Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zaručené tipy, jak bojovat proti nachlazení

Karel Boháček 18.1. 09:24
Citace : Vynechte příliš horké, sladké, kyselé a perlivé nápoje, které vás mohou dráždit. x Dopřávejte si čerstvé šťávy z ovoce, zejména z toho s vysokým obsahem vitaminu C, jako jsou různé citrusové plody. No nějak si to odporuje ,ne ? Citrusové plody bohužel aktivují hlen, takže v počátku se jim vyhýbáme. Spíše bereme vitamín C v tabletce spolu se zinkem. Já spíše doporučuji lichořešnici /nálev či tinkturu/. Fenykl ? Ten je na žaludek a střeva.

Podzim na dědině

Marie Seitlová 18.1. 08:37
Aničko, krásně jsem se s tebou prošla skanzenem, děkuji ti.

Příběh z pobytu v Izraeli, kde jsem žila 5 let

Věra Ježková 17.1. 15:01
Na můj vkus je článek jako první poněkud odvážný, ale líbí se mi. A taky hlasuji pro blond. :-)

Dnešní senioři jako poslední silná generace

Jitka Hašková 17.1. 13:09
To je velká pravda. Myslím, že chybí vojenská základní služba a vedení dětí, že se musí snažit se o sebe postarat.

Setkání přátel i60.cz v Kořenově - Jizerské hory II

Danuše Onderková 17.1. 12:14
Děvčata jak vám to závidím, ale přeji. Tentokrát to opravdu musím vzdát, ale snad to není poslední setkání. Tak si to hlavně užijte!

Jedno z míst mého srdce

Zuzana Pivcová 17.1. 11:07
Moc zajímavý výlet, ale pro mě opravdu jen na léto. Díky za pozvánku pro všechny zájemce.

Dlouhodobé ošetřovné pomáhá pokrýt výpadek příjmu

Oldřich Čepelka 17.1. 10:58
Bohužel, člověk může ošetřovat chronicky nemocného třeba celý rok, ale nedostane nic (jen příspěvek na péči), protože před tím stanovenou dobu nepracoval.

Jít či nejít? (soutěž)

Eva Mužíková 17.1. 09:19
Paní Evo. Váš příběh, podle mne velice poutavě napsaný, jsem přečetla jedním dechem. Těším se na pokračování a přeji Vám, aby jste se rozhodla správně. Vždyť máte před sebou tolik Vámi naplánovaných aktivit, takže vzhůru do zaslouženého " odpočinku".Bertice

Chystám se

Hana Nováková 17.1. 08:59
Zuzko, trošku smutné, ale jinak opět krásné....

Pranostiky pro celý rok II

Hana Nováková 17.1. 08:11
Věro, nemohla jsem se dočkat dalšího pokračování, pranostiky mám moc ráda, některé jsem vůbec neslyšela. Budu se zase těšit na další. Děkuji....

Tlustá kočka není IN

Věra Ježková 16.1. 21:27
Kočičce dáváme jíst, když si řekne. Granule nemá ráda a mňamka z kapsiček by oschla. Také s námi snídá. Pokusy o hru jsme vzdali už dávno. Občas prolítne bytem jako šus.

Dívám se...

Hana Nováková 16.1. 13:38
ano, stromy jsou paměť národa, jak někdo kdysi pronesl...

Mám ráda kuchařské knihy - XXXVIII. díl

Zuzana Pivcová 16.1. 09:41
Při svých dovolených v Řecku jsem ochutnala různé dobroty. Nejvíc jsem si oblíbila musaku, kleftiki - kuličky z mletého masa a plněné vinné listy. A retsinu. Díky za připomenutí!

Jan aneb Bylo nám něco kolem dvaceti

Hana Nováková 16.1. 08:58
Měl jasný cíl, v nějž věřil, protože jinak by mu neobětoval to nejcennější co měl -život. Vyburcoval národ, který však byl záhy tvrdě umlčen, jen pod rouškou tmy pořád plály plamínky naděje. Řada lidí to nevzdala a nezapomněla, i když to nebylo jednoduché. Nikdy se na něj nemůže zapomenout. Byl sám v tom okamžiku smrti, ale vlastně nebyl, byly s ním statisíce dalších, kteří jeho neuhasínající pochodeň nesly dál a dál..

Potraviny, které vám zvednou náladu. Které to jsou?

Věra Ježková 16.1. 07:44
Jednoznačně hořká čokoláda. Ovšem pro ženu by měl být denní příjem 1800 a pro muže 2000 kalorií. A 10 deka vlašáků jich má 712, čokoláda minimálně 500. Když jí sním třetinu a dám si i ořechy, jsem přibližně na polovině doporučených kalorií. Ale duše je v peří. :-)

Jak být silný, i když máte slabé srdce

Jana Kollinová 15.1. 13:16
Zajímavý článek pro singl seniory, kteří se potýkají se situací jak kvalitně žít se zdravotními problémy. Každá rada je užitečná, do chvíle, kdy si ji dokážeme vyhodnotit, zvládnout kritickou situaci bez újmy na zdraví a ruku na srdce, kdo z cílové skupiny i60+ zná své srdce. Pro mě je článek impulzem nechat své vlastní srdce prošetřit odborníky. Bylo mi 74 roků a myslím, že je nejvyšší čas. Registruji zvýšenou dušnost a neskáču přes kaluže jako před rokem.

Ikigai

Zuzana Pivcová 15.1. 12:00
Myslím, že Japonci se opravdu radují ze života, i když ve velkoměstech je jejich život tvořen z velké části prací. Jsou také viditelně skromní. Jednou jsem viděla pořad o nějakém tanečním souboru velmi starých Japonek, většinou kolem 90 i více, který se svým vystoupením cestoval do Ameriky a sklízel tam obrovský úspěch. Je to opět jen potvrzení toho, že cesta k nemocem a naopak ke zdraví začíná v naší hlavě. A také oceňuji, že tamní staří lidé mají tak nějak sociálně vystaráno. tedy, že jsou si takřka jisti, že se o ně společnost postará, až budou nemohoucí. Takovou jistotu u nás nemám. Díky, Oldo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.