Přehled posledních diskuzních příspěvků

Soutěž pro nováčky: To nevymyslíš!

Hana Nováková 12.1. 10:25
Říká se, že se nevyvedou děti vlastní, natož cizí, ať už rodiče dělají co mohou. Ale v tomto případě mohou hrát roli i geny biologické matky, které se asi těžko vytěsní. Je mi vás líto, život jste věnovali jednomu opuštěnému dítětí a ve stáří jste čekali podporu a hlavně vnoučata, ale ono je to všechno zcela jinak. Myslím, že by se určitě dala zapojit sociálka a taky, ze zákona jako prarodiče máte nárok vídat své vnouče. Zkuste právníka a se žalobou na dceru to dát k soudu. Třeba se rozkryjí další věci při šetření a věci se dají do pohybu. Přeji vám hodně štěstí pevné nervy a zdraví. A za sebe poděkuji, za vaše rozhodnutí dát život v úplné rodině plné lásky jednomu opuštěnému dítěti. Ne každý by měl odvahu toto rozhodnutí udělat....

Den lednový

Zuzana Pivcová 12.1. 08:35
To je jedna z Tvých hezkých básní, opěvujících jednotlivá roční období a měsíce. I ten leden je jiný než loni a Tvé verše se také nikdy neopakují. Díky.

Recept na pochoutkové špagety

Dagmar Bartušková 11.1. 15:48
To by mělo patřit do rubriky Recepty.

Proč je důležité připravit se na penzi

Jitka Hašková 11.1. 11:02
Nedávno byl na toto téma článek. Mně se to zdá zbytečné, psát o přípravách na důchod, mám pocit , že je nás na tomto serveru 99% důchodců.

Hledá se kamarádka

Eva Balúchová 11.1. 10:28
Článek je ze života a o životě.

Zvládne vaše televize přechod na nové digitální vysílání DVB-T2? Zeptejte se odborníka v naší poradně

Dagmar Bartušková 11.1. 08:14
Moje televize mi umožňuje sledovat pořady, které jsem předtím nestihla, přepínáni na ovladači je opravdu jednoduché. STB mám, jinak by to asi nešlo. Pokud budu něco potřebovat, určitě této poradny využiji. Díky.

Sen

Dana Puchalská 11.1. 07:58
Moc krásný sen.

Tipujte na výsledky Australian Open

Dana Kolářová 10.1. 16:19
Hráčům a tipujícím držím pěsti a přeji hodně štěstí.

Jdeme na ples. Ale v čem?

Eva Mužíková 10.1. 15:22
Kdybych se rozhodla jít na ples, asi by rozhodování, co na sebe bylo těžké. Upřednostňuji šaty dlouhé až na zem, se zakrytými pažemi k loktům. Nemám takové, tak bych si je, v případě že to bude jediný ples, půjčila v půjčovně. Na fotkách se mi líbí model č.5...

Škoda z lásky: Je to už tak strašně dávno

Zuzana Pivcová 10.1. 12:35
Stará Octavia. tak to jsem byla ještě dítě. Ale povyprávěl jste hezky a hezky na autíčko vzpomínáte, díky.

Mám ráda kuchařské knihy - XXXVI. díl

Zuzana Pivcová 10.1. 12:33
Lákalo by mě to, ale spokojím se ojediněle s něčím z indické kuchyně v OC DBK na Budějovické. Díky.

Václav Kopta: Jak přežít Českého lva?

Jitka Hašková 10.1. 10:37
Jsem zvědavá na Koptashow. Přeji panu Koptovi, ať mu to vyjde a dál řídí autobusy.

Krásný život

Eva Mužíková 10.1. 10:16
Květo, oceňuji nápaditost . Hezké.

10 cestovatelských atrakcí, které stojí za to vidět. Třeba už letos

Karel Boháček 9.1. 11:35
Jo dobré tipy, ale nejdřív poznej svou vlast. Jak už jsem zmínil, protoulal jsem hodně končin naší vlasti, ale nebyl jsem na Řípu ani Sněžce. Moc a moc mně to mrzí a štve, protože se tam asi už nedostanu / auto a lanovku odmítám - to není ono sportovní...

Rok 2019 bude rokem blahodárného konopí

Jana Šenbergerová 9.1. 10:56
Konopí je možná i rostlinou budoucnosti. Škála jejího využití je mnohem větší, a to ve spoustě oborů. Škoda, že ji zneužívání narkomany odsunulo na zakázanou kolej.

Hádanka - vajíčka

Zuzana Pivcová 9.1. 09:39
Vyšlo mi to tak, že skutečně nic nezbylo. Hned zkraje mě napadlo to, jaká to musí být čísla. Pak už jsem to dělala pokusně a od konce do začátku. Možná ale, že jsem to spočítala špatně, protože ten počet se mi na prodávajícího farmáře zdá nějaký nízký. :-D

Aktivně po sedmero českých horách

Karel Boháček 9.1. 08:06
Obdivuji a závidím. Taky jsem byl takový pošuk. K 50.inám jsem chtěl obejít celou republiku po hranici -patník od patníku. Bohužel borelioza mi to zhatila. Dnes jsem rád když ujdu 5 km.

Byli jsme a budem

Věra Ježková 9.1. 07:27
Jani, krásné. Vydechla jsem si poté, co jsem na chvíli přestala dýchat. ♥

Příběh na 50 slov: Chvála aktivity

Jana Šenbergerová 8.1. 11:24
Líp doporučit i60ku snad ani nejde. Perfektní!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.