Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak se mohou senioři bránit proti exekuci

Jitka Hašková 2.1. 09:49
je nutné si si nějak hlídat, aby se člověk nedostal do registru dlužníků, což se mi stalo asi před 15 lety. Přišla jsem na to náhodou, když jsem si kupovala SIM kartu do mobilu a nechtěli mi ji prodat, protože jsem byla v registru dlužníků. Bylo to naprosto omylem, jenom shoda jmen místo, aby si zkontrolovali další údaje. Stálo mě to tenkrát spoustu času, několik měsíců, než jsem dosáhla výmazu. Jako firma, která byla zapsána, že jí něco dlužím, byla firma, u které jsem nikdy nic nekupovala ani neobjednávala. Za potvrzení o výmazu jsem tenkrát zaplatila asi 150 Kč. Měl by si člověk i pro jistotu kontrolovat registry dlužníků, ale není to jednoduché. Dělala jsem to asi 2 roky potom a od té doby ne.

Bouchačky a mazlíčkové

Jitka Caklová 2.1. 09:34
Člověk se pohybuje z extrému do extrému, jakoby zapomněl na podstatu života. Kdysi jsem viděla film Bambi, podotýkám, že to nebyl ten animovaný a bylo mi opravdu smutno.

Nejen silvestrovská

Zuzana Pivcová 1.1. 19:30
Souhlas, jinak nemám co dodat. Čím starší jsem, tím víc to pociťuji.

… a hlavně hodně zdraví

Jana Šenbergerová 1.1. 16:47
Díky za přání. Ať se zaměstnancům pojišťovny daří a jejich klienti jsou s ní spokojení.

Mám ráda kuchařské knihy - XXXIII. díl

Naděžda Špásová 1.1. 15:38
Lákavé pro toho, kdo rád zvěřinu, jak jinak, já to nejsem. Ale, Danko, neboj, anorexie mi nehrozí. :-)

Novoroční předsevzetí nelze dodržet

Danka Rotyková 1.1. 11:22
Určitě už máme všichni dost zkušeností s plněním svých předsevzetí. Na nová máme ještě čas. Až bude na jaře svítit sluníčko, bude se i lépe plánovat.

Vladimír Beneš: Operovat? Neoperovat?

Dana Puchalská 1.1. 11:07
Přeji panu profesorovi krásný rok 2019 a mnoho úspěchů jak v profesním,tak i v soukromém životě.

Nový rok - krátké zamyšlení

Dana Puchalská 1.1. 09:01
Krásné zamyšlení a přání. Děkuji.

Pak možná

Věra Ježková 1.1. 08:20
Zuzko, díky za krásné novoroční verše.

Svatý Silvestr a jeho symbolické přání

Věra Ježková 31.12. 16:50
Ráda jsem si osvěžila svoji spíše pasivní znalost.

Ať žije Nový rok 2019!

Květa Chobotová 31.12. 16:30
Vážená Jitko, děkuji za krásnou poezii a přeji Vám šťastný rok 2019, v úctě květa

Ideály škodí v každém věku

Jitka Caklová 31.12. 13:29
Výborný článek, je v něm víc pravdy, než by se mohlo na první pohled zdát. Také nevím, proč člověk od druhého chce víc, než sám ve skutečnosti umí, nebo skutečně je.

Novoroční poselství z královského města Kolína

Eliška Murasová 31.12. 11:16
Paní Hano, nádherné poselství, velmi mě oslovilo i vehnalo slzy do mých oči. Moc Vám za ně děkuji!

Chirurgická operace

Hana Nováková 31.12. 09:27
na Silvestra trochu dramatická báseň, za to však povedená....

Fotoreportáž: Podzim

Hana Rypáčková 31.12. 09:07
Byl to krásný podzim, hlavně, že jste obě ( i Květinka) v pořádku..

Slivovice jinak: Drink, na který se jen tak nezapomíná

Karel Boháček 31.12. 07:59
Nevypadá to špatně, ale slivovice je škoda. No Campari kvůli několika desítkám ml nebudu kupovat a povidlový sorbet - co to je ? Jediné co mám je pampeliškový med - sirup.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.