Přehled posledních diskuzních příspěvků
Žena jako inspirace: Nati Abascal
Zuzana Pivcová 15.1. 10:16
Oblečení je pěkné. Pouze mám jako vždy výhrady k vyretušované tváři. Ale takovéhle celebrity asi normální fotky nemají. :-D
Pohled na strop
Zuzana Pivcová 15.1. 09:43
Také bych potřebovala takového šikulu, sama bych nejspíš z žebříku (i dvojáčku) spadla. :-D
Hádanka - vlak
Věra Lišková 15.1. 09:25
Myslím, že je to způsobeno, časem, který zbývá do odjezdu vlaku. Před odjezdem vlaku na Hradec je delší časový úsek a tím větší pravděpodobnost, že důchodce přijde na nádraží.
Hopsa hejsa, na zámek do Brandejsa
Věra Ježková 15.1. 08:05
O Brandýse mám článek „Tip na výlet: Jezdil tam už Rudolf II.“ 3. 7. 2018.
https://www.i60.cz/clanek/detail/20130/tip-na-vylet-jezdil-tam-uz-rudolf-ii
Jak získat příspěvek na péči
Hana Mudrová 14.1. 20:07
Ještě bych dodala, že příspěvek na péči může být i při kratší době zhoršené sebeobsluhy, záleží to na posouzení posudkového lékaře. Těch je nedostatek, tudíž příspěvek může být rozhodnutý za dobu delší, než tři měsíce. Vyplácí se od měsíce podání žádosti, proti rozhodnutí se může člověk odvolat, ale musí počítat s tím, že se i na odvolací komisi posoudí jeho stav v době, kdy proběhlo sociální šetření a praktik vyhotovil zprávu pro LPS. Proto je někdy lepší podat rychle návrh na zvýšení, pokud během čekkání došlo ke změnám. Příspěvek slouží k zaplacení péče a služeb, není to zvýšení důchodu - sociální pracovník z ÚP může přijít na kontrolu a zjistit, jak a nakolik je využíván.
Jak se zachovat, když vnoučata zlobí
Danka Rotyková 14.1. 14:49
Asi se na tu roli babičky budu muset trochu lépe připravit. Jsem sice hodně obětavá, ale můj syn dostával na zadek do svých 4 let. Dnes je z něj bezvadný člověk a ani jeho dospívání nebylo složité. Možná to bylo tím, že od 5 do 17 let měl v hlavě jen sport. Restauraci poznal jen o naší společné dovolené, pokud by tam býval nějak zlobil, ihned bychom bývali odešli. Až doma bych dítěti vysvětlila, proč jsme nemohli zůstat mezi ostatními hosty. Tohle se ale dneska nenosí, bohužel.
Jak zařídit domácí péči
Jitka Hašková 14.1. 13:17
Velmi důležité vědět co dělat. Dalo mi to hodně práce zařídit vše potřebné, když jsem musela pečovat o nemocnou matku.
Příběh na 50 slov: Den před tím
Hana Nováková 14.1. 13:14
Poděkovat za dosavadní život a s přáním,aby ten zbytek byl alespoň takový jako dosud,ho nechat plynout do posledních dni..
Škoda z lásky: To naše autíčko české...
Zuzana Pivcová 14.1. 11:45
Taky moc hezké vyprávění, Soňo. A Škodovku za bony, to jsem neslyšela. Mně stačilo, když jsme v polovině 70. let sháněly Trabanta. :-D
Tip na výlet - Velký Lovoš a malá Kybička
Soňa Prachfeldová 14.1. 10:22
Aleno, potěšila jsi mě v tomto nevlídném čase fotkami i písmem o mém milovaném koutku Čech- moc děkuji !
Panna Marie Podsrpenská
Alena Vávrová 14.1. 09:42
Hančí, opět moc pěkný vlastivědný článek a krásné fotky. Venda je stále čupr kluk♥.
Setkání přátel portálu i60 v Kořenově v Jizerských horách
Jarmila Komberec Jakubcová 14.1. 08:13
Prosím o zajištění 1 jednolůžkový pokoj v Mar.údolí se snídaní+parkovací místo v uvedeném termínu.Děkuji
„Operace kovboj“
Dana Puchalská 13.1. 11:42
Perfektní článek. Koně jsou nádherná zvířata. A ta písnička je super.
Mám ráda kuchařské knihy - XXXVII.díl
Hana Rypáčková 13.1. 10:35
Tak jsem se inspirovala na oběd..Bude krkovice po štýrsku s fazolkami / skopové není/
Jiří Suchý: Premiéra je vždycky napínavá
Zuzana Pivcová 13.1. 09:56
Dnešní představení Jiřího Suchého si už vůbec neumím představit. Zažila jsem ho asi před 3 roky v kostele Na prádle čs. církve husitské na Smíchově. Četl ze své knihy a byl výborný.
Jsi macecha, zničíme tě aneb Spory o majetek v rozvedených rodinách
Dagmar Bartušková 13.1. 01:03
Nechápu nutnost hned běžet k oltáři, já jsem pro vztah volný a pak není co řešit.
Romantické líbání. Jak vůbec vzniklo?
Věra Ježková 12.1. 17:04
A jak se vysvětluje pusinkování mezi zvířaty navzájem? A mezi zvířaty a člověkem (když si zvířátka začnou)?
Magnetické řasy
Dana Puchalská 12.1. 11:49
Super příhoda. Dost jsem se při čtení pobavila. Díky Hanko.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.