Přehled posledních diskuzních příspěvků
Trochu jiné vánoce aneb Vánoce po vánocích
Dana Puchalská 30.12. 13:31
Moc krásná brož. Láska na dálku prostě někdy vyhasne nebo vyšumí.
Výlet Šárkou na Bořislavku
Dagmar Bartušková 30.12. 11:23
Jé, holky, vy jste šly úplně stejnou cestou jako já před pár týdny s přáteli ... :-). :-). :-)
Víte či nevíte?
Zuzana Pivcová 30.12. 09:42
Tak to váhám. první snad vím, z druhé vím, co dělala 311. bomb.peruť část války, ale to není ono, a třetí nemám tušení. :-D Hledat nechci.
Myslíte si, že o cholesterolu víte vše?
Jana Šenbergerová 30.12. 08:13
To mohu potvrdit. Měla jsem vyšší hladinu cholesterolu v krvi, i když jsem jedla výhradně rostlinnou stravu a moje váha, kromě těhotenství, nepřekročila 60 kg. Do tří let jsem byla pořádný tlouštík.
Poděkování čtenářům aneb Rok 2018 s "Íčkem"
Jana Šenbergerová 29.12. 22:46
Z redakční rady sice odcházím, ale "Íčku" zůstávám věrná. Lepší portál pro seniory jsem "nepotkala". Díky za to, že tu pro nás jste.♥
Silvestr o samotě neškodí
Jana Šenbergerová 29.12. 14:07
Také netoužím po hlučných oslavách. Stačí mi rachot ohňostrojů. :-)
Takové malé vánoční zpívání
Hana Nováková 29.12. 11:18
Moc krásně napsáno, přes řádky na mě dýchala atmosféra vánočního zpívání, prosté, vřelé, veselé. Zkrátka tak, jak by to mělo být nejen o vánocích...
Mám ráda kuchařské knihy - XXXII. díl
Zuzana Pivcová 29.12. 10:13
Někdy si v DBK na Budějovické dám po cestě domů něco vegetariánského z indické kuchyně, i když i tam mají, asi kvůli našim zákazníkům, pokrmy s masem. Mám právě ráda placky čapati, ale sama je udělat neumím. Tak tady mám recept, díky.
Řídíte bezpečně? Zopakujte si hlavní zásady
Antonín Vácha 29.12. 08:03
Kvůli nezapnutým pásům zemřel při autonehodě můj dobrý kamarád. Od té doby vtloukám rodině do hlavy, jak je důležité se v autě připoutat. Vnuci to dost často nedělají.
Vtipnější vyhrává: Doplňte vtipné komentáře k fotkám
Karel Boháček 28.12. 16:51
Ať žije rok 2018 ! No bába Alzheimra nezapře...
Speciální silvestrovské menu: paštika, panenka se švestkovou omáčkou a mandlovo-citronový dort
Jana Slavíková 28.12. 16:14
Veselá veverka je firma, která se zabývá prodejem oříšků, sušeného ovoce, cukrovinek, čokolády...… a Jaroslav Gerlich sestavil kuchařku S veverkou v kuchyni. A tam se vzala ta veverka :-)
Jaderná fyzička: Fyzika a malování mají něco společného
Mirek Hahn 28.12. 13:51
Zajímavý článek, zajímavá osobnost. Nezávidím paní doktorce tu odpovědnost za přidělování grantů, i když na to není sama. Přeji do budoucna, aby co nejvíce podporovaných projektů základního výzkumu, našlo své využití v praxi.
Jak jsem si zazpívala v Betlémské kapli
Dana Kolářová 28.12. 11:23
To by se mi také líbilo, Zuzano!! ...zazpívat, i když to nebude právě andělským hlasem....
Vycházka po okolí Zlatých Hor – vánočně zimní
Zuzana Pivcová 28.12. 09:20
Musela to být hezká vycházka v tak hezké krajině. Přiznávám se, že s mapou svých pražských výšlapů Do stovky mám až na výjimky problémy. Většinou zůstanu u mapy republiky a původní označená trasa se mi zruší.
Vánoce skončily. Kam se vypravit na výlet?
Jana Šenbergerová 27.12. 17:04
A my se půjdeme projít po hřbitově. Je odtamtud krásný výhled po okolí Hor. Jen co se trochu vyčasí. Celé Vánoce bylo svátečně pochmurno a zatím to trvá. Doma je také dobře. Cestujeme po světě prostřednictvím videí, a tak u nás svítívá slunce bez ohledu na počasí. Hezké tipy, ale pro nás všechno daleko, předaleko.
Dlouholeté manželství nepřispívá ke zdraví
Karel Boháček 27.12. 15:04
Jaký si to uděláš takový to máš.
Adam Vojtěch: Připravujeme cestu, jak k pacientům dostat i velmi drahé léky
Dana Puchalská 27.12. 08:10
Zajímavý článek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.