Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zlaté svatby budou raritou

Anna Potůčková 8.1. 11:12
Ano, hezká úvaha, skvělé počty! Já sma se vdávala ve svých 25 letech a v tomto roce s manželem budu zatím jen 35 let. Museli jsme spolu překonat spoustu překážek, z nich zatím tou nejtěžší byl úraz manžela před 25 lety, který jej dohnal k trvalé invaliditě. Nikdy nás nenapadla myšlenka rozvodu a snažili jsme se, aby dcery nestrádaly. Obě vystudovaly, jedna střední školu, starší Vyšší odbornou školu. Ted už máme jen přání být alespoň trochu zdraví a těšit se na tu zlatou svatbu za 15 let.

Proč navštívit město Stříbro

Anna Potůčková 8.1. 09:12
Určitě spousta důvodů, proč toto město poznat. Nikdy jsem tam nebyla a ted v důchodě třeba jednou mně kroky zavedou i sem. Děkuji za tip !

Já vím

Elena Valeriánová 8.1. 07:05
Zuzko **************

ŠKODA bez starostí

Eva Mužíková 7.1. 19:06
Kdybych byla podstatně mladší a stála před rozhodnutím, jaké nové auto koupit, asi bych zvolila opět Škodovku. Produkt - Škoda bez starostí je zajímavý.

Vánoce v pravdě

Elena Valeriánová 7.1. 13:24
Vážená paní, hluboce se před Vámi skláním. Vás článek i život je pozoruhodný, musíte být velmi silná osobnost, že jste odolala a nepodlehla vymývání mozku. Máte můj obdiv. Máme Jehovisty v domě a tak "trochu" vím o čem je řeč.

Kyberchondrie. Velmi častá závislost

Zuzana Pivcová 7.1. 12:01
Musím se trochu smát, protože to někdy platí i u mě. Ne, že bych byla totální hypochondr, ale spíš si hledám různé přírodní prostředky, někdy se i zdarma dotazuji na webu Svět homeopatie. Doufám, že nedopadnu jako v té jedné povídce v Třech mužích ve člunu. :-D

Druhá pětka do Stovky

Jitka Hašková 7.1. 11:20
Gratuluji k odvaze chodit v takovém počasí.

Snění

Zuzana Pivcová 7.1. 09:21
Ano, snít je hezké, ale nepropást kvůli tomu skutečnost. Moc hezké.

Znáte tento areál?

Zuzana Pivcová 7.1. 09:18
Ačkoliv jsem tam bohužel nikdy nebyla, předpokládám, že vím, protože mě naťukly nápovědy.

Vzpomínka na Lubu Skořepovou: Poklony slunci a divákům

Jitka Caklová 7.1. 08:51
Díky za hezký článek. Luba byla moje srdeční záležitost a vlastně, se svými napsanými vzpomínkami je stále ♥

Doba hučková, trochu šílená

Hana Rypáčková 6.1. 15:54
Děvčata a hoši, pamatujete na tu legraci s hučkami?

Jak se vyrovnat s odchodem do důchodu

Marie Ženatová 6.1. 14:26
Skutečně zajímavý článek s použitím videa, díky moc...

Čas na skrblíka

Jitka Hašková 6.1. 11:46
Znám tu hru. Kdysi jsem se ji pokoušela hrát v angličtině s kamarádkou americkou učitelkou. Samozřejmě jsem neměla šanci vyhrát, ale ze slovníku povolených slov v angličtině pro scrabble, kolik slov z jiných jazyků i asijských, je možné požívat.

Pět otázek k nakupování ve slevách

MIROSLAVA JELÍNKOVÁ 6.1. 10:09
nejsem člověk,na kterého zabírá jakákoli reklama. Některá možná zaujme vtipem nebo i zbožím,ale po chvilce si urovnám myšlenky a konec...Je jasné, dnes a nikdy jindy nebylo a není NIC zadarmo. Ani jeden+jeden zdarma. Ani za 50%. Ani slevy až 80%. proč taky, vždyt by se ty obchody musely už dávno "položit". Upřímně říkám, že reklamy od října typu VÁNOČNÍ SLEVY, PŘEDVÁNOČNÍ SLEVY ČI POVÁNOČNÍ VÝPRODEJE mi lezot tzv.krkem no snad i ušima...Vážně jsou všude, i na internetu u každého článku, který mě na rozdíl od nich zaujme. O vlezlosti a mnohdy i obsahu reklamy ani nemluvě. Takže za sebe: nekupuji nic ve slevě jakékoli, v žádném výprodeji, je to hloupost a lákadlo na vyprázdění skladů...pěkný nový rok!

Mám ráda kuchařské knihy - XXXV.díl

Zuzana Pivcová 6.1. 09:35
Dano, to bych se musela k někomu vetřít na hostinu, co do množství i kuchařského umění. :-D

Jsi duch

Dana Puchalská 6.1. 08:45
Moc krásná poezie.

Vzpomínkou zpět do školní lavice – malé zamyšlení

Jana Šenbergerová 5.1. 14:04
Moc pěkná vzpomínka. Nestává se často, že by někdo takhle vzpomínal na školu a učitele.

Miroslav Hanuš: Představení je jako rande

Jana Šenbergerová 5.1. 13:35
Nejvíc mě zaujal v seriálu Případy 1. oddělení. Jako šéf tak neskutečně prudil, že jsem ho až do konce upřímně nesnášela, jak byl přesvědčivý. V Silvestrovské Všechnoparty si to u mě spravil. Tak ať se mu daří, ať dělá cokoliv.

Ticho jako nedostatkové zboží

Jana Šenbergerová 5.1. 13:16
Přestože hluk velmi špatně snáším, nosím si ho stále s sebou. Hučí mi v uších už 35 let. Od té doby není pro mě nikde tiché místo. A tam, kde ostatní ticho vnímají, trpím o to víc díky tomu svému hluku. Nevnímám ho jen v lese, kde je živé ticho, ale trpím v zasněženém lese, kde bývá naprosté ticho, pokud se tam zrovna netěží nebo nelyžuje. Kdo hluk nevnímá, je přesto ohrožen.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.