, když chodci šlapou v běžkařské stopě. To je opravdu pro běžkaře horor.
Mám ráda kuchařské knihy - XXXI. díl
Naděžda Špásová 25.12. 09:58
Brambory máme na talíři docela často.
České koruně bude v roce 2019 sto let
Dana Puchalská 25.12. 09:23
Tu bankovku bych si koupila ráda. Vypadá moc krásně.
Pranostiky pro celý rok - úvod
Hana Nováková 24.12. 09:18
Věro, už moje babička měla ráda pranostiky a taky jich i ve svém vysokém věku hodně znala a já jsem to pomyslně převzala. I když dnešní počasí je doslova bláznivé, přeci jen se často se vyplňují... Díky za článek.
Jsme
Marie Novotná 24.12. 07:28
Jsou cesty ku štěstí, pak cesty nekonečné. Však všechny někam vedou. Myšlenkami jsem stále s Tebou. A každá z cest Tě může vést,ten cíl je neznámý a přece krásný. Přeji Ti klidné vánoční svátky a hodně zdraví v novem roce.
Zubní hygiena pro starší a pokročilé
Blanka Bílá 23.12. 19:48
Moc přínosný článek, ale mnohým z nás už moc k ničemu.Za minulých dob jsme podle bydliště patřili k jedné ordinaci, jak obvodního tak zubního lékaře, většina z nás neměla to štěstí, že by ho měla v rodině, mezi kamarády a našli se i tací, jako v onom seriálu byl dr. Cvach.Za roky neodborné, či neochotné péče o chrup, se už pak moc dohnat nedá a nepomůže ani ani.
Běsové a lenoši
Věra Ježková 23.12. 13:58
Prima. Ať si každý dělá, co ho baví. A nežvaní druhému do života.
Přejeme všem čtenářům hezké Vánoce
Elena Valeriánová 23.12. 13:20
Za krásné přání děkuji a přeji všem, co se o tento portál starají, nám íčkařům pro radost, krásné vánoční svátky a štěstí, zdraví, pohodu do roku 2019. Elena
Na chvíli se zastavit
Dana Puchalská 23.12. 12:44
Ano Nad'o. Před svátky nastává hektické období. Přeji Ti krásné prožití vánočních svátků a na další příspěvky se už nyní těším.
O ztrátě krve
Hana Nováková 23.12. 08:37
i to je život, resp. krev jako životadárná tekutina. Díky všem dárcům za život ostatních, kteří jejich pomoc potřebovali.. hezky i vtipně napsané...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.